Kokoşş Hatunlar Kulübü

zaten öcükü zorla tatile götüren yok

bana paran yok nasl tatile gidion dedi

bende onun açıklamasını yaptım...

1.500 tl tatile gitmediğimizi söyledim..

bocukk zengin olduğu için 50 tllik tatili tailden saymıor 5 yıldızlı otlede 1.500 tl vererek yapmak istiyor..

kızlar herkesin tatil anlayışı farklıdır tabi.bütçem uygun değilse mesela giderim annemlerin yanına ki bu sene öyle yapacaktım ben..
yani illa otel vs demek değil..günü birlikte gidip gelmek olabilir.
tartışılcak yada ters cvp verilecek bi durum yok bunda bence..sonuçta hepimiz geçimimizi hesabımızı biliyoruz.
para meselesi sadece geyiktir yani..
ki bunu bi ben yapmıyorum böcük herkes yapıyo sana

ya brck neden bukadar abartıyorsun bak benm hamslık resmlerım var 6-7 aylk karnım hıc yok mınık bir gobek yanıı bukdr sıkıntıya gerek yokkk herseyın hayırlısını dıle dua et saglıklı olsunda senin gobegin buyukmus kucukmus onemli deil...yanii tek zayıf olanda sen deılsın fotlarda bırde karnımı bılerek cıkarmaya calısrdım dusun artık hehehe:):)

alemsınz vallahı bak benım kocem konforu sevıyorrrr ee otelede para yetmıcek evımzde kuzu kuzu oturuyoruz omur tahayada havuzunu sıssrzz buhafta tamadr hehehee ya sıcaktan bayılyrz bırde varyaaa.. ama tanıdklr var cadır kuruyorlar onlrdA KEYIFLII AMA BENM KOCER SEVMEZ OLE ZATEN YORULUYORUM TUM HAFTA DIYORR SANMAKI DENIZE 1 GUN GIDINCE DINLENCEM DIYOR DAHA KOTU OLUYORUM OZMN YAPCAK BİŞİ YOK :)

ya cnm bana kalsa sorun etmiyorum halimden gayet memnunumda herkes aynı şeyleri söyleyince anormalmiyim acaba diyorum
doktorada baya oldu gitmeyeli bakalım ne dicek yolundaysa takmam zaten

lan varyaa..

zaten ben denize günü birlik gidiyorum...

konforum falan onmli değil.. denizi seviyorum.. orda tammdır..

bunun üzerine böcük dediki... param yok diyorsunuz ama tatile gidiyorsun dedi

bende günübirlik gidiyorum dedim.. biz gidemiyoruz anlamnda dedi..

1500 tl tutar dedi..

bendee.. karşıya geçmenle aynı para benm tatilim dedi..

sonra bocuku zorla tatile gonderiyor gibi olduk..

ben bu topikte bişe demeye korkar oldum..

giden gider kızlar gitmeyen gitmez.. herkezin parası kendine...

sende böcüğün üzerine gitmeyın dedin bende onları yazdım..

yoksa gider oteldemi kalır evindemi herkezin kesesi kendine..

ben kimseye git otelde kal demiyorum..

paran var tatile gidiyorsun diyenlere diyorum

üzmeyin hamiş brck'ımı kokişler
brck'm gel annem

Herkesler iyi mi

nek hosgeldın bacum sınek avlıyordu burasııı tatıl muhbbtındn azck hararet yaptıkkk ıyı oldu hihih:)

neeeekkk sen nasılsın kuşşş

Alıştınmı yerine bebem.. Benıde al yamacına..

Denize gittik diyee dünya zengini olduk bee... Bu garuların hepsi cimrii

ulen konu nerden nereye geldıııı sız genel yazmıssınızdır ama ben yınedeee yazayım hanı ben kendı adıma gıdemıyoruz dedım sıze lafım yok ısteyen kolayına gelır gunu bırlık gıder kımının parası olur otele gıder keske param olsa otrele gıtsemm havuzdada foto cekılırım gızlar buraya koyardımmm böhöhöhöh:):) şaka yapıyorum buaradaaa

ya cnm bana kalsa sorun etmiyorum halimden gayet memnunumda herkes aynı şeyleri söyleyince anormalmiyim acaba diyorum
doktorada baya oldu gitmeyeli bakalım ne dicek yolundaysa takmam zaten

yok yok sende anormallıkyokta ıkıde bır ole soyleyenlerde var bı anormallık sınır oluyorum hamıle garulara olumsz yorum yapnlaraa

YAHU TAMAM nıye kızyorsun kuzu bende esprı olsun dıye yazdım ortam yumusasın dıyeeeee.. tabıkı paran var yada yok herkesın keyfı bılırr yaaa gıdecksn yapacaksnn .. darısı basımıza ınss bızdeee yaparukk

ya heralde güneşşş herkes gidebilicek die bişi yokkk

sadece espriydi yani herşeyi yapıyosun 1-2 günde kaçamak yap gibilerindenn takıldım yani zorla tatile git demedimki:)

ama bu kadar terslenecek bişi ben gerçekten göremedim yani...

böcüğün üstünede gitmedimki ayrıca

bak bende 2 senedir gidemiyorum otele falan

Son düzenleme:

yanıı... herkez bütçesini kendı bilir...

neeeekkk sen nasılsın kuşşş

alıştınmı yerine bebem.. benıde al yamacına..

denize gittik diyee dünya zengini olduk bee... bu garuların hepsi cimrii
alıştım esmoşummm
iş çok para yok yuvarlanıp gidiyorum

oyy bebeğim benim hoşgeldinnn üzüyor bunlar beni yaaa
iyiyim şükür cnm sen nasılsınn
karın ağrısından ölüyorum bugünn, soda almaya gitcem şimdii, ay nasıl başladım haftaya yaa

bir bilezik lafı vardı ama kım kıme aldı bılmemmm malum böcuk pırlantacı gızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…