h geldın hacı
naptın h sonu
anamm uyuşukluk edıon
cok zararlı ama
ben cıx bı uyandımm uyanırım yanı sabahlarıda 5:30da kalkıom
pekmez iç hacı
ben üzüm pekmezı ıcıom mesela bı su bardağının yarısı su yarısı pekmez yapıyom
her sabah
ama kışın yaza kalmıo bıtıyo
annem köyde yapıyo zaten doğal
sende iç tatlım
tmm yap valla tutana aşk olsun
sipariş vercek yer yok ordan ver bura getirsinler...bekliyorum hatta neke söle o yapar sonra gönderin bana...
aaaa hemıde 3 boyutlu seyrettıımmm kı ben testere katlıam felan seyredıyommmm ole nebılıym etkılemez benı pekkk
Kuzum yemek sepetine gir bindallı cafe rest. varmış sana yakınmı bilmem çorba var sipariş getiriyorlar gözleme falanda yapıyorlarmış bak heeee ne güzel olur şimdik bir çorba gözleme ardından
Aaaa kıskanma kızkardeşimBurcumla hukukumuz farklı iyi yoldaş oluyor banaaaa hem sit. gidincede görüşcez bizzzzz sende kıskan çatla patlaaaaa ama yiğenim olsun yanına gelcem heeeee yaza denk getir bebişi
Bende korkmam çok izlerim ama eşim etkileniyo sanırım izleyemiyoruz gece sabaha kadar sonra onu dinliyorum birileri kovalıyo eşimi kaçmaya çalışıyo hayırr diye bagırıyolar yakalarlarsa fena yapcaklar onu..
şimdık koceme ıyı bakemde sonra bakcek vaktım olmayabılır dıom bende
sabahtan berı içimde bı sıkıntı var
gösğüm darlanıyo nefes alamıyorum
hayırlısı ver rabbım
ınş.kötu bişi olmaz
bunaldım cokkk
benm çocuk olduktan sonra...
Kocaya hizmet bitti...
Kahvaltı etmeden çıkıoruz çocuğu bırakıorz...
Işlerimize anca yetişiyoruzz..
Biz ne kadar erken kalkarsak oğluşta okadr erken kalkıorrr.. Ve ben hazırlanırken eşim..
Eşim hazırlanırken ben tutuyorum çocuğu..
Kahvaltı etmemize izin vermiorr... Kahvaltısız çıkıoruz...
ütüleri haftalık yapamıorum yıkadıklarımı askıya asıorum...
Akşamdan ertesi gun ne giyecekse utuleyıp asıyorum... Iki ara bir dere sabah fikir değşirse ... Hemen yatapa kalın çarşaf açıp utusunu yapıorum..
Haftasonları çocukla dışarı çıakrsa çamaşırlamı yıkayıayıp yerleri silip azcık utu yapabiliorum..
Misafir gelirse.. çamaşır serıp toplama katlamaya zor yetişiyorum.. Durum bizde böyle şekerlemeler..
şimdi rahatsız evimizde kalamıyorz... Sabah serinlğinde dışarı çıkmasın die... Olduğu yerde kalıoruzz... Bu hafta eşimle kanka olduk yani
aaaa hemıde 3 boyutlu seyrettıımmm kı ben testere katlıam felan seyredıyommmm ole nebılıym etkılemez benı pekkk
bılyom ammmmaaaa ne yapayımmm bacımmmmmm kalkamıyommmmmmmmm
hımmm buluşur senle simitçide poıhahhah istanbulda amma simitçi var ondan dedim...hukukunuz neymiş bakem...hee yeğenin olunca yazda gelecek eteğinide getirirsin gelirken....
Burda güzel kebap yapan yerde yok buranın yemek kültürü yokki mecru kalmadıkça dışarda yemiyoruz valla dün canım baklava çekti kociş alim dedi dedim yokk alma kötü baklavalar alcak yemicez kalcak istemedim ama nasılll canım çekiyor anlatamam gözümün önünce baklavalarrr fıstıklı fıstıklı
temammmmm kusummmmmm gıdıcızzz sozz benım aram yok ama olsunnn pattes yırımmmm hade senın ıcın bı tane yırımmmm
gamsızmısın nan sennnn
sen naptın bacım tedavı nasıl gıdıyorrr bı kuru karıda sensınnnnn
mirayy... bak benden sana bir trif daha..
öğlenleri yemek yiyemıorsan..
mevsim meyveleribdeb al
tabağa doğraa.. işyerinede götürebilirsin.. devlet dairelerinde.. çay ocağı falan oluyor sanırsam..
tabağa dıora.. üzerine ceviz fındık.. kırılmış dok.. bir kaşık bal gezdir.. yeee...
atom etkisi yaar ve senı besler... çocuk şuan senden besleniorr.. sağlam ve dirençli olman lazm...
h geldın hacı
naptın h sonu
anamm uyuşukluk edıon
cok zararlı ama
ben cıx bı uyandımm uyanırım yanı sabahlarıda 5:30da kalkıom
pekmez iç hacı
ben üzüm pekmezı ıcıom mesela bı su bardağının yarısı su yarısı pekmez yapıyom
her sabah
ama kışın yaza kalmıo bıtıyo
annem köyde yapıyo zaten doğal
sende iç tatlım
tmm yap valla tutana aşk olsun
kıssss nolcek sankııııı ben varya adlı tıptaaa calışmak ıstedımmm
kıs evde olsydım bende yapardımmmm sana ammmm dur kebapçıdan söliyim sana az once ben ıctım cok guseldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?