YAA HELE O KAMYONEITN ARKASINDAKI CEYIZLERINN DUZENINE HAYRAN KALDIM MAŞALLAH DIYELIM HEHEHE
KIZLAR GOTURDUM KENDI dr muza dedıkı allerjı bu takma bukdr dedı ama benm ıcın rahat deıl cunku allerjı olsa tamamm kabul ama allerjı ıalcı ıcyrz 2 gundr kesmesı yada azltması gerekır benm cocugnkı artıyor ayaklrnn altındakılerrde poposundakıler gıbı olmaya basladı. su cıcegı 6 hastlk kesınlıkle deıl deıd dr muzz . bencıksta kocama deıdm baska dr gıdelm dıye dedıkı guven bırz dedı alper beye bekle dedı bende oylemı ozmn dedım carsamba aksamına kdr muhret sıze gecmezse alcm gotrcm acıle dedım bakalm bugn aksam guzlce yıkıcam onu sonrada yrn aksm ıs cıkısnda bakcm yıne artıyrsa dogru dr a anlayamdm gıttı korkuyrm ılerlerse dıye hyrlısı ıns gecr hemen
slm kızlarrr
ayyyy bana taşınmak demeyin kızlarrrrr
allah bidaha mecbur etmesin.kiracı olsam kafayı yerdim heralde ben ev değiştirmekten.Allaah sabır versin..
böcük bilekliğin altınmı lennn güle güle kullan
altın değilse kesin pırlantadırhe altın
yok laa ne altını kım kaybetmışte bız bulak
altın değilse kesin pırlantadır
aşası kurtarmaz la seni
onlar hep annemin işi
neymiş çeyiz öyle kolili gitmezmiş. tüm kolileri tek tek beyaz kağıt ile kaplattırdı
çeyizlerimin hepsi bembeyazdı
Asıl böcük benden olur :))))))))))))))
hele senden hıc olmas
garuyu duymuon mu hem EV hem iş dıoosen evde bişi ettığın yok
Tamam işte işte çalışıyorum evde de hanımlık yapıyorum burada da yazıyorum
mis kokulumun gazını çıkartırken dayadım burnumu boynuna çektim içime nefes nefes....
ohhhhhh dedim sonra Rabbim sana şükürler olsun,böyle bir kokuyu içime çekmeme müsade ettiğin için...
güneşşşşşşşşşş,meloşşşşşşşşşşşşş
kızlar gördüm yazdığınızı...bacım siz ağlayın diye yazmadım,içimden ne geldiyse yazmıştım biraz duygusala bağlamışım
nörüyonuz???
bak benden garu olur...hem ev-hem iş-hem hamilelik ettim...peşinden de doğurdum...genede geliyom buraya
YAA HELE O KAMYONEITN ARKASINDAKI CEYIZLERINN DUZENINE HAYRAN KALDIM MAŞALLAH DIYELIM HEHEHE
KIZLAR GOTURDUM KENDI dr muza dedıkı allerjı bu takma bukdr dedı ama benm ıcın rahat deıl cunku allerjı olsa tamamm kabul ama allerjı ıalcı ıcyrz 2 gundr kesmesı yada azltması gerekır benm cocugnkı artıyor ayaklrnn altındakılerrde poposundakıler gıbı olmaya basladı. su cıcegı 6 hastlk kesınlıkle deıl deıd dr muzz . bencıksta kocama deıdm baska dr gıdelm dıye dedıkı guven bırz dedı alper beye bekle dedı bende oylemı ozmn dedım carsamba aksamına kdr muhret sıze gecmezse alcm gotrcm acıle dedım bakalm bugn aksam guzlce yıkıcam onu sonrada yrn aksm ıs cıkısnda bakcm yıne artıyrsa dogru dr a anlayamdm gıttı korkuyrm ılerlerse dıye hyrlısı ıns gecr hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?