dedi doymuyordur ondan dedi oyüzden amamyı yedirme demişti şmdide ver doysun ağlmasın zyıflar sinirlee bu çocuk dedi..
annemde çok yoruldu yazık hem yemeğimi yapıyo evime bakıo hem bana yetişyo hastayım die görsen çorba yapmış ..o olmasa ben kafayı yerdim çok zor gerçekten geçen aşıya tek gttim eimle kıamet gibydi mandiş ayağını tut dio kocam korktu çıktı ben tuttum aa korka orka hemşire die kımıldamasın sakın nasıl koktum sinirli patladı ağlamaktan hele ağaını nasıl çekyo son güçle tuttum hemşire iğneyi batuırdı çekerken az kalsın bebek ayağını çekyodu zor tttum ağlıcaktım nasıl ağladı üzüldüm yaaa korkuyorum bişi olmadı allhtan
:)
diycem annemede uyar beni diye
güneş böyle muhabbetlerin döndüğü ortamlarda pek bulunmadımki
agda ıcın demedım sen normaldede bakımımdan gerı kalmam umursamam atrım cagnıda arabaya gıderım demıyormuydunnnnn kıvırma sıncık
ya ne bılım böle ortamlr nasıl olur bende pek bulunmadım ama işte ogrenmsm kualagıma calınms demekkııı dıyorumya evllkk cocuk kelımesıı bana cok uzaktı yınede bılırdım oacıdn soledm neyse yanı kızmyrm sadece bıldıgı halde yapanlara elestırım yanlıs ama herks dogruları farklıda olabılyr demekkı
bburcu guzum haklısn 1 keresı olmaz ama ıste ben yıneee devamı gelmsn dıye yazdm :):)
koket hosgeldın vhatsupunmu bozık lann hehe
buarada azda olsa kanaman olur 40 gun boyunca nasıl gıttnızz gıttıysenız nasıl dondunuzzz paristen anlam veremedım buarada cok gunah haaa aklında bulunsun hihihih:):)
ayrıca bırseye daha degınmek ıstıyrm tatlım bılgın olsun...
sut sagma makınasında az cıkması normal sutununnnn oglununn emdıgı gıbı cekmezzzz en az yarı yarıya ınmstr sut olee dusun tahmınıı verıler tabıkıı..
yanı makınaylada cok saglam calısmaya baslayınca kullanırsın emmesı daha mantıklı makına sutunu azltır sureklı kullanrsan gercı emzırmeyı bırakmamıssın ama
buarada kızlar emzıgı verın gıtsın aha omurtosum kendı kendıne bıraktı emzıgııı hıc sorun yok haftaalr oldu cok mutluyuz kendı yatagına yatp uyumayada basladı... hagece cok uyanıyr o ayrı bızm yataga gelıyor halaa
bak güneş sen daha yaktınmışsın demekki bebişin olmasına :) kızıyorsun filan demek istemedim yanlış anlama beni lütfen kırmak için seni birşey demedim bilmiyorum bu konularda bişiy siz benden daha iyi daha çok biliyorsunuz banada öğretirseniz doğrusunu yaparım hata yapmam canım
neyse canım oğluşun nasıl oldu
ada ben bunu dahay yeni okuyorum geçmişe bakimm dedim ama umarım iyisindir sağlıkla doğmuştur paşamız allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin herşey yolunda dimi?
dedi doymuyordur ondan dedi oyüzden amamyı yedirme demişti şmdide ver doysun ağlmasın zyıflar sinirlee bu çocuk dedi..
annemde çok yoruldu yazık hem yemeğimi yapıyo evime bakıo hem bana yetişyo hastayım die görsen çorba yapmış ..o olmasa ben kafayı yerdim çok zor gerçekten geçen aşıya tek gttim eimle kıamet gibydi mandiş ayağını tut dio kocam korktu çıktı ben tuttum aa korka orka hemşire die kımıldamasın sakın nasıl koktum sinirli patladı ağlamaktan hele ağaını nasıl çekyo son güçle tuttum hemşire iğneyi batuırdı çekerken az kalsın bebek ayağını çekyodu zor tttum ağlıcaktım nasıl ağladı üzüldüm yaaa korkuyorum bişi olmadı allhtan
sen arasaydın whatsaptan yazdıkımı gördun .. mesaj attıkımıza göre merak ettik demek.. birde aramayıdamı bizden bekliyon..
koketim çok geçmiş olsun allah kolaylık versin, uyumayınca çok zordur bilirim eltimden,ruh gibi gezerdi kızcağız. allah bin kere razı olsun annenden, çok şükür o yanında hep, zaman geçtikçe değişio huyları merak etme hep öyle kalmıcaktır biraz daha sabır
paris olayını da kızlar çok emin diilim ama bi yerde okudum regl döneminde ve evet lohusayken ilikşi yasakmış. ama şöyle yzıodu kanama döneminde yasak die.koketin kanaması bitmiş bence yapmalarında bi sakınca yoktur.kanama dönemlerinde eşlerin uzak durması gerek die biliom, kadının vücudu o dönemde mikrop kapmaya daha elverişli olduğu için, sağlık açısından yani:26:
Günaydın kızlar tatilden geldim geçmiş çok kabarık bakamadım.
Herkese hayırlı kandiller dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun
gezginciiiiiii
speedyy hoşgeldin cnm nasıl geçti tatilinn..
ohh güzel geçmesine sevindim cnmtatil kötü olur mu ya harikaydı
hava ve deniz soğuktu ama iyiydi. başladık bakalım işe. 3 gün güzel geçer diyordum.
bu ctesi eğitim varmış mecbur gelicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?