Kokoşş Hatunlar Kulübü

çok haklısın cnm rabbim hayırlı doğumlar nasip eder inşallah ya...
toz olayına gelince benim evim bahçe katı cam aralasam akşam eve gelince tekrar heryeri siliyorum hele ön camları hiç açamıyorum.insan bıkıyor ya

hevukummmm akşam 23.00 den sonra ki seslere ses ölçüm cıhazları ölçüsünde ceza yazıyorlar o saatten öncesine malesef bir şey yapılamıyor dilekçenin 15 günde cevabı gelmezse belediye ayrıca suçlu bimerden ve bilgi edinme kanunundan cevap isteyerek yaz ve döktür oradan muhakkak cevap gelir oradan gelen cevap olumsuz olursa azcık kanununları netten araştırsan maddelerini bulup belediyeyi basabilirsin ne kadar çok ses çıkarırsan o kadar iyi ama kanun maddelerini bilmeden gidersen boşa bağırırsın haklarını yasaları bilerek git karşılarında kim olduğunu anlayınca işin görülür

günaydınkızlar
hıc ama hıc keyfım yok nedense
cokta yorgunum
sağ kolum ağrıyoo pc yok ya hep elımle kestım faturaları iş kabullrı kolum kalkmıokı sıze yazımmm

bugun rüyamda karınca sürüsü gördum hayr olsun ıınş

selam kızlar nasılsınız?
Benim canım sıkkın. Iznimi iptal ettiler pazar dönüyoruz. Birimimde tadilat varmış. Benim toplayıp yerleştirmem gerekiyor. Geçen hafta hava rüzgarlı diye denize giremedim. Oğlumuda 2-3 sefer soktuk. Oda kıyıda durduk. Bu hafta hava düzelmeye başladı benim halam geldi birtek dün girdim denize. Oğlumu simidine koyup halasıyla belimize kadar gittik. Bu haftamda gitti. Bütün planımız düzenimiz alt üst oldu.
Kendimi geçtim ama oğlum burda çok eğleniyordu. Denize girmesek bile geziyorduk hayvanları görmeye gidiyorduk.
Iznimi zaten kendi istedikleri gibi belirlediler şimdi onuda iptal ettiler. Tadilat ne kkadar sürecek belli değil. Kalan iznimi ne zaman kullanacağım bilmiyorum, moralim çok bozuk.

melodi hoşgeldinnn

üzülme canım yapacak bişey yok..

bak ne güzel 2 haftadırmı izindeydin sen 3 mü?

onu bile bulamayanlar var bizim 1 hafta ve ben çıkamıcam eylülde doğuma gidicem die çünkü..

patron izne çıkıcakmısın yoksa tazminatını verim çık dedi açıkça:)

eğlenmene bak daha var bak kaç günün...

azla yetinmeyi bilelim bence.

tatlım sıkma canınıya bu kadar evet moral bozucu bır durum ama napcaksın işte tampon al onunla gır denıze bu hafta

canım ben iznimin az yada çok olmasından şikayetçi değilim.
ben iznimi temmuz başında yazdım, bana sormadan iznimi öne aldılar ses çıkartmadım.
kalkıp 5 saatlik yola geldim. iznimin son gününe kadar köyde kalacaktık.
insan planını ona göre yapıyor.
kereşe para vermeden, masraf etmeyip kendimizi toparlayacaktık.
üstelik eşim çalışıyor. tam sezon dönemi. bana göre iznini aldı.
bu hafta yoğun işini bırakıp bizi almaya gelecek.
babasının yeri değil sonuçta. pazar günü gelip gece yola çıkacağız 12,30 da. sabah uymadan dinlenmeden işe gideceğim.
benim kızdığım başkası iznini kesinlikle değiştirmiyor. ama benim gibi birkaç kişiyi eziyorlar.
çok haksızlık yapılıyor.
heryerde var tabi ki.
ama suç bende sesimi çıkarmadıkça nasıl olsa melodi kabul eder diye üstüme geliyorlar.
eşim yoğun gelemz diyorum dalga geçer gibi ama 1 hafta var cevabı veriliyor.
madem böyle bir durum vardı iznimi tadilattan sonra verselerdi.
yada baştan söylenseydi iznin bölünecek diye.
bizim hiç özel hayatımız yok gibi davranılıyor.

melodı canımmm gelemyecegım de ozman haklısın sen ben sana katılıyorum benımde en neftet ettıgım sey planımın bozulmasıdr kaç kere ızınde ofıse cagırıldım bıı bılssennn kufur saya saya geldım mecbur ıste gelıyoruz

müdürümle konuştum. dedim kreş tadilatta öğretmenimiz izinli. eşimin gelmesi çok zor dedim.
zor durumda kaldım napaıcam bilemiyorum dedim.
oğlumun yaşını sordu. anaokula rica edelim falan dedi ama onlar küçük çocuk bakmıyor. bezi var. bakamazlar. düzenini bilmiyorlar.
tekrar arayıp konuşacağım. kreşlede konuşacağım. tadilat ne durumda bakayım.
öğretmenlerden kim var.
kendimi boşverdim oğlum için üzülüyorum.

burada ben tampon hiç kullanmadım. köyde bulmam imkansız ama yarı görümcem erdeğe inecek. aldırayım ama kullanabilir miyim bilmiyorum.:26:

haklısın melodi ama el işi yapcek bişi yok maalesef...

eşin gelmese olmazmı cnm bebenle gidemezmisin çokmu yükün var?

haklısın melodi ama el işi yapcek bişi yok maalesef...

eşin gelmese olmazmı cnm bebenle gidemezmisin çokmu yükün var?

tek başına dönemem canım. eşyamız çok bir kısmını burda bırakacağım.
gündüz binemem çünkü kesinlikle durmaz.
gece uyutup öyle geldik rahat oldu. burdan dönüş gece 12,30.
eşim olmadan çok zor. tuvaletim gelse kimseye bırakıp inemem.
eşim işini bırakıp gelecek mecburen.

kullanırsın canım ben gecen sene kullandımmm ve daha once bosyere denıze gırmedıgımı anladım marketlerde ve eczaneler de ped bolumlerınde oluyor

brck sana söylenilenlere hiç kafanıtakma. millet çok biliyor. bebeğin sağlıklı olsun da gerisi boş. 2,5 kilo doğsa nolur 4-5 kilo doğsa nolur.
hem senin iç karnın geniş canım. ondan dışarı çıkmaz. beni gören ikiz sanıyordu düşün.
sana bişey söyleyenlere totonu kaşı maşşallah gayet sağlıklı yavrum. fazla yemenin bebeğe hiç yararı yok de.
hele ekmek hamurişi hiç sağlıklı değil. seni şişirir o kadar.

görümcen gelse seninle cnm eşinde maaşından işinden kalmamış olur.sonra döner görümcen öyle olmazmı?
sadece otobüse sizi almaya gelir?
hem oğlunada bakarlar

Son düzenleme:
kullanırsın canım ben gecen sene kullandımmm ve daha once bosyere denıze gırmedıgımı anladım marketlerde ve eczaneler de ped bolumlerınde oluyor

senden cesaretle bir deneyim bakalım.
ama köyde market filan yok.
erdekten eczaneden buluruz sanırım.
çeşidi filan oluyor mu? o.b marka görmüştüm.
sen nasıl aldın?bu konuda cahilim valla hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…