Brck yavrucumm İyiiyim şükür
Sen takma ya çok kilo alıpta kücück doguranda var sen boşver milleti
Hem bebek küçük olunca kolay dogurursun ne olcak kii
hemen kilo alır benim halam 5 kilo dogurmuş hep uşaklarını canıa eziyet küçük bebek dogurmak iidri
Ya kızlar bişe sorcam burda kocaman bi site yapılıyo inaşaatı gece gündüz devam ediyo iş makineleri hiç susmuyo evi hergün siliyorum ya
Hep çamur heryer havalandırmasam olmuyo
Şikayet ettim mail gönderdim belediyeye arayan yok.
Gece yasak değilmii yaa boguluyoruz storlarımı sildim yıkadım beyazlar yine bi karış tozz.
Nere şikayet edem bıktım pisliğinden gecede sesten uyuyamıyorum
günaydınkızlar
hıc ama hıc keyfım yok nedense
cokta yorgunum
sağ kolum ağrıyoo pc yok ya hep elımle kestım faturaları iş kabullrı kolum kalkmıokı sıze yazımmm
bugun rüyamda karınca sürüsü gördum hayr olsun ıınş
selam kızlar nasılsınız?
Benim canım sıkkın. Iznimi iptal ettiler pazar dönüyoruz. Birimimde tadilat varmış. Benim toplayıp yerleştirmem gerekiyor. Geçen hafta hava rüzgarlı diye denize giremedim. Oğlumuda 2-3 sefer soktuk. Oda kıyıda durduk. Bu hafta hava düzelmeye başladı benim halam geldibirtek dün girdim denize. Oğlumu simidine koyup halasıyla belimize kadar gittik. Bu haftamda gitti. Bütün planımız düzenimiz alt üst oldu.
Kendimi geçtim ama oğlum burda çok eğleniyordu. Denize girmesek bile geziyorduk hayvanları görmeye gidiyorduk.
Iznimi zaten kendi istedikleri gibi belirlediler şimdi onuda iptal ettiler. Tadilat ne kkadar sürecek belli değil. Kalan iznimi ne zaman kullanacağım bilmiyorum, moralim çok bozuk.
günaydınkızlar
hıc ama hıc keyfım yok nedense
cokta yorgunum
sağ kolum ağrıyoo pc yok ya hep elımle kestım faturaları iş kabullrı kolum kalkmıokı sıze yazımmm
bugun rüyamda karınca sürüsü gördum hayr olsun ıınş
melodi hoşgeldinnn
üzülme canım yapacak bişey yok..
bak ne güzel 2 haftadırmı izindeydin sen 3 mü?
onu bile bulamayanlar var bizim 1 hafta ve ben çıkamıcam eylülde doğuma gidicem die çünkü..
patron izne çıkıcakmısın yoksa tazminatını verim çık dedi açıkça:)
eğlenmene bak daha var bak kaç günün...
azla yetinmeyi bilelim bence.
canım ben iznimin az yada çok olmasından şikayetçi değilim.
ben iznimi temmuz başında yazdım, bana sormadan iznimi öne aldılar ses çıkartmadım.
kalkıp 5 saatlik yola geldim. iznimin son gününe kadar köyde kalacaktık.
insan planını ona göre yapıyor.
kereşe para vermeden, masraf etmeyip kendimizi toparlayacaktık.
üstelik eşim çalışıyor. tam sezon dönemi. bana göre iznini aldı.
bu hafta yoğun işini bırakıp bizi almaya gelecek.
babasının yeri değil sonuçta. pazar günü gelip gece yola çıkacağız 12,30 da. sabah uymadan dinlenmeden işe gideceğim.
benim kızdığım başkası iznini kesinlikle değiştirmiyor. ama benim gibi birkaç kişiyi eziyorlar.
çok haksızlık yapılıyor.
heryerde var tabi ki.
ama suç bende sesimi çıkarmadıkça nasıl olsa melodi kabul eder diye üstüme geliyorlar.
eşim yoğun gelemz diyorum dalga geçer gibi ama 1 hafta var cevabı veriliyor.
madem böyle bir durum vardı iznimi tadilattan sonra verselerdi.
yada baştan söylenseydi iznin bölünecek diye.
bizim hiç özel hayatımız yok gibi davranılıyor.
melodı canımmm gelemyecegım de ozman haklısın sen ben sana katılıyorum benımde en neftet ettıgım sey planımın bozulmasıdr kaç kere ızınde ofıse cagırıldım bıı bılssennn kufur saya saya geldım mecbur ıste gelıyoruz
haklısın melodi ama el işi yapcek bişi yok maalesef...
eşin gelmese olmazmı cnm bebenle gidemezmisin çokmu yükün var?
müdürümle konuştum. dedim kreş tadilatta öğretmenimiz izinli. eşimin gelmesi çok zor dedim.
zor durumda kaldım napaıcam bilemiyorum dedim.
oğlumun yaşını sordu. anaokula rica edelim falan dedi ama onlar küçük çocuk bakmıyor. bezi var. bakamazlar. düzenini bilmiyorlar.
tekrar arayıp konuşacağım. kreşlede konuşacağım. tadilat ne durumda bakayım.
öğretmenlerden kim var.
kendimi boşverdim oğlum için üzülüyorum.
burada ben tampon hiç kullanmadım. köyde bulmam imkansız ama yarı görümcem erdeğe inecek. aldırayım ama kullanabilir miyim bilmiyorum.:26:
tek başına dönemem canım. eşyamız çok bir kısmını burda bırakacağım.
gündüz binemem çünkü kesinlikle durmaz.
gece uyutup öyle geldik rahat oldu. burdan dönüş gece 12,30.
eşim olmadan çok zor. tuvaletim gelse kimseye bırakıp inemem.
eşim işini bırakıp gelecek mecburen.
kullanırsın canım ben gecen sene kullandımmm ve daha once bosyere denıze gırmedıgımı anladım marketlerde ve eczaneler de ped bolumlerınde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?