Kokoşş Hatunlar Kulübü

hade bekle bakalımmm canım dualrım hep senınleeee

heeee benım esımde doğa ustu seylerı seyredemez pekkk

Ayy ebnde çok severim öyle filmleri film zevkimizde uyuyorrrrr testerenin bütün serisini izledim bide ben ölümcül deney serisini çok seviyorum zombili filmleri ne güsel oluyor yahuuuu izledinmi sennn

Miraycıım Hayırlı olsun bebişin okadar çalışmaya başarılı olmazsa olmazdı zatii
Kız kuru karıı inşallah kilo alırsın biraz şöyle etli butlu cillop gibi b ir Anne olursun...

hevukummmmmmmmmmmmmmmm darısı herkeşlereeeeeeeeeeeeeeee sağol cnm evet kocayı fena kıstıyodum şimdi serbst bıraktım ama o kıstıryo beni ...neyse ben kilo nasıl alcam bilmiom midem acayip bulanıyor.........

Ayy ebnde çok severim öyle filmleri film zevkimizde uyuyorrrrr testerenin bütün serisini izledim bide ben ölümcül deney serisini çok seviyorum zombili filmleri ne güsel oluyor yahuuuu izledinmi sennn

testere teksas katlıamıı otostopcuu boş odaa ölümcül deney isledim bacımmmmmmmmm kaçarmııııı bak yuksek tansıyon dıye bır fılm var oda guselll

Kuzum yemek sepetine gir bindallı cafe rest. varmış sana yakınmı bilmem çorba var sipariş getiriyorlar gözleme falanda yapıyorlarmış bak heeee ne güzel olur şimdik bir çorba gözleme ardından

anam sen nerden bilion buldun orayı uzak yavrum yaa buraa...o benim evin oralarda....

Kızlar aciyip gök gürlüyo haaa burdaa
Evde soguk demekki yagmur yağıyo yine bugünde kapı cam sıkı sıkı kapalı üşürüm diye dışarı bakmıyorumm soğuk oldugunu görünce daha çok üşüyorum..

Bende korkmam çok izlerim ama eşim etkileniyo sanırım izleyemiyoruz gece sabaha kadar sonra onu dinliyorum birileri kovalıyo eşimi kaçmaya çalışıyo hayırr diye bagırıyolar yakalarlarsa fena yapcaklar onu..

eşin bana benziyor demkk bende testereyi izlemiştim kesmeyin diye bağırmışım eşim dedi ahh ne güldük ben çok korkuyorum

bende soğuk gorunce donanlardanımmmm sıgarayı bıraktın mı sennn bacım

anam sen nerden bilion buldun orayı uzak yavrum yaa buraa...o benim evin oralarda....

Kuzum yemek sepetine gir orda var birsürü restaurant sana yakınını seç o kadarını bulabildim

5,00 TL : AltınkumArapsuyuGürsuKuşkavağı Mah.Uluç Mah.Uncalı
10,00 TL : 5M Migros (Antalya)HurmaLimanPınarbaşıSiteler Mah.Toros
20,00 TL : Akdeniz Üniv.DuralilerKonyaaltı Caddesi

25,00 TL : Devlet HastanesiMeltemÖğretmeneviTıp FakültesiTRT
30,00 TL : Soğuksu
50,00 TL : 100. Yıl CaddesiAhatlı

Bak buralara kadar gidiyormuş hangisi sana uyarrr

hevukummmmmmmmmmmmmmmm darısı herkeşlereeeeeeeeeeeeeeee sağol cnm evet kocayı fena kıstıyodum şimdi serbst bıraktım ama o kıstıryo beni ...neyse ben kilo nasıl alcam bilmiom midem acayip bulanıyor.........

Amin inşallah
Alıştırdın herifünü alışmış kudurmuştan beterdir kese döner sap döner gün gelir hesap döner kikikiki şimdi afadeni alma sırası onda
Canım ya yemeye çalış kussanda vitazmini alıyor bebiş en azından yararı olacak şeyler mesela ceviz ye bol bol hurma su iç
Bulansada ye mutlaka çıkarsanda vitamin vücutta Zaten zayıfsın canım halsiz düşersin daha çokk
İnşallah az daha sabret geçer 3. ayında..

akşam meyve alayım ofiste yerim ozman yarın gelmicem gerçi amelişyat olacak kardeş...çarşamba getiririm olmadı iyi fikir midem bulanınca yerim..

eve gidince zar zor yiyorum bişiler ama az işte...bal getirti aşkım kaşık kaşık yiyorum sütede başladım...:26:

kıssss nolcek sankııııı ben varya adlı tıptaaa calışmak ıstedımmm

böğğkkk............!:26: ben kan görürsem kusarım o derece....

bunu bendeee yapıyım barı eve gıdınceee akşama lasım olacakkkk banada bı atommmm kıs sende yapsana kendıneeee

kız bana önerdiği muzlu ballı fındıklıu sütü karıştır iç kocişnle sonra ver elini bağdat.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…