aaaa kızlar 40 gün parise gidilmezi ben de bilmiyordum şimdi sizden duydum iyimi
TE ALLAMMM KIZLAR NERDE YASIYORSUNUZ SIZ YAHU HEHEHE neyse bılmemek dııl ogrenmemek ayıppp bakkk kokete soledık dınlemedı sozumuzuu
sen barı dınle sabredın cnm 40 gun kendınızı sınav olark dusununn bunu.
hem kontrol mekanızmanızıdaaaa denetlemıs olursunuz haha bana bak costum yahuu işten sıyrdım kafayı
olsun cnm bilmemek ayıp değilaaaa kızlar 40 gün parise gidilmezi ben de bilmiyordum şimdi sizden duydum iyimi
abooo mandiş... bak cnm
loğusa iken ilişki yasak..
cunup halde bebeği emzirmek yasak..
loğusalıktan sonra ilişkiye girck hemen yıkanıcaksın..
bebeğe dokunabilirsin ama ondan bile kaçın.. hemen banyoya koş yıkan..
bu gibi şeylere çok önm vermeniz lazım..
güneşcim inan duymadım daha önce böyle bişi ama ilgi alanıma girmezdi lohusalık nedir neler yapılır hamilelikte neler olur ilgilenmediğimden araştırmadımda hiç dedidiğin gibi öğrenmemek ayıp ki şimdi öğrendim akşama eşime diyim bunu ben unutsamda sen unutma diye
koket unutmuş bak unutunca gnah olmaz dimi
abooo mandiş... bak cnm
cunup halde bebeği emzirmek yasak..
loğusalıktan sonra ilişkiye girck hemen yıkanıcaksın..
bebeğe dokunabilirsin ama ondan bile kaçın.. hemen banyoya koş yıkan..
bu gibi şeylere çok önm vermeniz lazım..
hiii kızlar ben doğuma gitmeden bunları bana bir bir tembihleyin daha çok var doğuma ama o gün veda ederken uyarın beni ne cahilim ben bu konuda ya
güneşcim inan duymadım daha önce böyle bişi ama ilgi alanıma girmezdi lohusalık nedir neler yapılır hamilelikte neler olur ilgilenmediğimden araştırmadımda hiç dedidiğin gibi öğrenmemek ayıp ki şimdi öğrendim akşama eşime diyim bunu ben unutsamda sen unutma diye
koket unutmuş bak unutunca gnah olmaz dimi
ayy koket ınanmıyommm sana laa dıycek bişi bulamadımmkocende kocende günahı nolcekk süt veren anası sen lenn
olsun cnm bilmemek ayıp değil
ama nasıl duymadın büyüklerinden falan cnm alla alla:44:
esmanın maddelerini dikkate alın kıslarrr
kız buun unutmasımı var hacii
unutluacak bişemi bu..
ay kopardın beniii
hiii kızlar ben doğuma gitmeden bunları bana bir bir tembihleyin daha çok var doğuma ama o gün veda ederken uyarın beni ne cahilim ben bu konuda ya
abooo mandiş... Bak cnm
Cunup halde bebeği emzirmek yasak..
Loğusalıktan sonra ilişkiye girck hemen yıkanıcaksın..
Bebeğe dokunabilirsin ama ondan bile kaçın.. Hemen banyoya koş yıkan..
Bu gibi şeylere çok önm vermeniz lazım..
lan 40 kın çıkmadıki daha 34 gun dion manyakk karı... hesapta şaşmış sende...
kızım gunah sut veriyon sen.. annedemi kızmıyor sana.. :26::26::26:
buradaki fotolarını gördüm çatık matık kaşlı ama yakışıklı Allah bağışlasın
zamanla değişir merak etme olduki değişmese ne olacak sağlığı yerinde ya gerisi önemli değil
annenin büyük faydası oluyordur nöbetleşe artık birbirinizi idare edebilirsiniz doktor neden uyumadığı hakkında bişiy dedimi
kız mandısss bunlar gunluk hayatta ılgı alanınaa gırmeseedee duyulr gorulur ne bılm ben cocuk ıstemem yapmam dıyen ben bunlrı bılıyordum kulagıma bıryerlerden calınmstı benı kımse tembıhlemedı bıle:d:d neyse ogrendınızzz
olan cocugun sutune olduu neyse koket bırdaha yapma zzzz innş dımı kokett garusu
koket unutmamışşş
hatırlamak işine gelmedi bence
canım annen uyarır zaten
KIZ MANDISSS BUNLAR GUNLUK HAYATTA ILGI ALANINAA GIRMESEEDEE duyulr gorulur ne bılm ben cocuk ıstemem yapmam dıyen ben bunlrı bılıyordum kulagıma bıryerlerden calınmstı benı kımse tembıhlemedı bıleneyse ogrendınızzz
olan cocugun sutune olduu neyse koket bırdaha yapma zzzz innş dımı kokett garusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?