Kokoşş Hatunlar Kulübü

mirayımmm
kardeşine çok svindim canımm hastaneden çıktı heeee
teyzenede çok geçmiş olsun
nese sen çok kafana takma bebişin üzülmesin annemmmmmmmmm

valla kafayı yicem yakında aman artık kimseye bişi olmasın azcık ben nazlanayım hamişim yaaaaaa

hımmm pahalı tabiii.....

iyi bari doktor iyiyse şimdi ameliyata almışlar sonra alçıya alcaklarmış...

sen neden kırdın kız ayağını? tövbe tövbe dikkat et kendine...

Bizim hakkaride falan arkadaşlar var bir kere konuşurken bahsetti teröristler öldüğü zaman anneleri cenazelerinde bağırıyorlarmış benim oğlum şehit oldu diye... Bizde iyi niyetle hala hiçbir anne ağlamasın diyoruz onlar bizim evlatlarımızı sadece T.C. askeri görüyorlar şehit bile görmüyorlar... Kaç ocağa ateş düştü kimbilir kaç çocuk babasız kaldı.... Çok kötü yaa Allah tekrar yaşatmasın... Yetkililer hala diyorlar sorumlular buluncak kaynakları tüketilecek. 30 senedir niye hala kökleri kurutulmadı.... Çok sinirliyim yaa

askerimize vur emri bile vermiyolar ki onlar ateş açtığında ancak öyle cvp verebilirler hükümet işte hükümett

kedim mamadan başka bişi yemiyor dışarıda hiç çıkmadı hayatında çiğ böcek fare yemez bunlar zararlı yapıyor kediyi tüyü içinde kist aşısı yaptırdım 3 aylık aşı masrafı 150 TL

mama kum derken aylık 20 TL de öyle valla o kadar büyüttüm kokoş yaptım şimdi nereye verecem bilmem doktor haftaya kan testi yapacak o zaman söyleyecekmiş gitsin mi kalsın mı... Normalde dışarıdaki kediler zararlı onları ellemiyorum ama sümbülü görmeden ne yapcam bilmem stresimi de azaltıyordu o benim....

senin nezman bebik yapacağında belli olmaz ozaman her an gelebilir desene.........kız ağzından bal damlıyor inşallah kız olur erkek olursada oğlum sonuçta hayırlısı ama kız olursa görün neler yapacam ona...bebek amacıma ulaştım şimdi kız amacına yolculuk....

kız olmazsa 2 sene ara ile tekrar denerim....

çok yoğunum aslında kısa kısa cvp verıyom kusura bakmann

mırayım teyzene cok cok gecmıs olsun cnm
hemencık ıyıleşır ınş

sağol cnm ben kendime dikkat edeyim en iyisi saağlam ben kaldım aman nazar değmesin gerçi bu bulantılarla ne kadar sağlamım yaaa..

ben yemek yiyemedim yine......

Allah korusun aman bol bol dua edelim Allahım hayırlısını versin hakkımızda..

ne zamandır dağdaki it şehit olmuş ahhh varya o öyle barırken bide onu vuracaksın öylelerini o analar büyütüp sokuyor akıllarına bu saçmalıkları veriyorlar ellrine taşı git polise at çocuksun bişey yapmaz diye...ahhh içim dolu söylenecek çok şey var...

Bu vatan bölünmesin tek temennim bu....Bosna savaşında topraklarını kaybeden nice insan koşturup istanbula sığındı Türkçeyi bilmezken öğrendiler boşnaklardan bahsediyorum Atatürk 'ün T.C ilan ettiği sıralar ....Ve uyum sağladılar...

peki bu itler içimizde yaşadılar senelerce ne oluyor bunlara dışarının parasını yiyince ülkeye ihanet ediyorlar...Gidip sığınsınlar oarada sadece parasını yemesinler oraya gitsinler ne istiyorlar ülkemden yaaa....

canım,bazı doktorlar yok organik falan boyatabilirsin diyor ama bende saçlarıma çok düşkün olmama rağmen boyatmadım..organikte tam deil yine içinde bişeler var.bende kafam 2 renk dolaşıyorum alttan koyu kahve geliyo çikolata kahvesiysi boyam..böle gölgeli gibi bişe oldu görenler saçınımı boyattın diyo ben boyatmadım boyatmamda..bana sorarsan boyatma ama sana kalmış..karnımızda taşıdıklarımız günahsız melekler olsun diyo uğraşan milyonlarca insan var..biraz fedakarlık yapcaz mecbur..

Evet yaa işteyim canım hiçte canım çalışmak istemiyor şansıma bugün işte pek yoğun ne güselll ...

olsun vakit çabuk geçer....

aman evde o salak izdivaç programlarını mı izliyecen boşver ama yakın olsak kısır pasta yapsak birbirimize gitsek gelsek ne güzel olur....

doğru aslında boyatmıyım bari kimyasal sonuçta nekdar organik olsada...

günasız melek evet o bize allahın emaneti...

sen napıyorsun peki bebek alışverişlerine başladınmı ayrıca bebek senin kızmı erkek mi?

olsun vakit çabuk geçer....

aman evde o salak izdivaç programlarını mı izliyecen boşver ama yakın olsak kısır pasta yapsak birbirimize gitsek gelsek ne güzel olur....

Valla çok güzel olurdu demi bebemmm kısır senden ama sen güsel yaparsın onu pastalarda benden bende pasta ustasıyım

ben eskiden annemle arkdaşlarına giderdim sırf pasta börek yemek için bide kalkıp oynarlardı

bende hemen kıvırmaya başalrdım alkış tutarlardı pohahhahahaha oyna hadi diyeee

amcam sormuş büyünce ne olcan diye banu alkan gibi or..pu olcam demişim tövbe bana bak hele annem dövmüş böyle diyince ....

Banu alkana özenirdim iyiki ona benzemedim haa....

en yiyisi:) kızım olcak allah nasip ederse ufak ufak almaya başladım..6. aya kadar bekliyorum ama öyle başlıcam tam anlamıyla..sabah yataktan kalkarken birden kalkma oda mideni bulandırır çantanda kraker taşı hep aniden midem bulanırdı benim..elmadan tiksinmiyosan elmada mideyi çok güzel bastırıyo..çaydan 17. haftaya kadar bende tiksindim içemedim ama şimdi sabah kahvaltısında içiyorum..süt içemiyorsan yoğurdunu ihmal etme...ahh ahh o yemek yiyememek varsa çeken bilir neler çekmiştim bende..bu hafta doktoruma sorup hamilelik platestine başlıcam inşallah izin verirse doktorum..havalar soğuk yürüyemiyorum üşütürüm die..ben ekşi şeler severdim tuzlu midemi bastırsın die belki şimdi ekşide tatlıda yiyorum ama tatlıya pek düşkün değilim..vitamin alıyomusun?

Sen ona güzellikte bin çekersin beee iyiki ona çekmemişsin kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…