Kokoşş Hatunlar Kulübü

koketımm maalesef bazı evlılıkler mecburıyetten gıdıo yıllarca kımse sadık kalmıo aslında kımsede kımseye bu zamanda güvenmıyor nolcak böle bılmem
herkes dıo yenı nesıl şöle böle
bı kere karşıdakı ınsanın saygısı yok sevgısıyok aldatıyo evıne bakmıo sonra kadın gıdınce cınayet işlıo dövüoo bılmem napıoo nolcekk hayat böle mı devam edecek tabıkıda boşanıp kurtulcak

kesınlıkle yuva yıkmak kolay bazen eşimle tartışıyorum ınan cocuk mocuk düşünmuyorum ya kötü olursa sonumz tırsıyom len
ne bılem yaa
baba olabılcek mı
ben anne olacabılcek mıyım nasıl bakcez ne etcez
bağırrı çağırır cocuk yanında kavga edrsek falan dıye hep içimden gecıo ve cocuk düşünmuyoum

koketo ; ulubatlı paşanı güzel günlerde büyüt inşllah büyümüştür. ne zaman doğdu büyüdü ben anlamadım
eşinle sıkıntılar yaşamaşsın inş eşin akıllanmıştır seni ve oğlunu kaybetmez. şeytana uydu diyelim. kırsın o şeytanın bacağını olmadı sen yolla eşini kk kızlarına bak iki bacağını da nasıl kırıyoruz :)

Burcu ; mutlaka git canım smear testi için bende de bu gidişimde rahim kalınlaşması çıktı ne işe yarar bilmiyorum ama çıktı işte

böcük ; nektar ; güneşim ; slm

Benıde aranıza alırmısınız Asla kokos olamadım ama cok hırslıyımdır..Yapmak ıstersem yaparım..Hersey yavuklum için yazıktır..Adam cırkın hatununa baka baka Günaha gırıor :O) Ben olsam benden sogurdum! Göbegı saldım..En son ne zaman saclarımı fonledım hatıurlamıyorum...Lütfen bırı benı durtebılır mı Bu deprosyon ve tembellık halımden bende kendımden sogudum..Cekıp cekıstırın benı kızlar lutden..

gııtım dedim ya bebğim temiz çıktı dıye yazdım hatttaaaa sadece enfeksiyon vardı antıbotıkler bıttı kontrole gıdcem ıste

selam kızlar nasılsınızzzzz

burcum burdasn msn accıcam sımdııı

opuyorm herkesıı

canlarimmm cigerlerim yeni isim cok yogn netim ypk pcde cunku ana pcdeyim
virus falan olmadin diye bu makinanin nete baglanmadi yasak zor sartlar altinda yaziorum cepten...
hepinixi cpk ozledim brck dogurmudss sefindmmm nekkkk
bebek yapiormusss cok mutku oldumm..
bocukummm... nadilsin ehliyet nasil gidiyorr..
gunesimle gorusuyorum zaten... hepinizi cok optmmm

oyyyy cnm bnmmm calusmalar nasil gidiyorrr whatstn yaz ara sira bebem yaaaaaa ozlediiimmm

oyyyy cnm bnmmm calusmalar nasil gidiyorrr whatstn yaz ara sira bebem yaaaaaa ozlediiimmm
daha bu ay yeni başladık kuzuuum, ama sen tahmin et.. paris konusuda sen ve güneşin takımındaydım ben
ama özveriyle çalışmaya çalışıyorumm

yazarım kuzumm ama işte çok yoğunsun diye elim varmıyo hep :26:

Merhaba bayanlar nasılsınız?
Burcu,Nektar hayırlı olsun bebiş kararınız inşallah sevimli bal bebişleriniz çok bekletmeden gelirler.
Burada kimse yok ya bende geliyorum hergün ama kimse olmayınca çıkıyorum.
Koket nan bende aynı şeyleri yaşadım
Eşim aldattı beni oda msn de kamerada kızla görüşmüş
Tavafuk yakaladım kız facesine mesaj atmış sen evlimiydin bana umut verdin die.
Gece kolundan tutup sordum kim die tanımıyorum dedi.
Sonra ertesi gün kızla eşimin faceen yaşıtım eşim die
Kız anlattı herşeyi
Bende terk ettim 1 ay ama kalamadım ailemin yanında geri döndüm halbuki çok kararlıydım ayrılmaya.
Bu erkekler nie böle ya ne istiyolarki kızıda görsen şaşıbeş bişey güzel olsa gam yemiycem.

hevuk yaaa :26: :26: :26:
önce kokiş, sonra senn
nassıl korkuyorum, nassıl paranoyak oluyorum duydukça böyle olayları
ya bu erkeklerin amacı ne yaa???
heyecan mı deniyor bu aradıkları şeyin adına..!!

ya böyle okudukça vallahi paranoyak oluyorum ne kadar güvensem de erkek işte. benciller

bana kalırsa bu erkekler sanki bak hala beni beğenen var demek için böyle birilerini buluyorlar kendilerine konuşuyorlar
akıl sır erdiremiyorum ne yalan söyleyim. düşünüyorum başıma gelse ne yaparım falan diye..

Kim böyle bi durum ise Rabbim önüne çıkarsın inşallah en çok korktuğum da salak yerine konup arkamdan iş çevrilmesi zaten

hevuk yaaa :26: :26: :26:
önce kokiş, sonra senn
nassıl korkuyorum, nassıl paranoyak oluyorum duydukça böyle olayları
ya bu erkeklerin amacı ne yaa???
heyecan mı deniyor bu aradıkları şeyin adına..!!

Canım bunların kişilikleri bozuk bence
Her erkek aynı değildir elbet yani ben bide kaza geçirdi 2 ay altından aldım misler gibi baktım düzeldi
Annemlere gittim 1 gün alışveriş yapım die annem bişeler aldı.
O gece yapmış kız Almanya'da gelip seni bulucam filan yazmış.
Neden yaptın die soruyorum ama cevap yok kapatalım dio
Ama ben asla birdaha güvenmiycem.
Ailem keşke destek olsaydı 1 saniye bile düşünmeden boşanacaktım.
Okadar zoruma gitti ama gözümde hiç bir değeri yok.
Ben dedim Ben senden razı değilim Allah'ta razı olmasın 3 gün boyunca ağladı
Ama kararımdan yine vazgeçmedim her an en küçük hatasında boşanıcam
Kaın sığınma evine gider yinede boşanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…