Kokoşş Hatunlar Kulübü

bılyom ammmmaaaa ne yapayımmm bacımmmmmm kalkamıyommmmmmmmm

sipariş vercek yer yok ordan ver bura getirsinler... bekliyorum hatta neke söle o yapar sonra gönderin bana...

Kuzum yemek sepetine gir bindallı cafe rest. varmış sana yakınmı bilmem çorba var sipariş getiriyorlar gözleme falanda yapıyorlarmış bak heeee ne güzel olur şimdik bir çorba gözleme ardından

aaaa hemıde 3 boyutlu seyrettıımmm kı ben testere katlıam felan seyredıyommmm ole nebılıym etkılemez benı pekkk

Bende korkmam çok izlerim ama eşim etkileniyo sanırım izleyemiyoruz gece sabaha kadar sonra onu dinliyorum birileri kovalıyo eşimi kaçmaya çalışıyo hayırr diye bagırıyolar yakalarlarsa fena yapcaklar onu..

kocem 2 hafta gececı
akşamları yalnızım

neyse bende bugun az temızlık edem
gezmekten edemedımkı

Aaaa kıskanma kızkardeşim Burcumla hukukumuz farklı iyi yoldaş oluyor banaaaa hem sit. gidincede görüşcez bizzzzz sende kıskan çatla patlaaaaa ama yiğenim olsun yanına gelcem heeeee yaza denk getir bebişi

hımmm buluşur senle simitçide poıhahhah istanbulda amma simitçi var ondan dedim...hukukunuz neymiş bakem...hee yeğenin olunca yazda gelecek eteğinide getirirsin gelirken....

Bende korkmam çok izlerim ama eşim etkileniyo sanırım izleyemiyoruz gece sabaha kadar sonra onu dinliyorum birileri kovalıyo eşimi kaçmaya çalışıyo hayırr diye bagırıyolar yakalarlarsa fena yapcaklar onu..

heeee benım esımde doğa ustu seylerı seyredemez pekkk

şimdık koceme ıyı bakemde sonra bakcek vaktım olmayabılır dıom bende

sabahtan berı içimde bı sıkıntı var
gösğüm darlanıyo nefes alamıyorum

hayırlısı ver rabbım
ınş.kötu bişi olmaz
bunaldım cokkk

hayır olsun böcuk havadandır iç sıkıcı

neguzel anltmıssn aynı bizzz:):)

bılyom ammmmaaaa ne yapayımmm bacımmmmmm kalkamıyommmmmmmmm

çocuk olsa ne etcen len
ben 10 yaşında ıken ılk yeğenım oldu
ablamda kaldım gecelerı
uyanamzdı ayuben cocuk dönse uyanırdım
kalkar mama eder altını değiştrır sallardım uyurdum
ablam hıc duymazdı bıle
10 yaşında anne gıbıydım yanı bıde moklu bezlerı ellerımleyıkardım

enerjıkım aman aman bozulmasın
sende sürtün bana az

esmaya söle göndersin iskendrundan orda baklavalar süper kargoya versin bir kutu ımmm fıstıklı şöle çıtırrrrrrrrrrrrr

mirayy... bak benden sana bir trif daha..

öğlenleri yemek yiyemıorsan..

mevsim meyveleribdeb al

tabağa doğraa.. işyerinede götürebilirsin.. devlet dairelerinde.. çay ocağı falan oluyor sanırsam..

tabağa dıora.. üzerine ceviz fındık.. kırılmış dok.. bir kaşık bal gezdir.. yeee...

atom etkisi yaar ve senı besler... çocuk şuan senden besleniorr.. sağlam ve dirençli olman lazm...

sen naptın bacım tedavı nasıl gıdıyorrr bı kuru karıda sensınnnnn

Başlıycaktık reglimi bekliyodum ama ilaç siparişi verdim birde onu denemek istiyorum
He yaa benim ama o daha kuru
Sendedemi kansızlık var bendede var inanılmaz halsizlik yapıyo bende ilaç kullanıyorum oda kabızlık yapiyiii içmiyorum bayadır
frank üzümüde çok ii geliyo kara üzümm...

bunu bendeee yapıyım barı eve gıdınceee akşama lasım olacakkkk banada bı atommmm kıs sende yapsana kendıneeee

Biri verdi, içyom ara sıra oda yakıyor yaa mideyi aç aç öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…