Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız ole deme bast bır amelyat ama yıned ekorkuyorum

burun amelyatı sınus ve konka işte burun etlerım alınck uzun zmandr burundan nefes alamıyorum rahtlayacm ınsallahhh

geçmiş olsun cnm nezman oluyosun ameliyatı iznemi ayrılcan_? çağan 20 dk lık uykuya daldı geldim sizleri görmeye halim perişan uyumuyor çağan bütün gündüz ayakta 20 dk uyursa uyur gecede böyleyiz 1 de yatıp 4 te kalkıyor sonra hep ayakta herşeyi denedim yatmıyor rezene milupa almıştım esma dedi diye 50 CCgündüz akşam 50 CCveriyom ona rağmen uyumazmı bebek yaa güneş çıldırcam bebek gibi değil töbe yarbbim sanki büyük çocuk uyurum bişe kaçırırım diemi düşünyo nedir kafayı yedirtti bana sütüm çoğalmadı az sütüm var güneş mama takviye veryom geleri yoksa 3 saatlik uykuya bile dlmaz...
bak yine uyandı hep böyleyiz yaaa büün gündüz bir ben bir annem uğraşyoruz yatmıyoda yatmıyor gazınıda çıkarıyo bombalar atyo biyeri ağrısa memede uyumaz ama hep memede uyuyor bittim ben

saol böcüüümmmm özldim laa sizi şimdi daha iyi çıkyom abdesthaneyeeee sezeyan anatomimi bozdu...

sen beni hiç aramdın öyle olsunnn

bende özledim hepinizi çağn tüm zamnımı alıyor memede durmayı sevdğin tüm gün kucağımda ço yorulyorum emziğide sevmiyo:26::26::26arise gidişim o son oldu bee 40 çıktı kanama başladı yine amnnn zaten yorgunum ..çağan çok huysuzz nekk asla uyumuyor ağlamadan sessizde durmuyorr..
benim rapor ağustos sonu bitiyor eylülde işbaşı ama ben 1 aylık rapor istedim doktordan eylülde raporlu olursam ekim işbaşı yaparım bebkte 4 aylık olur biraz büyümüş olur enazından bu ay böylese diğer ay düşünemiyorum dün 40 yaptık benm oğlana 40tane değişik çiçekle yıkadık miss kokyooo şimdi...

güneşim çok geçmiş olsun şimdiden umarım çabuk iyileşirsin.
spedy resimlerinizi face koymayın yaaaa!
koket kıyamam sana. bden seni arayamadım kusura bakma canım.
konturum yoktu eşimin telden de aramak istemedim sorun olur diye.
çağan demek uyumuyor hay allahım inşallah büyüdükçe düzene girer.
ama sakın sessizliğe alıştırmayın zorlanırsınız.
3 aydan sonra düzene girer diye düşünüyorum.

sütünü dert etme olduğu kadar emzir yorgunsun ondan az geliyordur.

slmmm

sipidim ben ıyyım cnm bırazda yoğun sen nasılsın
burcuesmagüneşvee herkese öpücüklerr

güneş sen benı facede mı ekledın lenn valla kocem dedı güneş dıye bırı hee dedım ekle ekle mipili oğlunun rsımlerıne gördum he dedım bu güneş garusu

beni de dün 4 kişi eklemiş ama kk dan mı nereden bilmiyorum.

sabah poğaça yedim miğdem cayır cayır yanıyor

beni de dün 4 kişi eklemiş ama kk dan mı nereden bilmiyorum.

sabah poğaça yedim miğdem cayır cayır yanıyor

valla bende kım kım bılmım pekk gecen bırı yazmış ama hıc tanımım kk dan mı bılmım bazen eşim dıo apışıp kalıom
ancak senı esmayı falan işte onuda hem burda gördum hem rsmler falan öle hatrlıyorum unutmamda güneşi resmınden bıde paşasından tanıom gıbı...

anam hıc yenmez hee sevmem ben kendım yaparsam belkı
bol bol su içcen bende beyaz peynırlı tost yedım yanıommmbıdaha az tuzlu peynırlı yapcemm

bende kk dan çok kişi var ya çoğunu tanıyorum görüştük ama bazılarının nickini bile hatırlamıyorum

soda aldım geldim biraz rahatlattı

çok yararlı canım iç bol bol ya. bende unutoyurm
sen diyince kalktım içtim yine

yok ben normalde cok ıcıyom sanıırm enaz 2,5 lt ıcıomm
burda ortının tek böbrek hıc su ıcmıo zorla verıom onlarda bana dıo çatlıycan ama normal olan benımkı
oructa yancez :18:

vallahi he ramazan da geliyor Rabbim yine yardım eder alışırız oruca da

tutcanız demı cnm
valla sahurda hemen bıtıyoo sanırım 4 olmadan ıftarda cok gec
Rabbım sabırlar versınn ınş tutanlara
aslında bıkaç gun sonra hemen alışıoz ben hemen sonrasında kazalarımıda tutmak ıstıyomm senesınde hemen

vallahi he ramazan da geliyor Rabbim yine yardım eder alışırız oruca da

tutcanız demı cnm
valla sahurda hemen bıtıyoo sanırım 4 olmadan ıftarda cok gec
Rabbım sabırlar versınn ınş tutanlara
aslında bıkaç gun sonra hemen alışıoz ben hemen sonrasında kazalarımıda tutmak ıstıyomm senesınde hemen

Allahın izniyle tutucaz canım.
geçen sene ben hastalanmadım da hepsini tuttum bakalım bu sene ne zaman denk gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…