Başlıycaktık reglimi bekliyodum ama ilaç siparişi verdim birde onu denemek istiyorum
He yaa benim ama o daha kuru
Sendedemi kansızlık var bendede var inanılmaz halsizlik yapıyo bende ilaç kullanıyorum oda kabızlık yapiyiii içmiyorum bayadır
frank üzümüde çok ii geliyo kara üzümm...
Biri verdi, içyom ara sıra oda yakıyor yaa mideyi aç aç öyle...
heeee benım esımde doğa ustu seylerı seyredemez pekkk
Miraycıım Hayırlı olsun bebişin okadar çalışmaya başarılı olmazsa olmazdı zatii
Kız kuru karıı inşallah kilo alırsın biraz şöyle etli butlu cillop gibi b ir Anne olursun...
Ayy ebnde çok severim öyle filmleri film zevkimizde uyuyorrrrrtesterenin bütün serisini izledim bide ben ölümcül deney serisini çok seviyorum zombili filmleri ne güsel oluyor yahuuuu izledinmi sennn
dokullll lennn hade beklıyommmmm
çok beklersin ozman zamanını bekjlicem ondan sonra görrr çattt ahanda bucu bu dicemmm gözlüyorum seni arkandayım ....
Kuzum yemek sepetine gir bindallı cafe rest. varmış sana yakınmı bilmem çorba var sipariş getiriyorlar gözleme falanda yapıyorlarmış bak heeee ne güzel olur şimdik bir çorba gözleme ardından
Bende korkmam çok izlerim ama eşim etkileniyo sanırım izleyemiyoruz gece sabaha kadar sonra onu dinliyorum birileri kovalıyo eşimi kaçmaya çalışıyo hayırr diye bagırıyolar yakalarlarsa fena yapcaklar onu..
Kızlar aciyip gök gürlüyo haaa burdaa
Evde soguk demekki yagmur yağıyo yine bugünde kapı cam sıkı sıkı kapalı üşürüm diye dışarı bakmıyorumm soğuk oldugunu görünce daha çok üşüyorum..
Biri verdi, içyom ara sıra oda yakıyor yaa mideyi aç aç öyle...
eşin bana benziyor demkk bende testereyi izlemiştim kesmeyin diye bağırmışım eşim dedi ahh ne güldük ben çok korkuyorum
anam sen nerden bilion buldun orayı uzak yavrum yaa buraa...o benim evin oralarda....
hevukummmmmmmmmmmmmmmm darısı herkeşlereeeeeeeeeeeeeeee sağol cnm evet kocayı fena kıstıyodum şimdi serbst bıraktım ama o kıstıryo beni ...neyse ben kilo nasıl alcam bilmiom midem acayip bulanıyor.........
mirayy... bak benden sana bir trif daha..
öğlenleri yemek yiyemıorsan..
mevsim meyveleribdeb al
tabağa doğraa.. işyerinede götürebilirsin.. devlet dairelerinde.. çay ocağı falan oluyor sanırsam..
tabağa dıora.. üzerine ceviz fındık.. kırılmış dok.. bir kaşık bal gezdir.. yeee...
atom etkisi yaar ve senı besler... çocuk şuan senden besleniorr.. sağlam ve dirençli olman lazm...
anam sen nerden bilion buldun orayı uzak yavrum yaa buraa...o benim evin oralarda....
kıssss nolcek sankııııı ben varya adlı tıptaaa calışmak ıstedımmm
bunu bendeee yapıyım barı eve gıdınceee akşama lasım olacakkkk banada bı atommmm kıs sende yapsana kendıneeee
hazalcugummm sesın cıkmıyor yavrummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?