mirayımmm
kardeşine çok svindim canımm hastaneden çıktı heeee
teyzenede çok geçmiş olsun
nese sen çok kafana takma bebişin üzülmesin annemmmmmmmmm
evet cnm dün çok yağmur yağdı..
demek dün kaymışş... büyük geçmiş olsun
gelişim hastanesinin ortepedistleri çoook iyi merak etmee..
ama yatak ücreti günlük 100 tl 120 tl civarı..
çok yatırmazlarr... alçıya alırlar..
bende ayağımı kırdığımda gelişimde tedavi oldum..
doktoru iidir merak etmee
gerçekten öle ellerı kolları kopsun sürünsünler it sürülerı
delıkanlı olsunlar azda gelsınler öle karı gıbı kaçmasınlar öle sinirim bozukkı ağzımda bozuldu
artıok sabır mabır yok
olsun savaş bıtsın ya
böle hergun şehıt vermektense kanla başla vatanı koruruz
köpek sürüsü gıbıler
öldüklerınde leşlerını hayvanlar yıyo bız anlı şanlı törenler yapıyoruz
hele en başta cıkıp bıde o sıyası kolu varya açıklama yapıyo bıde habercılerde gdıp yayınlıyoo
cok suçlu bu medya cok
neymış meclıse grceklermıymış bıze ne onların yerısı orası mı
dağdan ındıler kendılerını bişi sanıyolar
önce onları cezasını kesceksın bıde konbuşturuyolar ve hala yok devlet operasyonu durdursun vbu kadar ser.zz olur ancakbı ınsan
onlarda ınsan değil zaten
hepsı pisliğin tekı
Rabbım herkesı korusun ne asker ne polıs nede sıvıller ölmesın
onların kanı bozuk beşiktekı bebeği ölduren bebek katılının cezaevınde kutupphanesı bıle var netı var daha nolsun
bız açlıktan ölsek bı ekmek çalsak nerelere tıkarlar
onlar ağa paşa yerıne koyyolar
kımkı o kımmm yaa
başlasın artık savaş mı olcak nolcaksa olsun görsünler türkün gücünü
aman öle daha ıyı özlen azcık
ben yoruluyorum ama mecbur hergün duş alıyorum kışında cok zor oluyo ama saçım hemen yağlanıyo sinir oluyorum
ayy içime doğdu zaarcok sevındım cnm
tabı orası daha ıyı eğer sorun olmazsa k valıden içinde
bıde sana yasak değil mı kedı neyım hamışken yanı:26:zararlı olmaz mı
sabahları cubuk kraker ye açkarnına cnm bastırır
kız sus güldüm hee hayrlısı ne ıse o olsun
ama bence kızın olcekkılk ben dıyım senın gıbı kokoş kızın olcekk
çekcenız cıcışlerı havalı havalı gezcenız
nasılda tanıyoo benı
bana saat fark etmıyoo hacı
çok yoğunum aslında kısa kısa cvp verıyom kusura bakmann
mırayım teyzene cok cok gecmıs olsun cnm
hemencık ıyıleşır ınş
Pek iyi değilim canım yaa bugün 26 ,dün akşam 5 polis ve 3 sivil vatandaş şehit oldu. Hatta sivillerden biri sadece 2 yaşındaydı. Bu insanların ne günahları var... Çok moralim bozuk. Bende bir polis eşi olarak tedirginim... Allah fırsat vermesin o iğrenç insanlara...
Allah korusun aman bol bol dua edelim Allahım hayırlısını versin hakkımızda..
Bizim hakkaride falan arkadaşlar var bir kere konuşurken bahsetti teröristler öldüğü zaman anneleri cenazelerinde bağırıyorlarmış benim oğlum şehit oldu diye... Bizde iyi niyetle hala hiçbir anne ağlamasın diyoruz onlar bizim evlatlarımızı sadece T.C. askeri görüyorlar şehit bile görmüyorlar... Kaç ocağa ateş düştü kimbilir kaç çocuk babasız kaldı.... Çok kötü yaa Allah tekrar yaşatmasın... Yetkililer hala diyorlar sorumlular buluncak kaynakları tüketilecek. 30 senedir niye hala kökleri kurutulmadı.... Çok sinirliyim yaa
Sen nasılsın canım iyimisin? Yiğenim nasıl
yeğenin midemi zorluyor ve yemek yiyemiyorum ...
onun dışında iyiyim....sen naptın iştemisin..
yoğurt alayım bari bugün meyveli bişey yiyemiyorum çok arttı bulaantılar çay içemiyorum ya..Ben çalışıyorum cnm ilerde ne olur bilmem ama devlet dairesi diye bırakmak istemiyorum...Hamilelik bulantı derken sabah kalkıp gelmek zorlaşıyor gitgide...
bişey sorcam benim saçlarım boyalı dipler çıktı organik boya ile kendi rengi siyaha boyatımmı komple bidaha dipler gelmez?
zararı olurmu bebeğe?? Yada biraz beklesemmi?
Evet yaa işteyim canım hiçte canım çalışmak istemiyor şansıma bugün işte pek yoğun ne güselll ...
canım,bazı doktorlar yok organik falan boyatabilirsin diyor ama bende saçlarıma çok düşkün olmama rağmen boyatmadım..organikte tam deil yine içinde bişeler var.bende kafam 2 renk dolaşıyorum alttan koyu kahve geliyo çikolata kahvesiysi boyam..böle gölgeli gibi bişe oldu görenler saçınımı boyattın diyoben boyatmadım boyatmamda..bana sorarsan boyatma ama sana kalmış..karnımızda taşıdıklarımız günahsız melekler olsun diyo uğraşan milyonlarca insan var..biraz fedakarlık yapcaz mecbur..
olsun vakit çabuk geçer....
aman evde o salak izdivaç programlarını mı izliyecen boşver ama yakın olsak kısır pasta yapsak birbirimize gitsek gelsek ne güzel olur....
doğru aslında boyatmıyım bari kimyasal sonuçta nekdar organik olsada...
günasız melek evet o bize allahın emaneti...
sen napıyorsun peki bebek alışverişlerine başladınmı ayrıca bebek senin kızmı erkek mi?
ben eskiden annemle arkdaşlarına giderdim sırf pasta börek yemek için bide kalkıp oynarlardı
bende hemen kıvırmaya başalrdım alkış tutarlardı pohahhahahaha oyna hadi diyeee
amcam sormuş büyünce ne olcan diye banu alkan gibi or..pu olcam demişim tövbe bana bak hele annem dövmüş böyle diyince ....
Banu alkana özenirdim iyiki ona benzemedim haa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?