böyle minnak kavgalar olsunn, keyif versin kalp kırmasın yeternek hosgeldın bacum sınek avlıyordu burasııı tatıl muhbbtındn azck hararet yaptıkkk ıyı oldu hihih:)
herşeyi deniyorum şuan kuzum, inş iyi gelir yoksa eve gitcem izin alıpgeçmiş olsun cnmmm soda dahada şişirmesin ben soda içinde daha bi mahfoluyorumda
esmadan hec bısey kacmaz haaaaa yakalr hemen
daha ne bilezikler vardur daa sen söylemen artık..
yok ayağuı çekiyon bizeee
esmadan hec bısey kacmaz haaaaa yakalr hemen
güneş bilirr.. ona sor sen... face gurubunda ajannlık yapıp ispikçi yalakattıık beeeee
esın gelmıcekmı tuh evet bende goncamsız sıklırdım ondn gıtmyrm yoksa gecn haftaa teklıf ettı sızı otele bırkym ben ıse doneyım dıye yuh deıdm yahuuuböyle minnak kavgalar olsunn, keyif versin kalp kırmasın yeter
ben de tatile gidemiycem bu sene de..kardeşim gelsin yazlığa gitcez amcamların okadar :/
eşim olmadan keyfi çıkmiycak ama napim ..
herşeyi deniyorum şuan kuzum, inş iyi gelir yoksa eve gitcem izin alıp
güneş bilirr.. ona sor sen... face gurubunda ajannlık yapıp ispikçi yalakattıık beeeee
sen annatmıstın zaten esmacım
bugunde yapılamazmış pcharddısk yanmış pfff
elle kesıym faturaları onuda cok zor yamık ymuk olcek dıo ödum kopuyoo
başımda beklıolar
pfff
bugunde bı bıtseydı yaaa
gecede hıc uyyamadım bugun cok sıcaktı
kaç kez uyandım
camın altına yattım ancek 2 saat uydum sonra hoca bı bağırdı ezan başladı nasıl korktum
sonra uyyamadım zatenn
bebeği olan kızlarr moralim fena bozuluyo yaa
her gören bana aaa aaa diyip duruyo sinirlerim bozuluyor.
dün de düğündeydik bi yerde..gelinin ablası wcde gördüm hamilemisin dedi evet dedim 4-5 varmı dedi
dedim 6 bitti 7 ye giriyor hadi yaa dio
herkes aynı şeyi söyleyip duruyo herkes soruyo şaşırıyo sonra..
kaynanamın komşusu azeri bi kız işte kapıda gördü kaynanam muhabbet etti dedi hamile gelinde falan aaa 6 aylıkmı ne kadar ufak dio.zayıf heralde çocuk dio benim göbeğim
kocamandı çocuğum 4 kilo oldu dio.eltimin hiç yoktu çocuğu zayıftı dio.sonra cvpını verdim bi kaç kelime ettimde sinir oldum ya..
o değil nazar değecek diede korkuyorum
yarın akşam doktora gidicem umarım bebeğim günüyle birdir kilosu falan
Ablam yeni evliydi görümcesi hamile idi 9 aylık ablamla hastaneye gitmişler dr hanginiz hamile demiş ablamında minik ayva göbişi var onun o bile yoktu nerdeyse
Minicik hamile oldugu anlaşılmıyodu bile 3 küsür doğmuştu bebeği sen elaleme bakma boşver yaaa
Biri bişe diyince totonu kaşı gözünüz tototma de
garular akşama ne yemek var
kız dun akşam benm koca parsi istickti denızden yorgun geldik..
regl ne zman olucan dedi aıyın 1ınde dedim ii dedi dınlenek yorgunum yarın yaparız dedi bugun için
sabahtan beri karnım ağrıor regl olcm die odum kopuyor kafamı kırar
yemek bile düşünmedim
dimi:)Ablam yeni evliydi görümcesi hamile idi 9 aylık ablamla hastaneye gitmişler dr hanginiz hamile demiş ablamında minik ayva göbişi var onun o bile yoktu nerdeyse
Minicik hamile oldugu anlaşılmıyodu bile 3 küsür doğmuştu bebeği sen elaleme bakma boşver yaaa
Biri bişe diyince totonu kaşı gözünüz tototma de
yaz günü çok alakasız ama evde bi sürü kuru fasulye var bende akşamdan ısladım..garular akşama ne yemek var
delisin yaaakız dun akşam benm koca parsi istickti denızden yorgun geldik..
regl ne zman olucan dedi aıyın 1ınde dedim ii dedi dınlenek yorgunum yarın yaparız dedi bugun için
sabahtan beri karnım ağrıor regl olcm die odum kopuyor kafamı kırar
yemek bile düşünmedim
hevuk naber laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?