Kokoşş Hatunlar Kulübü

aaaa kızlar 40 gün parise gidilmezi ben de bilmiyordum şimdi sizden duydum iyimi

abooo mandiş... bak cnm

loğusa iken ilişki yasak..

cunup halde bebeği emzirmek yasak..

loğusalıktan sonra ilişkiye girck hemen yıkanıcaksın..

bebeğe dokunabilirsin ama ondan bile kaçın.. hemen banyoya koş yıkan..

bu gibi şeylere çok önm vermeniz lazım..

güneşcim inan duymadım daha önce böyle bişi ama ilgi alanıma girmezdi lohusalık nedir neler yapılır hamilelikte neler olur ilgilenmediğimden araştırmadımda hiç dedidiğin gibi öğrenmemek ayıp ki şimdi öğrendim akşama eşime diyim bunu ben unutsamda sen unutma diye

koket unutmuş bak unutunca gnah olmaz dimi

ayy koket ınanmıyommm sana laa dıycek bişi bulamadımmkocende kocende günahı nolcekk süt veren anası sen lenn

aaaa kızlar 40 gün parise gidilmezi ben de bilmiyordum şimdi sizden duydum iyimi
olsun cnm bilmemek ayıp değil

ama nasıl duymadın büyüklerinden falan cnm alla alla:44:

esmanın maddelerini dikkate alın kıslarrr

kız buun unutmasımı var hacii

unutluacak bişemi bu..

ay kopardın beniii

hiii kızlar ben doğuma gitmeden bunları bana bir bir tembihleyin daha çok var doğuma ama o gün veda ederken uyarın beni ne cahilim ben bu konuda ya

KIZ MANDISSS BUNLAR GUNLUK HAYATTA ILGI ALANINAA GIRMESEEDEE duyulr gorulur ne bılm ben cocuk ıstemem yapmam dıyen ben bunlrı bılıyordum kulagıma bıryerlerden calınmstı benı kımse tembıhlemedı bıle neyse ogrendınızzz
ayy koket ınanmıyommm sana laa dıycek bişi bulamadımmkocende kocende günahı nolcekk süt veren anası sen lenn

olan cocugun sutune olduu neyse koket bırdaha yapma zzzz innş dımı kokett garusu

olsun cnm bilmemek ayıp değil

ama nasıl duymadın büyüklerinden falan cnm alla alla:44:

esmanın maddelerini dikkate alın kıslarrr

konuşuldu isede hiç dikkatimi çekmemiş aklımda kalmamış baksana hepsini ilk defa duyar gibiyim

esmanın maddelerini not aldım ama yine uyraın siz beni

kız buun unutmasımı var hacii

unutluacak bişemi bu..

ay kopardın beniii

niye unutmasın canım çocukla zaten zor günler geçiriyor uykusuz birde koca özlemi var gelirmi aklına

hiii kızlar ben doğuma gitmeden bunları bana bir bir tembihleyin daha çok var doğuma ama o gün veda ederken uyarın beni ne cahilim ben bu konuda ya

cunup halde asla ama asla bebeğin çatlasada .. emzirme..

hemen abdestini al.. çok gunah..bebeine zarar verirsin cunup halde..

Kızlar emzirmeyi bırakın ben asla anne bebeğini elleyemez diye biliyorum yane...
sadece baba bakabilirmiş oda belirli bi şekilde sanırım anneme sorarım yinede..

şimdi baktım bazı sitelerde emzirilebilir yazmışlar

Son düzenleme:

heee anne harıc reglı olan kadınlar bıle bebısden uzak durmalı

lan 40 kın çıkmadıki daha 34 gun dion manyakk karı... hesapta şaşmış sende...

kızım gunah sut veriyon sen.. annedemi kızmıyor sana.. :26::26::26:

tamam la anladık annem bilmiyoo nerden bilsin paris maceralarımı anlatıom sanki ona...

1 ay oldu die bişi olmaz die1 kereden dediydim aman allah korusun sütüme bişi olmasın zaten az...

dedi doymuyordur ondan dedi oyüzden amamyı yedirme demişti şmdide ver doysun ağlmasın zyıflar sinirlee bu çocuk dedi..
annemde çok yoruldu yazık hem yemeğimi yapıyo evime bakıo hem bana yetişyo hastayım die görsen çorba yapmış ..o olmasa ben kafayı yerdim çok zor gerçekten geçen aşıya tek gttim eimle kıamet gibydi mandiş ayağını tut dio kocam korktu çıktı ben tuttum aa korka orka hemşire die kımıldamasın sakın nasıl koktum sinirli patladı ağlamaktan hele ağaını nasıl çekyo son güçle tuttum hemşire iğneyi batuırdı çekerken az kalsın bebek ayağını çekyodu zor tttum ağlıcaktım nasıl ağladı üzüldüm yaaa korkuyorum bişi olmadı allhtan

kızım bu ısın bıkeresesı ıkı keresı olmaz kı olan olmussss bıde ustune cıgara ıceydı keşkemmmmmmm

koket unutmamışşş

hatırlamak işine gelmedi bence

:)

canım annen uyarır zaten

diycem annemede uyar beni diye

güneş böyle muhabbetlerin döndüğü ortamlarda pek bulunmadımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…