ojjj bulduk beyaa:):)
bocukumund eustune getmeyın gareeee kackez deıd kız sıze cımrı dıılım tutmluyum dıyeee bende baznnn para bırktırrmek ıcın gezmem tozmam yada gezıcm yerııı mınumum harcama yapıcam yere cekerım kıslarrr:):)
Üzmeyin hamiş Brck'ımı kokişler
Brck'm gel annem
herkesler iyi mi
Üzmeyin hamiş Brck'ımı kokişler
Brck'm gel annem
herkesler iyi mi
bebeği olan kızlarr moralim fena bozuluyo yaa
her gören bana aaa aaa diyip duruyo sinirlerim bozuluyor.
dün de düğündeydik bi yerde..gelinin ablası wcde gördüm hamilemisin dedi evet dedim 4-5 varmı dedi
dedim 6 bitti 7 ye giriyor hadi yaa dio
herkes aynı şeyi söyleyip duruyo herkes soruyo şaşırıyo sonra..
kaynanamın komşusu azeri bi kız işte kapıda gördü kaynanam muhabbet etti dedi hamile gelinde falan aaa 6 aylıkmı ne kadar ufak dio.zayıf heralde çocuk dio benim göbeğim
kocamandı çocuğum 4 kilo oldu dio.eltimin hiç yoktu çocuğu zayıftı dio.sonra cvpını verdim bi kaç kelime ettimde sinir oldum ya..
o değil nazar değecek diede korkuyorum
yarın akşam doktora gidicem umarım bebeğim günüyle birdir kilosu falan
zaten öcükü zorla tatile götüren yok
bana paran yok nasl tatile gidion dedi
bende onun açıklamasını yaptım...
1.500 tl tatile gitmediğimizi söyledim..
bocukk zengin olduğu için 50 tllik tatili tailden saymıor 5 yıldızlı otlede 1.500 tl vererek yapmak istiyor..
ya cnm bana kalsa sorun etmiyorum halimden gayet memnunumda herkes aynı şeyleri söyleyince anormalmiyim acaba diyorumya brck neden bukadar abartıyorsun bak benm hamslık resmlerım var 6-7 aylk karnım hıc yok mınık bir gobek yanıı bukdr sıkıntıya gerek yokkk herseyın hayırlısını dıle dua et saglıklı olsunda senin gobegin buyukmus kucukmus onemli deil...yanii tek zayıf olanda sen deılsın fotlarda bırde karnımı bılerek cıkarmaya calısrdım dusun artık hehehe:):)
ya brck neden bukadar abartıyorsun bak benm hamslık resmlerım var 6-7 aylk karnım hıc yok mınık bir gobek yanıı bukdr sıkıntıya gerek yokkk herseyın hayırlısını dıle dua et saglıklı olsunda senin gobegin buyukmus kucukmus onemli deil...yanii tek zayıf olanda sen deılsın fotlarda bırde karnımı bılerek cıkarmaya calısrdım dusun artık hehehe:):)
alemsınz vallahı bak benım kocem konforu sevıyorrrr ee otelede para yetmıcek evımzde kuzu kuzu oturuyoruz omur tahayada havuzunu sıssrzz buhafta tamadr heheheeya sıcaktan bayılyrz bırde varyaaa.. ama tanıdklr var cadır kuruyorlar onlrdA KEYIFLII AMA BENM KOCER SEVMEZ OLE ZATEN YORULUYORUM TUM HAFTA DIYORR SANMAKI DENIZE 1 GUN GIDINCE DINLENCEM DIYOR DAHA KOTU OLUYORUM OZMN YAPCAK BİŞİ YOK :)
üzmeyin hamiş brck'ımı kokişler
brck'm gel annem
Herkesler iyi mi
kızlar herkesin tatil anlayışı farklıdır tabi.bütçem uygun değilse mesela giderim annemlerin yanına ki bu sene öyle yapacaktım ben..
Yani illa otel vs demek değil..günü birlikte gidip gelmek olabilir.
Tartışılcak yada ters cvp verilecek bi durum yok bunda bence..sonuçta hepimiz geçimimizi hesabımızı biliyoruz.
Para meselesi sadece geyiktir yani..
Ki bunu bi ben yapmıyorum böcük herkes yapıyo sana
neeeekkk sen nasılsın kuşşş
Alıştınmı yerine bebem.. Benıde al yamacına..
Denize gittik diyee dünya zengini olduk bee... Bu garuların hepsi cimrii
ya cnm bana kalsa sorun etmiyorum halimden gayet memnunumda herkes aynı şeyleri söyleyince anormalmiyim acaba diyorum
doktorada baya oldu gitmeyeli bakalım ne dicek yolundaysa takmam zaten
lan varyaa..
zaten ben denize günü birlik gidiyorum...
konforum falan onmli değil.. denizi seviyorum.. orda tammdır..
bunun üzerine böcük dediki... param yok diyorsunuz ama tatile gidiyorsun dedi
bende günübirlik gidiyorum dedim.. biz gidemiyoruz anlamnda dedi..
1500 tl tutar dedi..
bendee.. karşıya geçmenle aynı para benm tatilim dedi..
sonra bocuku zorla tatile gonderiyor gibi olduk..
ben bu topikte bişe demeye korkar oldum..
giden gider kızlar gitmeyen gitmez.. herkezin parası kendine...
sende böcüğün üzerine gitmeyın dedin bende onları yazdım..
yoksa gider oteldemi kalır evindemi herkezin kesesi kendine..
ben kimseye git otelde kal demiyorum..
paran var tatile gidiyorsun diyenlere diyorum
ulen konu nerden nereye geldıııı sız genel yazmıssınızdır ama ben yınedeee yazayım hanı ben kendı adıma gıdemıyoruz dedım sıze lafım yok ısteyen kolayına gelır gunu bırlık gıder kımının parası olur otele gıder keske param olsa otele gıtsemm havuzdada foto cekılırım gızlar buraya koyardımmm böhöhöhöh:):) şaka yapıyorum buaradaaa
yok yok sende anormallıkyokta ıkıde bır ole soyleyenlerde var bı anormallık sınır oluyorum hamıle garulara olumsz yorum yapnlaraa
YAHU TAMAM nıye kızyorsun kuzu bende esprı olsun dıye yazdım ortam yumusasın dıyeeeee.. tabıkı paran var yada yok herkesın keyfı bılırr yaaa gıdecksn yapacaksnn .. darısı basımıza ınss bızdeee yaparukk
alıştım esmoşummmneeeekkk sen nasılsın kuşşş
alıştınmı yerine bebem.. benıde al yamacına..
denize gittik diyee dünya zengini olduk bee... bu garuların hepsi cimrii
karın ağrısından ölüyorum bugünn, soda almaya gitcem şimdii, ay nasıl başladım haftaya yaa
oyy bebeğim benim hoşgeldinnn üzüyor bunlar beni yaaa
iyiyim şükür cnm sen nasılsınn
geçmiş olsun cnmmm soda dahada şişirmesin ben soda içinde daha bi mahfoluyorumdakarın ağrısından ölüyorum bugünn, soda almaya gitcem şimdii, ay nasıl başladım haftaya yaa
esma nasılda unutmadın lennn bılezıkııgözün var bılıyomm
bir bilezik lafı vardı ama kım kıme aldı bılmemmm malum böcuk pırlantacı gızlarrr
babam anama aldıydııesma garusu unutmamış
daha ne bilezikler vardur daa sen söylemen artık..
yok ayağuı çekiyon bizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?