- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
koketo ; ulubatlı paşanı güzel günlerde büyüt inşllah büyümüştür. ne zaman doğdu büyüdü ben anlamadım
eşinle sıkıntılar yaşamaşsın inş eşin akıllanmıştır seni ve oğlunu kaybetmez. şeytana uydu diyelim. kırsın o şeytanın bacağını olmadı sen yolla eşini kk kızlarına bak iki bacağını da nasıl kırıyoruz:)
Burcu ; mutlaka git canım smear testi için bende de bu gidişimde rahim kalınlaşması çıktı ne işe yarar bilmiyorum ama çıktı işte
böcük ; nektar ; güneşim ; slm
gııtım dedim ya bebğim temiz çıktı dıye yazdım hatttaaaa sadece enfeksiyon vardı antıbotıkler bıttı kontrole gıdcem ıste
hımm sorry. o zamançok geçmişe bakmadım. :44::44:
hımm sorry. o zamançok geçmişe bakmadım. :44::44:
koketo ; ulubatlı paşanı güzel günlerde büyüt inşllah büyümüştür. ne zaman doğdu büyüdü ben anlamadım
eşinle sıkıntılar yaşamaşsın inş eşin akıllanmıştır seni ve oğlunu kaybetmez. şeytana uydu diyelim. kırsın o şeytanın bacağını olmadı sen yolla eşini kk kızlarına bak iki bacağını da nasıl kırıyoruz:)
Burcu ; mutlaka git canım smear testi için bende de bu gidişimde rahim kalınlaşması çıktı ne işe yarar bilmiyorum ama çıktı işte
böcük ; nektar ; güneşim ; slm
kız ben yaptrıdm da nektara gıt dıye baskı yapyorum bebek dusunuyorrrrr geçmişe gıtmene gerek yok mucksssssss
selam kızlar nasılsınızzzzz
burcum burdasn msn accıcam sımdııı
opuyorm herkesıı
daha bu ay yeni başladık kuzuuum, ama sen tahmin et.. paris konusuda sen ve güneşin takımındaydım benoyyyy cnm bnmmm calusmalar nasil gidiyorrr whatstn yaz ara sira bebem yaaaaaa ozlediiimmm
hevuk yaaa :26: :26: :26:
önce kokiş, sonra senn
nassıl korkuyorum, nassıl paranoyak oluyorum duydukça böyle olayları
ya bu erkeklerin amacı ne yaa???
heyecan mı deniyor bu aradıkları şeyin adına..!!
Canım bunların kişilikleri bozuk bence
Her erkek aynı değildir elbet yani ben bide kaza geçirdi 2 ay altından aldım misler gibi baktım düzeldi
Annemlere gittim 1 gün alışveriş yapım die annem bişeler aldı.
O gece yapmış kız Almanya'da gelip seni bulucam filan yazmış.
Neden yaptın die soruyorum ama cevap yok kapatalım dio
Ama ben asla birdaha güvenmiycem.
Ailem keşke destek olsaydı 1 saniye bile düşünmeden boşanacaktım.
Okadar zoruma gitti ama gözümde hiç bir değeri yok.
Ben dedim Ben senden razı değilim Allah'ta razı olmasın 3 gün boyunca ağladı
Ama kararımdan yine vazgeçmedim her an en küçük hatasında boşanıcam
Kaın sığınma evine gider yinede boşanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?