Kokoşş Hatunlar Kulübü

hiii bir damla bebişe iğnede vuruyorlar ya kıyamam ya

:)

diycem annemede uyar beni diye

güneş böyle muhabbetlerin döndüğü ortamlarda pek bulunmadımki

ya ne bılım böle ortamlr nasıl olur bende pek bulunmadım ama işte ogrenmsm kualagıma calınms demekkııı dıyorumya evllkk cocuk kelımesıı bana cok uzaktı yınede bılırdım oacıdn soledm neyse yanı kızmyrm sadece bıldıgı halde yapanlara elestırım yanlıs ama herks dogruları farklıda olabılyr demekkı

bburcu guzum haklısn 1 keresı olmaz ama ıste ben yıneee devamı gelmsn dıye yazdm :):)

bak güneş sen daha yaktınmışsın demekki bebişin olmasına :) kızıyorsun filan demek istemedim yanlış anlama beni lütfen kırmak için seni birşey demedim bilmiyorum bu konularda bişiy siz benden daha iyi daha çok biliyorsunuz banada öğretirseniz doğrusunu yaparım hata yapmam canım

neyse canım oğluşun nasıl oldu

aa ben what supp unuttum laa açım bari arada konuşuru akılmı kaldı makineyi sütümü merak ettiğim için çektim ama o günü yine emzirdim tek makinele çekmedim işe gidince lazım olur...

emziği verdim ama sevmiyor hemen atıyor...

cnm sorun yok genel yazdm sımdı kokette demesın ustume gelmeyın dıyee yakın deıldım ınan bu konulara ama bebek yapmayı bılıyorsak ogrencz senbaasladın ıste ogrenmeye supersn hepmzn hakknda hayrlısı

koket nan emzıgı kabul etmesı zor olur cest cest denıcnnn D:

kızlarrrrrrrrrrrrrr
anneme geldik dün gece...
Çağan paşa an itibariyle uyudu da ben de sizlere bir bakayım dedim...arada baktım ama topik pek bir sessizdi...
umarım iyisinizdir...geçmişe az bakayım...

ada ben bunu dahay yeni okuyorum geçmişe bakimm dedim ama umarım iyisindir sağlıkla doğmuştur paşamız allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin herşey yolunda dimi?

canım hoş gelmişsin...karşılaşamadık...
tabi Çağan paşalar bize yoğun ve yorgun günler yaşatıyor ne yapalım...

çok şükür kucağımda yavrum,sağlıklı...Rabbim kuzularımızı korusun...az evvel uyudu da ben de yine bakam dedim,bir msj. yazıyom sonra çıkmak zorunda kalıyom

koketim çok geçmiş olsun allah kolaylık versin, uyumayınca çok zordur bilirim eltimden,ruh gibi gezerdi kızcağız. allah bin kere razı olsun annenden, çok şükür o yanında hep, zaman geçtikçe değişio huyları merak etme hep öyle kalmıcaktır biraz daha sabır

paris olayını da kızlar çok emin diilim ama bi yerde okudum regl döneminde ve evet lohusayken ilikşi yasakmış. ama şöyle yzıodu kanama döneminde yasak die.koketin kanaması bitmiş bence yapmalarında bi sakınca yoktur.kanama dönemlerinde eşlerin uzak durması gerek die biliom, kadının vücudu o dönemde mikrop kapmaya daha elverişli olduğu için, sağlık açısından yani:26:

sen arasaydın whatsaptan yazdıkımı gördun .. mesaj attıkımıza göre merak ettik demek.. birde aramayıdamı bizden bekliyon..

esma yazdıkların çok üzdü beniii watsupdan görmedim bişiy kızlarada dedim telime format atılmıştı bişiler oldu msjlar yokk görsem aramazmıyım ki seni ben aradım da zatii işden çıkdıktan sonra 2 yada 3 kereydi sanırsam 1 keresinde konuşmuştuk açmıştınnnn bana yazıp yazıp görmeyince burcu aradı ve günesinde yazdığını falan söledi ardmmm

neyseee takılmıyayımm

brckk aynı cvp sanada ben son zsamanlarda girmedim oda iyi okuduysan tatile vs gittim demişim dimiii neyse niye anlatıyorsammmmm

böcükk aynı cvpı sanada veriyom ve bişiy yazmıyorummm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün evdeyim inş... azram daha iyi serumlardan toparlandıı sukurrr

hayırlı kandiller

alya nıye kızıon lenn bı gerçek varsa ortada ben onu dıle getrdımm
sen gelmez yazmazsan bız bılemeyız
sonra sıtem edıon
bende nye anlatıyorsam kısmına takıldımm nıye öle denırkı onuda anlamadım
kırılmaya gerek yok
sevdığımızden dıle getrdık

canm 40 gun boyunca yasak... loğusalık donemı 60 gun imiş.. ama 60 gun uzun bir süre olduğu için 40 tan sonrası ozur sayılıyormuş

loğusalık sürekli gelen bir kanama diye adlandırlmıyor.. 10 gun kanama görup 5 gun temız olup tekrar kanama olabılen bir durum..

yanı dınımızce 40 gun boyunca ilişki yasak..

zaten din sağlık açısından zararlı olan şeyleri yasaklıyor sezeryan ve normal doğum yapan kadınların rahım toparlanması iin zaten 60 gune ihityaçları var..

40 gun olarak.. doktorlarda söyluyor..

böcük senınde kandilin mubarek olsun canm...

kızlar kandiliniz mubarek olsun dualarınız kabul olsun ..

Günaydın kızlar tatilden geldim geçmiş çok kabarık bakamadım.

Herkese hayırlı kandiller dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun

Günaydınlar kızlarr

Hayırlı kandillerr..

eşim bu akşam kandil olmadığını söylüyo cuma namazında hoca perşembe demiş akşam bi dünya iddia etti benle

O yarın akşam yaşıcak kandilini

gunaydınnn kızlarr....,

alıshaa dogru saglık acısından ama
bız dınendeee yasak oldugu ıcın soledık tabı herkesn kendı kararıııı

herkesın kandılı mubarek olsun gızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…