Kokoşş Hatunlar Kulübü

yün değil elyaf
toplanır korkusuna makinede falan da yıkamadım en güzeli ver gitsin kuru temizlemeye...

vallahi he..

zuzu44 ü çağırdım ama yazımıyor

elyaf hiç birşeyim yok bilmiyorum temizliğini

böcüküm hakketten akıllıymış hem maaş hediyesi yapmış özel gün hemde senin beğendiğin şeyi şeyi alarak 12 den vurmuş

iyiylik bebeğim bildiğin gibi:)senden nbr

iyiyiym bende işte
maltepe idealtepe tarafına gidicem bugün nasıl gidicem onu düşünüyorum

böcüküm hakketten akıllıymış hem maaş hediyesi yapmış özel gün hemde senin beğendiğin şeyi şeyi alarak 12 den vurmuş

sağol kuzum

hayrlısı olsun cnm ınş.onuda artık seneye düşünüyorum kısmet
senın paşan nasıl oldu
iyiyim böcük senden nbr görünmüyosun ne zamandır
snede görunmuon cnm
bı ara cok gıremedım

kocem her şekılde 12 den furuyo namıssız

oğluşunu akşam götürdünmü doktora ne dedi

NABER kız nasılsın bakıyım.

teşekkür ederim canım. iyi yapmışsın bak canım

ilk çeyiz zamanından kalma resimler

YAA HELE O KAMYONEITN ARKASINDAKI CEYIZLERINN DUZENINE HAYRAN KALDIM MAŞALLAH DIYELIM HEHEHE

hayrlısı olsun cnm ınş.onuda artık seneye düşünüyorum kısmet
senın paşan nasıl oldu

snede görunmuon cnm
bı ara cok gıremedım

kocem her şekılde 12 den furuyo namıssız

oğluşunu akşam götürdünmü doktora ne dedi

KIZLAR GOTURDUM KENDI dr muza dedıkı allerjı bu takma bukdr dedı ama benm ıcın rahat deıl cunku allerjı olsa tamamm kabul ama allerjı ıalcı ıcyrz 2 gundr kesmesı yada azltması gerekır benm cocugnkı artıyor ayaklrnn altındakılerrde poposundakıler gıbı olmaya basladı. su cıcegı 6 hastlk kesınlıkle deıl deıd dr muzz . bencıksta kocama deıdm baska dr gıdelm dıye dedıkı guven bırz dedı alper beye bekle dedı bende oylemı ozmn dedım carsamba aksamına kdr muhret sıze gecmezse alcm gotrcm acıle dedım bakalm bugn aksam guzlce yıkıcam onu sonrada yrn aksm ıs cıkısnda bakcm yıne artıyrsa dogru dr a anlayamdm gıttı korkuyrm ılerlerse dıye hyrlısı ıns gecr hemen

slm kızlarrr

ayyyy bana taşınmak demeyin kızlarrrrr

allah bidaha mecbur etmesin.kiracı olsam kafayı yerdim heralde ben ev değiştirmekten.Allaah sabır versin..

böcük bilekliğin altınmı lennn güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…