Kokoşş Hatunlar Kulübü

benım olum sana pofffff yapsın zuhahahaha

gunes kuzum helemı toparlayamdın ıslerı yawwwww

cnnm actm msnde yoksn toprlayamdm belalı iş kafamda durdu oleee kaldımmmm

alya gecms olsun yaa unuttum ben oncekı hastalıgını yazdn sandım yıne hasta oldu dımı tuh omurde cok oksuryr artık bıtkısel tedavi uyguluyorummm oda soktryr sanırm gece uyrkn balgamlı oksuruguee devammm bakalım gunde 1-2 kask karısm hazrldm onu veryrmm

sizi özledimmm

çağan bütün günümü hatta gecemi bile alıyor hasta ldum boğazlarım şişti ateşlendim doktora gittim ilaç aldım bebeğe iyi bakcam die kendimi heder ettim:26:

nerdesiniz laaa geldim hiçbiriniz yoksunuz alooooooooooooo

sorunlarım var şurda yırtınıom nerdenizzz siz

ada ben bunu dahay yeni okuyorum geçmişe bakimm dedim ama umarım iyisindir sağlıkla doğmuştur paşamız allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin herşey yolunda dimi?

hoşgeldin koketa paşan nasıl çok geçmiş olsun

paşa iyi ama ben iyi değilim hasta oldum kendime iyi bakamadım böcük olsa senden garu olmaz der şimdi

gecem gündüzüm birbirine karıştı çok sinirli çok ağlayan uyumayan bi bebek ulubatlu die die ulbatlu oldu cnıma okuyor büyünce beni döver bu

anmm kokett... oğluşu alıp plaja gidicektin.. ara vermden 2. 3. çocuku yapıcakrın

bizim niye 2. çocuku yapmadığımızı anladınmı..

kocanı görebiliyonmu laaaaaaa ulubatlı çağanından

annne olmak böyle birşey işte.. kendi sağlığını düşünmeye fırsat bulamamak demek..

düzene girer ama uykuları ilk zamanlar böyledir sabır canım anenlerden kimse yokmu yanında yardım eden
hala kaşalr çatıkmı paşada

hoşgeldin cnmmm

geçmiş olsun çok..

burayıda çok ihmal ettin heee..

nasıl gidiyor açılışı yaptınızmı goncanla hehe:)

sinirli bi paşan var demek heee..iki sinirli paşa zor olurr Allah yardımcın olsunnn

anne olmak güzelde bu demekler varya :))))

la ben bittim bee ama çağan çok zor yaa esmaaa kime sorsam bebeği uyuyor benimki uyumuyor toplasan gece 3 saat derin uyur ondan sonrası hep ayakta gaz sancıları için laçlarada başladık ateş karın ağrısı calpol mü ne onlarıda aldık veriyoz ara ara...

kocam şikayet etmeye başladı benle ilgilenmion die... ben kendime bakamıom laa ...

beni gör varya anam bu topikte taşlarlar valla temzilikçi garulara döndüm saçımı bi bağlıom okdar elbise geçiryom altıma olmadı pijamala sere serpe ...

bittim laaa sağlığımda gitti ...

sütüm çoğalmyor esma pompa aldım madela sağdım 3 saat emzirmedim 30 CC çıktı güldüm yazık bebeğim aç die ağlıyordu artmadı ne şerbetler ne çaylar bulgurlar çorbalar artmadı bebek doymayınca kıyamet gibi oluyor ortalık mama vermezsem çocuk yatmıyor doktorda gece ver bari dedi huzursuz olursa daha zayıflar dedi..

toparladık neyse azcık kilo aldık kaybettiğimizi geçtik 4 kiloya anca ulaştık az dimi düşünsene 1 aylık olduk. sütüm çok değil malesef ama hep emziryorum dinlenemiyorum bile..

düzene girer ama uykuları ilk zamanlar böyledir sabır canım anenlerden kimse yokmu yanında yardım eden

aynen çatık cnm sende face yok tabi kaşları çatık resimleri var orada burayada eklerim resim zaman bulunca ...pek gülmüyor çağana kaşlar çatık yatıyo valla 34 günlük oldu ama huyları anı umudum yok ama bakalım 40 bekliom belki değişr kısmet..

annem var cnm yanımda ama annemde nerdeyse tüm kuzenlerimi o büyttü çağan çok zor dedi kendide gördü uyumuyor mama yiyo sonra emziryom yatıryoz vıyakk die bi ses asla 4 saat yorulmadan bazen 5 saat asla yatmıyor ağlamadan kalmıyor hiç uyumadığında sesiz hali yok ya uyuyor ya meme de öyleyiz malesef durum bu.

aynen çatık cnm sende face yok tabi kaşları çatık resimleri var orada burayada eklerim resim zaman bulunca ...pek gülmüyor çağana kaşlar çatık yatıyo valla 34 günlük oldu ama huyları anı umudum yok ama bakalım 40 bekliom belki değişr kısmet..

annem var cnm yanımda ama annemde nerdeyse tüm kuzenlerimi o büyttü çağan çok zor dedi kendide gördü uyumuyor mama yiyo sonra emziryom yatıryoz vıyakk die bi ses asla 4 saat yorulmadan bazen 5 saat asla yatmıyor ağlamadan kalmıyor hiç uyumadığında sesiz hali yok ya uyuyor ya meme de öyleyiz malesef durum bu.

sizden garu olmaz diyordun..
kocanızla bile ilgilenemiyorsunuz diyordun :))

metin erende böyleydi cnm.. ve bir çok çocukta oyleydı... ama süt senın elinde.. stres yapmıcaksın..

stres demek süt yok demek... bol su içiceksin.. o uyuduğunda sende uyucaksın.. süt revlerin artıck..

mama kilo aldırır diye bir şey yok cnm.. mama alıpta kilo almayan bebeklerde var..

gazlı ise bebeğin.. calpol falan kullanmıcaksın.. uygun bir gaz ilacı..(zinco,nurse harweys) gibi ve milipanın rezene çayını verecksin..

gazlı bebeğe emzik vericeksin... hava aldırmıcksın fazla...

rezene çayını 50 ml akşam 50 ml sabah birberonla ver.. biberonun gaz gidericili olan

dr. browns olması lazım... emzik senın en buyk kurtarıcın.. milupanın rezenesinin besleyıcı değeride var..

hem o arada sende dinlenmiş sütün olmuş olur..

sütüm ok diye hayıflanma.. sakın... birde süt ürünlerini kes gazlı ebebeğe daha çok sancı yapar

hee yaa brck yazık bana 2 tane sinirli adamla sürünürüm artık al san ulubatlı huysuz eşkiya

açılışı hee yaptık ama ben bişi anlamadım çok yorgumdum 1 ayı doldurduk artık adam dağa tırmancaktı nerdeyse

ihmal ettin dionda lann ben yemeği zor yiyorum geçen oturdum ağldım annem bebeği aldı susturyo ben stress olunca o daha sinirli ldu yaa hiç susmazmı şaka gibi dedim..

hangi arkdaşımı arasam yok kızım uyuyor yok ooğlum uyuyor benimki oynatyos sallıyoz banamısın demiyor susmuyor zar zor yatıryorum meme hep yere oldu ağzında emziğide tutmuyor okdar sinirliki başta emziğe karşıydım ama tükendim enerjim bitti koydum sinirinden onuda tutmuyor ..

annem bile şaşıryo herşeyi deneyiyoruz o tecrübeli ama onun bile enerjisi kalmıyo bakcam die doktora götürdeük maşallah sağlıklı dedi biyeride ağrımıyo anlamadık işte hastaneye bile gidişimiz bi tören kocam sinir küpü oluyor arabada o ağlayınca nerdeyse kaza yapcaktık

lan kırkın çıkmadan ne açılışı töbeeeeeeee

abooo manyaksınız lan siz... kız çocuğa yazık süt verion kırk çıkmadan gunah... sütün yaramaz çocuğaa... allah size akıl versin ne diyem...

sezeryanlı karısın 2 aydan once yasak gunahını geçtim laaaa

hhhahhaaaaaa bı aralar ben kuaforumede gıderım parıse de gıderım hiç umrumda olmaz dıyen koket değilmi la buuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…