sizden garu olmaz diyordun..
kocanızla bile ilgilenemiyorsunuz diyordun :))
metin erende böyleydi cnm.. ve bir çok çocukta oyleydı... ama süt senın elinde.. stres yapmıcaksın..
stres demek süt yok demek... bol su içiceksin.. o uyuduğunda sende uyucaksın.. süt revlerin artıck..
mama kilo aldırır diye bir şey yok cnm.. mama alıpta kilo almayan bebeklerde var..
gazlı ise bebeğin.. calpol falan kullanmıcaksın.. uygun bir gaz ilacı..(zinco,nurse harweys) gibi ve milipanın rezene çayını verecksin..
gazlı bebeğe emzik vericeksin... hava aldırmıcksın fazla...
rezene çayını 50 ml akşam 50 ml sabah birberonla ver.. biberonun gaz gidericili olan
dr. browns olması lazım... emzik senın en buyk kurtarıcın.. milupanın rezenesinin besleyıcı değeride var..
hem o arada sende dinlenmiş sütün olmuş olur..
sütüm ok diye hayıflanma.. sakın... birde süt ürünlerini kes gazlı ebebeğe daha çok sancı yapar
lan kırkın çıkmadan ne açılışı töbeeeeeeee
abooo manyaksınız lan siz... kız çocuğa yazık süt verion kırk çıkmadan gunah... sütün yaramaz çocuğaa... allah size akıl versin ne diyem...
sezeryanlı karısın 2 aydan once yasak gunahını geçtim laaaa
nanna geçmiş olsun bacııı bülüksüz kalmak senı hasta etmiştir.....
anaaaaa ortlğı kan götürken mı gıttınız parıseee bende dıyom bu parısın tadı kaçtı meğersem bunlar biç etmişler güzselim parısı
lan kırkın çıkmadan ne açılışı töbeeeeeeee
abooo manyaksınız lan siz... kız çocuğa yazık süt verion kırk çıkmadan gunah... sütün yaramaz çocuğaa... allah size akıl versin ne diyem...
sezeryanlı karısın 2 aydan once yasak gunahını geçtim laaaa
hhhahhaaaaaa bı aralar ben kuaforumede gıderım parıse de gıderım hiç umrumda olmaz dıyen koket değilmi la buuuuuuuuuuuuuu
la bi kere laa oda 1 oldu die :26::26::26: ben dedim kocam dinelemedi :26::26:
yaws doktor 40 ın çıkınca aile hayatı serbest demezmi eşimin yanında oda hemen coştu neyse uzak dursun zati yorgunluktan bitiyom adam bide benle ilgilen diyo
bak bi nediycem sezeryan olanlar kabızmı oluyor lann ben günde 3-4 kez wc ye çıkardım şimdi bikere anam ağlıyo ondada azcık yapcm die..
bok muhabbeti yapyom ama mahfoldum yaa rezene içemem rağmen kayısı salatalık aç karnına yemem rağmen çok fena kabızım yaa nolcak byle yee nere gitcek bunlar=?
anaaaaa ortlğı kan götürken mı gıttınız parıseee bende dıyom bu parısın tadı kaçtı meğersem bunlar biç etmişler güzselim parısı
laa nappıon bebiş yokmu bakem sende?
artık büllük var laa ben yokum
yok benim kanamam 25 gün sürdü ve bitti yoğun geçti ve kesildi şimdi 1 haftadır bişi yok bakalım nezman olucam tekrar?
kız kan götürmesede....
günahhh kıkrk çıkmadan parisss gunah..
40 gun kan gelmıor..
ama gunah..
aynen çatık cnm sende face yok tabi kaşları çatık resimleri var orada burayada eklerim resim zaman bulunca ...pek gülmüyor çağana kaşlar çatık yatıyo valla 34 günlük oldu ama huyları anı umudum yok ama bakalım 40 bekliom belki değişr kısmet..
annem var cnm yanımda ama annemde nerdeyse tüm kuzenlerimi o büyttü çağan çok zor dedi kendide gördü uyumuyor mama yiyo sonra emziryom yatıryoz vıyakk die bi ses asla 4 saat yorulmadan bazen 5 saat asla yatmıyor ağlamadan kalmıyor hiç uyumadığında sesiz hali yok ya uyuyor ya meme de öyleyiz malesef durum bu.
kuaföre görümceme gittim laa ağda için hakkımı yeme benim eşkiya yularıda kayananada oyaladılar bende gittim ahahahaha
öreyimmi ala ala ...
saçımada fön çektirip öyle gittim doktora doktorum bile şaştı kontorolde oo toparlamışsın kendini dedi
hee kocam öğrenmiş biyerlerden pişman pişman dolanyo keşke gitmeseydik die ee söeldim dinlemedi ala ala bikerden bişi olmaz bee diodu
kendi namaz kılıyor bilmezmi biliyor
hee kocam öğrenmiş biyerlerden pişman pişman dolanyo keşke gitmeseydik die ee söeldim dinlemedi ala ala bikerden bişi olmaz bee diodu
kendi namaz kılıyor bilmezmi biliyor
aaaa kızlar 40 gün parise gidilmezi ben de bilmiyordum şimdi sizden duydum iyimi
aaaa kızlar 40 gün parise gidilmezi ben de bilmiyordum şimdi sizden duydum iyimi
nan mandıs sende koket gıbı gunaha gırme laaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?