Kokoşş Hatunlar Kulübü

esma ama ben kocamı özülüyorum onu görmeez oldum aynı ev içinde
su 3 litre içiyorum rezeneyide ben hastaneden çıktığımdan beridir içyorum ama yine çoğalmadı humada içyorum ..

ben rezeneyi kendim içyorum bebeğe vermedim calpolu kullanmım bari..

esma çağan asla almıyo emziği balamı batırmadık reçele asla tutmuyıor 2 sn tutyo atıyo 15 gündür uğraşyorum yok denemediğim şey kalmadı..

şu an uyuyıor daha 1 saat oldu uyanacak gibi mesela çok derin uyumuyor öpsen uyanır öyle bi bebek ...

ben fazla dinlenemiyorum ağzında meme ondan çok yorulyorum sütüm birikmiyo tabi z az yiyo oda sinirleniyoo geceye hiç süt kalmıyo mama veryom 80 CC içyo düşün yoksa yatmıyo asla morarana kadar ağlıyor benimde moralim bozulyor...

kocamı telefonla bile günde ancak 1 kez arıom düşün onunla telde bile görüşemez oldum azcık 40 çıksa değişrmi bilmem

anaaaaa ortlğı kan götürken mı gıttınız parıseee bende dıyom bu parısın tadı kaçtı meğersem bunlar biç etmişler güzselim parısı

anaaaaa ortlğı kan götürken mı gıttınız parıseee bende dıyom bu parısın tadı kaçtı meğersem bunlar biç etmişler güzselim parısı

kız kan götürmesede....

günahhh kıkrk çıkmadan parisss gunah..

40 gun kan gelmıor..

ama gunah..

la bi kere laa oda 1 oldu die :26::26::26: ben dedim kocam dinelemedi :26::26:

yaws doktor 40 ın çıkınca aile hayatı serbest demezmi eşimin yanında oda hemen coştu neyse uzak dursun zati yorgunluktan bitiyom adam bide benle ilgilen diyo

bak bi nediycem sezeryan olanlar kabızmı oluyor lann ben günde 3-4 kez wc ye çıkardım şimdi bikere anam ağlıyo ondada azcık yapcm die..

bok muhabbeti yapyom ama mahfoldum yaa rezene içemem rağmen kayısı salatalık aç karnına yemem rağmen çok fena kabızım yaa nolcak byle yee nere gitcek bunlar=?

hhhahhaaaaaa bı aralar ben kuaforumede gıderım parıse de gıderım hiç umrumda olmaz dıyen koket değilmi la buuuuuuuuuuuuuu

kuaföre görümceme gittim laa ağda için hakkımı yeme benim eşkiya yularıda kayananada oyaladılar bende gittim ahahahaha

öreyimmi ala ala ...

saçımada fön çektirip öyle gittim doktora doktorum bile şaştı kontorolde oo toparlamışsın kendini dedi

lan 40 kın çıkmadıki daha 34 gun dion manyakk karı... hesapta şaşmış sende...

kızım gunah sut veriyon sen.. annedemi kızmıyor sana.. :26::26::26:

yok benim kanamam 25 gün sürdü ve bitti yoğun geçti ve kesildi şimdi 1 haftadır bişi yok bakalım nezman olucam tekrar?

kız kan götürmesede....

günahhh kıkrk çıkmadan parisss gunah..

40 gun kan gelmıor..

ama gunah..

hee kocam öğrenmiş biyerlerden pişman pişman dolanyo keşke gitmeseydik die ee söeldim dinlemedi ala ala bikerden bişi olmaz bee diodu

kendi namaz kılıyor bilmezmi biliyor

buradaki fotolarını gördüm çatık matık kaşlı ama yakışıklı Allah bağışlasın

zamanla değişir merak etme olduki değişmese ne olacak sağlığı yerinde ya gerisi önemli değil

annenin büyük faydası oluyordur nöbetleşe artık birbirinizi idare edebilirsiniz doktor neden uyumadığı hakkında bişiy dedimi

agda ıcın demedım sen normaldede bakımımdan gerı kalmam umursamam atrım cagnıda arabaya gıderım demıyormuydunnnnn kıvırma sıncık

koket hosgeldın vhatsupunmu bozık lann hehe
buarada azda olsa kanaman olur 40 gun boyunca nasıl gıttnızz gıttıysenız nasıl dondunuzzz paristen anlam veremedım buarada cok gunah haaa aklında bulunsun hihihih:):)

ayrıca bırseye daha degınmek ıstıyrm tatlım bılgın olsun...
sut sagma makınasında az cıkması normal sutununnnn oglununn emdıgı gıbı cekmezzzz en az yarı yarıya ınmstr sut olee dusun tahmınıı verıler tabıkıı..

yanı makınaylada cok saglam calısmaya baslayınca kullanırsın emmesı daha mantıklı makına sutunu azltır sureklı kullanrsan gercı emzırmeyı bırakmamıssın ama
buarada kızlar emzıgı verın gıtsın aha omurtosum kendı kendıne bıraktı emzıgııı hıc sorun yok haftaalr oldu cok mutluyuz kendı yatagına yatp uyumayada basladı... hagece cok uyanıyr o ayrı bızm yataga gelıyor halaa

hee kocam öğrenmiş biyerlerden pişman pişman dolanyo keşke gitmeseydik die ee söeldim dinlemedi ala ala bikerden bişi olmaz bee diodu

kendi namaz kılıyor bilmezmi biliyor

olan olmuş ama o biliyorsa sende biliyordun ne derse desin yapmıcktın...

okadr tembih ettik seni ama gene dinlemedin.

aaaa kızlar 40 gün parise gidilmezi ben de bilmiyordum şimdi sizden duydum iyimi

TE ALLAMMM KIZLAR NERDE YASIYORSUNUZ SIZ YAHU HEHEHE neyse bılmemek dııl ogrenmemek ayıppp bakkk kokete soledık dınlemedı sozumuzuu

sen barı dınle sabredın cnm 40 gun kendınızı sınav olark dusununn bunu.

hem kontrol mekanızmanızıdaaaa denetlemıs olursunuz haha bana bak costum yahuu işten sıyrdım kafayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…