kıssss nolcek sankııııı ben varya adlı tıptaaa calışmak ıstedımmm
bunu bendeee yapıyım barı eve gıdınceee akşama lasım olacakkkk banada bı atommmm kıs sende yapsana kendıneeee
eşin bana benziyor demkk bende testereyi izlemiştim kesmeyin diye bağırmışım eşim dedi ahh ne güldük ben çok korkuyorum
bunu bendeee yapıyım barı eve gıdınceee akşama lasım olacakkkk banada bı atommmm kıs sende yapsana kendıneeee
Ayy ebnde çok severim öyle filmleri film zevkimizde uyuyorrrrrtesterenin bütün serisini izledim bide ben ölümcül deney serisini çok seviyorum zombili filmleri ne güsel oluyor yahuuuu izledinmi sennn
bende soğuk gorunce donanlardanımmmm sıgarayı bıraktın mı sennn bacım
olsun ama sağlıklı
zevkeee bakkk kabus lennn oooo................
olsun ama sağlıklı
onu kesmeyın benı alınnnnnnnn
Zombili zombili filmleri izleye izleye tecrübeli oldum kusummm bi gün zombiler çıkarsa ortaya nasıl kurtulcağımı biliyorum en azından
Kuzum yemek sepetine gir orda var birsürü restaurant sana yakınını seç o kadarını bulabildim
5,00 TL : AltınkumArapsuyuGürsuKuşkavağı Mah.Uluç Mah.Uncalı
10,00 TL : 5M Migros (Antalya)HurmaLimanPınarbaşıSiteler Mah.Toros
20,00 TL : Akdeniz Üniv.DuralilerKonyaaltı Caddesi
25,00 TL : Devlet HastanesiMeltemÖğretmeneviTıp FakültesiTRT
30,00 TL : Soğuksu
50,00 TL : 100. Yıl CaddesiAhatlı
Bak buralara kadar gidiyormuş hangisi sana uyarrr
kızlar nasılsınız sigara bırakmak çok zor bende bırakamadım tekrar denemem sanırım
Amin inşallah
Alıştırdın herifünü alışmış kudurmuştan beterdir kese döner sap döner gün gelir hesap döner kikikiki şimdi afadeni alma sırası onda
Canım ya yemeye çalış kussanda vitazmini alıyor bebiş en azından yararı olacak şeyler mesela ceviz ye bol bol hurma su iç
Bulansada ye mutlaka çıkarsanda vitamin vücutta Zaten zayıfsın canım halsiz düşersin daha çokk
İnşallah az daha sabret geçer 3. ayında..
3 tane adam var odada bunlar ne olcak camış gibi bakacaklar 25 TL olan uyuyor bana tıpfakültesi yakın...neyse çıkışta içiyim bari...2 saat dayanayımmm...sağol cnm benim heryerden ulaşıyorsun haa maşallah
Bu arada başka ayakkabı yoktu istediğin tarz o yüzdne onu koydum sen en iyisi git avm ye dökül paraları
Hepsi değişik şekilde ölüyo metod hep farklı nasıl öldürcen sen ?
zombiyi görünce sen altına mıçma ayyrıca o film gerçekte görsem bayılamıyomda naparım bilemem 100 zombi san doğru geliyoAnaammm
benimki süslü olck cnm umarım bulurum aynen battı balık yan gider napimmm gitcem bugün...:78:
3 tane adam var odada bunlar ne olcak camış gibi bakacaklar 25 TL olan uyuyor bana tıpfakültesi yakın...neyse çıkışta içiyim bari...2 saat dayanayımmm...sağol cnm benim heryerden ulaşıyorsun haa maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?