onları yaptım canımmm coktan sadece gunluk kullandıklarım kaldı
speedy evın cok hos cnmmm bend ebaktım hehehe
yün değil elyaf
toplanır korkusuna makinede falan da yıkamadım en güzeli ver gitsin kuru temizlemeye...
vallahi he..
zuzu44 ü çağırdım ama yazımıyor
ne edım cnm iş yapmadanda olmuoo sonra gene ben edıomm az az rahat takılıom
yok laa kutlamam onu ama hatrlarız öpüşür ktlarız o kadar ama benımkı uyanık en yakın özel gün ne ıse ona bağlamak ıstedı
zuzunun işi mı var acep sipid geldı ama cıktı
iyiylik bebeğim bildiğin gibi:)senden nbr
elyaf hiç birşeyim yok bilmiyorum temizliğini
böcüküm hakketten akıllıymış hem maaş hediyesi yapmış özel gün hemde senin beğendiğin şeyi şeyi alarak 12 den vurmuş
selam kızlar nasılsınızz....
sehıt haberlerımıze bend ecok uzldummmm sonu gelse dıcm ama gelmeyeck bılıyorumyıllardır kımse cozum bulamadı bunaa
bocumm nıce nıce uzunn senelere kocanla bırlkte ınsss birde bebiş olsn inşşş buarada erkek bebekte gormussn emzırmssn ruyanda erkek bebek ıydr hayrlı ısler kısmet veee bebek gelırr onaa gore ben ruyamda gormstum hamıs kaldm guzl işlermz oldu vs vs
snede görunmuon cnmiyiyim böcük senden nbr görünmüyosun ne zamandır
elyaf hiç birşeyim yok bilmiyorum temizliğini
böcüküm hakketten akıllıymış hem maaş hediyesi yapmış özel gün hemde senin beğendiğin şeyi şeyi alarak 12 den vurmuş
selam kızlar nasılsınızz....
sehıt haberlerımıze bend ecok uzldummmm sonu gelse dıcm ama gelmeyeck bılıyorumyıllardır kımse cozum bulamadı bunaa
bocumm nıce nıce uzunn senelere kocanla bırlkte ınsss birde bebiş olsn inşşş buarada erkek bebekte gormussn emzırmssn ruyanda erkek bebek ıydr hayrlı ısler kısmet veee bebek gelırr onaa gore ben ruyamda gormstum hamıs kaldm guzl işlermz oldu vs vs
canım cogu resımler kalmıs goremedımmm
çok içtenlikle İNŞALLAH. canım bu son eviniz olur inşallah en kısa süre kendi evinize geçer rahat edersiniz...
aynen ya bak bu benim evim heryerde kırmızı var
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/440490-evlimutluhuzurlu-evimiz-8.html
ben tersten kullanıorum onun için göremedim sanırım
iyi ozaman çok bişiy kalmamış kolaycada taşınırsın inşallah
yok canım sayfa 8 den başlıyor aşağı doğru in 1-2 sayfa daha devam ediyor ben görebiliyorum.
NABER kız nasılsın bakıyım.
teşekkür ederim canım. iyi yapmışsın bak canım
ilk çeyiz zamanından kalma resimler
hayrlısı olsun cnm ınş.onuda artık seneye düşünüyorum kısmet
senın paşan nasıl oldu
snede görunmuon cnm
bı ara cok gıremedım
kocem her şekılde 12 den furuyo namıssız
oğluşunu akşam götürdünmü doktora ne dedi
YAA HELE O KAMYONEITN ARKASINDAKI CEYIZLERINN DUZENINE HAYRAN KALDIM MAŞALLAH DIYELIM HEHEHE
Canım cok beğendım gule gule otur İNŞALLAH hele yatak odana bıttım resmençok içtenlikle İNŞALLAH. canım bu son eviniz olur inşallah en kısa süre kendi evinize geçer rahat edersiniz...
aynen ya bak bu benim evim heryerde kırmızı var
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/440490-evlimutluhuzurlu-evimiz-8.html
Canım cok beğendım gule gule otur İNŞALLAH hele yatak odana bıttım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?