arsız utanmaz bocukkkkk senu ya utanmasan adamın nufusuna gececen
napysun kıssss cınsıyet nezaman bellı olacak
buna katılıyorum adamın nufüna geçecek evlatlık alacak adam böcükü zaten evlatlık gibi patron baba :)))
bu ayın 16 sında belli olacak burcu
alya gezmekten yazamadı brck vakıt yok bıze sonra gelıy yok aramadınz falan fılann
bende zaten knt yok artı o watşap mıdır nedır o yokk
amann bu garular herseye zaman bulıyy bı arkadaş dedıklerıne bulmıyy
kızıyım heee
ben kovulma pahasına gelıp bakıom evden bıle bakıommmm
güneş sana nolıy lenn
gunes kuzum helemı toparlayamdın ıslerı yawwwww
kızlar nasılsınız???
ben bir tuhafım bir garibim
öyle bir his var ki yüreğimde,kelimelere dökemiyorum...
bugün kontrolüm vardı değil mi,gittim...
dr.ma hemen dün kanamam olduğunu belirttim...
yukarıya çık nst ve çatı/açılma muayeneni yapsın ebe dedi...
çıktım yukarı,yanımda annem...nst de o da vardı...zerre sancı yok...
öyle çıktık oradan sonra ebeye dr.un verdiği kağıdı verdim beni doğumhane yazan kapıdan içeri geçirdi...
o çatal denilen masaya yatırdı...buz kesti her yanım neden bilmem((
ebe soktu elini,ben bu kadar canımın yanacağını tahmin etmezdim...
Allah Allah bu kadar acımaması gerek falan dedi...neyse elini çıkardı...eldiven kan içinde...bu normal bir nişan gelmesi değil bunu dr.na bildirmem gerek dedi...ben hala ama normal yapabilirim değil mi diyorum...
ebe dönüp kızım,çatı kemiğini normale uygun görmedim,doğum içerde başlamış ama sancın yok,açılman yok...ben dr.na bildireyim o gereğini yapar dedi...
ben bir ağla bir ağla,annem kapıda beni öyle görünce eli ayağı onunda kesilsin o da kötü olsun...halimizi görseydiniz...
sonra indik dr.un odasına,biz gidene kadar ebe bildirmiş zaten durumu...Ada'cım riske atamam böyle bir durumda yarın bebeği alalım...
bunu duyunca ben bir daha ağlamaya başla,yine kötü ol,tansiyonum çıkmış...beni müşahide altına almışlar.....öyle bayağı bir vakit geçmiş hastanede...
anlayacağınız kızlar yarın 11:00 de hastaneye gidiyorum,yatışım yapılacak...
14:00 gibi de sezaryana alınacağım...
hep dua ediyordum Rabbim evladım ve benim için hangi doğum şekli hayırlıysa onu nasip etsin bana diye...
demek ki böylesi hayırlıymış...
hem keyfi 2 hafta önceden yapılan bir sezaryan da değil günü 14 haziran da dolan bir bebekti bu zaten...
şimdi kendimi böyle rahatlatıyorum...
dualarınıza ihtiyacım var bunu unutmayın emi...
hoşgeldin koketa paşan nasıl çok geçmiş olsun
paşa iyi ama ben iyi değilim hasta oldum kendime iyi bakamadım böcük olsa senden garu olmaz der şimdi
gecem gündüzüm birbirine karıştı çok sinirli çok ağlayan uyumayan bi bebek ulubatlu die die ulbatlu oldu cnıma okuyor büyünce beni döver bu
paşa iyi ama ben iyi değilim hasta oldum kendime iyi bakamadım böcük olsa senden garu olmaz der şimdi
gecem gündüzüm birbirine karıştı çok sinirli çok ağlayan uyumayan bi bebek ulubatlu die die ulbatlu oldu cnıma okuyor büyünce beni döver bu
anmm kokett... oğluşu alıp plaja gidicektin.. ara vermden 2. 3. çocuku yapıcakrın
bizim niye 2. çocuku yapmadığımızı anladınmı..
kocanı görebiliyonmu laaaaaaa ulubatlı çağanından
annne olmak böyle birşey işte.. kendi sağlığını düşünmeye fırsat bulamamak demek..
anmm kokett... oğluşu alıp plaja gidicektin.. ara vermden 2. 3. çocuku yapıcakrın
bizim niye 2. çocuku yapmadığımızı anladınmı..
kocanı görebiliyonmu laaaaaaa ulubatlı çağanından
annne olmak böyle birşey işte.. kendi sağlığını düşünmeye fırsat bulamamak demek..
düzene girer ama uykuları ilk zamanlar böyledir sabır canım anenlerden kimse yokmu yanında yardım eden
hala kaşalr çatıkmı paşada
düzene girer ama uykuları ilk zamanlar böyledir sabır canım anenlerden kimse yokmu yanında yardım eden
hala kaşalr çatıkmı paşada
la ben bittim bee ama çağan çok zor yaa esmaaa kime sorsam bebeği uyuyor benimki uyumuyor toplasan gece 3 saat derin uyur ondan sonrası hep ayakta gaz sancıları için laçlarada başladık ateş karın ağrısı calpol mü ne onlarıda aldık veriyoz ara ara...
kocam şikayet etmeye başladı benle ilgilenmion die... ben kendime bakamıom laa ...
beni gör varya anam bu topikte taşlarlar valla temzilikçi garulara döndüm saçımı bi bağlıom okdar elbise geçiryom altıma olmadı pijamala sere serpe ...
bittim laaa sağlığımda gitti ...
sütüm çoğalmyor esma pompa aldım madela sağdım 3 saat emzirmedim 30 CC çıktı güldüm yazık bebeğim aç die ağlıyordu artmadı ne şerbetler ne çaylar bulgurlar çorbalar artmadı bebek doymayınca kıyamet gibi oluyor ortalık mama vermezsem çocuk yatmıyor doktorda gece ver bari dedi huzursuz olursa daha zayıflar dedi..
toparladık neyse azcık kilo aldık kaybettiğimizi geçtik 4 kiloya anca ulaştık az dimi düşünsene 1 aylık olduk. sütüm çok değil malesef ama hep emziryorum dinlenemiyorum bile..
hoşgeldin cnmmm
geçmiş olsun çok..
burayıda çok ihmal ettin heee..
nasıl gidiyor açılışı yaptınızmı goncanla hehe:)
sinirli bi paşan var demek heee..iki sinirli paşa zor olurr Allah yardımcın olsunnn
sizi özledimmm
çağan bütün günümü hatta gecemi bile alıyor hasta ldum boğazlarım şişti ateşlendim doktora gittim ilaç aldım bebeğe iyi bakcam die kendimi heder ettim:26:
hee yaa brck yazık bana 2 tane sinirli adamla sürünürüm artık al san ulubatlı huysuz eşkiya
açılışı hee yaptık ama ben bişi anlamadım çok yorgumdum 1 ayı doldurduk artık adam dağa tırmancaktı nerdeyse
ihmal ettin dionda lann ben yemeği zor yiyorum geçen oturdum ağldım annem bebeği aldı susturyo ben stress olunca o daha sinirli ldu yaa hiç susmazmı şaka gibi dedim..
hangi arkdaşımı arasam yok kızım uyuyor yok ooğlum uyuyor benimki oynatyos sallıyoz banamısın demiyor susmuyor zar zor yatıryorum meme hep yere oldu ağzında emziğide tutmuyor okdar sinirliki başta emziğe karşıydım ama tükendim enerjim bitti koydum sinirinden onuda tutmuyor ..
annem bile şaşıryo herşeyi deneyiyoruz o tecrübeli ama onun bile enerjisi kalmıyo bakcam die doktora götürdeük maşallah sağlıklı dedi biyeride ağrımıyo anlamadık işte hastaneye bile gidişimiz bi tören kocam sinir küpü oluyor arabada o ağlayınca nerdeyse kaza yapcaktık
la ben bittim bee ama çağan çok zor yaa esmaaa kime sorsam bebeği uyuyor benimki uyumuyor toplasan gece 3 saat derin uyur ondan sonrası hep ayakta gaz sancıları için laçlarada başladık ateş karın ağrısı calpol mü ne onlarıda aldık veriyoz ara ara...
kocam şikayet etmeye başladı benle ilgilenmion die... ben kendime bakamıom laa ...
beni gör varya anam bu topikte taşlarlar valla temzilikçi garulara döndüm saçımı bi bağlıom okdar elbise geçiryom altıma olmadı pijamala sere serpe ...
bittim laaa sağlığımda gitti ...
sütüm çoğalmyor esma pompa aldım madela sağdım 3 saat emzirmedim 30 CC çıktı güldüm yazık bebeğim aç die ağlıyordu artmadı ne şerbetler ne çaylar bulgurlar çorbalar artmadı bebek doymayınca kıyamet gibi oluyor ortalık mama vermezsem çocuk yatmıyor doktorda gece ver bari dedi huzursuz olursa daha zayıflar dedi..
toparladık neyse azcık kilo aldık kaybettiğimizi geçtik 4 kiloya anca ulaştık az dimi düşünsene 1 aylık olduk. sütüm çok değil malesef ama hep emziryorum dinlenemiyorum bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?