Kokoşş Hatunlar Kulübü

kıssss nolcek sankııııı ben varya adlı tıptaaa calışmak ıstedımmm

böğğkkk............!:26: ben kan görürsem kusarım o derece....

bunu bendeee yapıyım barı eve gıdınceee akşama lasım olacakkkk banada bı atommmm kıs sende yapsana kendıneeee

kız bana önerdiği muzlu ballı fındıklıu sütü karıştır iç kocişnle sonra ver elini bağdat.....

eşin bana benziyor demkk bende testereyi izlemiştim kesmeyin diye bağırmışım eşim dedi ahh ne güldük ben çok korkuyorum

Eşimde öyle yaa hayırrr diye bagırıyo sonra koşarken ses çıkarır gibi sesler çıkarıyo nefes alışları hızlanıyo
Bende heyecanla bekliyorum sonra skinleşince uyandırıp soruruyorum yakaladımı diye
O da yok yakalayamadı elimle ittim kısa boylu çirkin adamdı diyo ama hala uyuyo cevap verirken
Bern baya makaraya sarıyorum..

böğğkkk............!:26: ben kan görürsem kusarım o derece....

bunu bendeee yapıyım barı eve gıdınceee akşama lasım olacakkkk banada bı atommmm kıs sende yapsana kendıneeee

kız bana önerdiği muzlu ballı fındıklıu sütü karıştır iç kocişnle sonra ver elini bağdat.....

Ayy ebnde çok severim öyle filmleri film zevkimizde uyuyorrrrr testerenin bütün serisini izledim bide ben ölümcül deney serisini çok seviyorum zombili filmleri ne güsel oluyor yahuuuu izledinmi sennn

zevkeee bakkk kabus lennn oooo................

bende soğuk gorunce donanlardanımmmm sıgarayı bıraktın mı sennn bacım

Yok ya ne mümkün dr dedi bırak ama olmayınca evde terör estiriyorum 3 gündür 3 tane içmeye çalışıyordum dün eşim 2 paket getirmiş eve bana mutfağa bırakmış
Ben bıraksam eşim istemiyo çok gergin oluyorum bırakamıycam sanırım hiç birşekilde..

olsun ama sağlıklı

evet devam pekmezeeeeeeeeeeeee

onu kesmeyın benı alınnnnnnnn

kız ne gülyon çatlakkkk benle korku filmi izlede gör filmi bırakır beni izlersin o derece....üniv.kızlar dalga geçiodu maskara olmuştum odaya tv getirmiş fil izliyoduk kapıyı kapatmışlar kitlemişler kaçmıyım dieee ben kooş açılmıyor tüm odada köpekler adamı yedikçe ben kaçıyordum tutamıyorum kendimi korkuyorum napiiimmm onu izlesem maratona bile girerim kaçmaktan ...

Zombili zombili filmleri izleye izleye tecrübeli oldum kusummm bi gün zombiler çıkarsa ortaya nasıl kurtulcağımı biliyorum en azından

Hepsi değişik şekilde ölüyo metod hep farklı nasıl öldürcen sen ?
zombiyi görünce sen altına mıçma ayyrıca o film gerçekte görsem bayılamıyomda naparım bilemem 100 zombi san doğru geliyo Anaammm

3 tane adam var odada bunlar ne olcak camış gibi bakacaklar 25 TL olan uyuyor bana tıpfakültesi yakın...neyse çıkışta içiyim bari...2 saat dayanayımmm...sağol cnm benim heryerden ulaşıyorsun haa maşallah

kızlar nasılsınız sigara bırakmak çok zor bende bırakamadım tekrar denemem sanırım

İyii Sevgi abla sen? Bırakılmıyo ama yaa zaten sen birkez bırakabildiysen bile bırakabilirsin yine
Ben 1 gün bile dayanamıyorumm bırakmıycam yanii azaltırım bazen çok içiyorum farkında olmadan..

nee 3 ay bulanacakmı offff öldüm ben...su içeyim bari hiç içmedim bugün...

tepemden inmiyor hayır dedikçe neyse morali bozuk şimdi 2-3 gün daha idare edeyim dr gidene kadar...

ay kızlar inanmıyorum sizee 1 telefon geliyo 2 sayfa ilerlemiş
takip edemiyorum walla, maşallah
benim işyerim hiç bukadar rahat değil

Zombilerin ölümleri farklı değilll hepsinde sadece kafasından vurduğunda ölüyor bütün izlediğim zombiler o şekilde ölüyor kafasından vurmazsan ölmez sana gelmeye devam ederrrr tabana kuvvet kaçarsın artıkın Yada the walking dead'de farklı bir şey yapmışlardı zombilerin rarasından geçmeleri gerekiyordu zombiler hep leş kokuyorlar üzerleri kan oluyor bunlarda her yerlerine leş kokmak için kan falan sürdüler et parçaları koydular geçtiler zombiler farketmedi ama tabee yağmur yağınca bütün planları mahvolmuştu yağmura yakalanmamak lasımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…