Kokoşş Hatunlar Kulübü

sen ne giydin...?

Kahve kumaş pantolon,kahve badi var ama ince üstünde krem mangodan aldığım hırka var kahve yarım çizme topuklu bide krem trenchcoat vardı iş yerinde çıkardım..bugün saçlarım lüle lüle güzel duruyor kahve ve altın tonlarında hafif makyaj var

valla ondan olabilir dün öpüyordu mıncıklıyordu bugün bağırıyor sinirleri tepesinde...

haftayada paris yok kız sen 9 ay parise gitmedinmi yoksa benim kociş dayanmaz...

dün k.valideye yemeğe gittik bana karşı çok iyiydi

görümcem kuaföründe hesap yapıp çıktı yukarı yemeğe pek soğuktu bana karşı anlamadım valla bazen iyi bazen ters bu kadın...

benim kullandığım vitaminin içinde folik asit dahil her vitamin var.tam 19 tane vitamin var..benim doktorumda çok iyi aynen zofer die bi mide bulantısı ilacı vermişti.benimkinin içindede aynısı vardı merak etme.elbet zararı var ama en az zararlı işte..her balığı yemicen biliyon dimi dip balıklarını özellikle.ağır metal var onlarda somon en güzeli en çok omega-3 olan içinde.bide kasımda hamsi ye.bende hamsi seviyorum bitek oda çok iyi..ben 2li tarmamı yaptırdım 13. haftanın ortasında bi sorun çıkmadı.3lü ye gerek yok dedi doktorum 10 gün önce 4boyutlu ayrıntılı ultrasyona girdim orda zaten tependen tırnağa tüm organları detaylı inceleniyo..ondada bi problem çıkmadı şükür..24. haftada şeker testi var sırada..

selam kızlarr nasılsınzzz bakemmmm

bıraz uzgunmişime konsantre olamamdım iş beklıyorlar benden cızımımı hala yapamadım ben sehıtlerımizee rahmet dılıyorum ve artık bitsin istiyorum butun bu olanlar ama ıstemekle olmuyor

sizlerde ne var ne yokk

Bizde aynıyız bebeğimm pek uğrayamıyosun özlüyoruz senii
Hemen hemen ne giydiğini yaz biliyorsun burası kokoşlar topiği mutlaka yazmalısın bebem

bakk kk da bunu yazmış 2009 annesi: Bana dr. metpamid vermişti onun kategorisi B. Hamilelikte kar zarar ilişkisi kıyaslanarak kullanılmalıdır diye yazıyor. doktor kontrolünde kullanılmalıdır diye yazıyor...

Bugün miğdem iyii bebikommm sen ne giydin bakem bugünnnn kokoşlarr söyleyinnn

beyaz v yaka orgulu kazak siyah dar kesim kot çizme kahve rengi çanta ve krem trenç coat ışıltılı far ve siyah kalem saçlarımın onunu gerıye alıpaltın sarısı tel toka takdım bilkent modeli derler ondan işte

Bizde aynıyız bebeğimm pek uğrayamıyosun özlüyoruz senii
Hemen hemen ne giydiğini yaz biliyorsun burası kokoşlar topiği mutlaka yazmalısın bebem

cnm yaaa işlerdn fırst bulmaıyorm buaralr yazıyorummmm hemen
darpaça lacivert kot pantolonum ustune kahve krem tunık bluz omzundan kemerli ve kahverengi harley dav. larım kahverengı siyah karısım bavul cantam
saclr tepdn salaş topuz malsfff makyajda sadece rımel ve allık ....
ojelerım yok

Bebem kışlık alışveriş yapıcaktın yaptın mıı ????

hehe temem adetlıydım gecn haftaa raht rahat kırmızı kahve surdum cest cest :):) özlemişim oje surmesınıdee

Ayy ben oje sürmesini çok seviyorum tuvalet aynamı en çok ojeler dolduruyor geçen bir temizlik yaptım baya bir attım kurumaya yüz tutmuş ojelerimi h.sonu yine alayım artık kociş bile alıp getiriyor denk geldiği zaman ben çok seviyorum sürmesem bile durucak orda rengarenk

ben lüfer ve barbun yemiştim iyimi kötümü bilmiyorum...somon da yerim artık....ben çok vitamin kullanmak istemiyorum yeterince ilaç var doğal yollardan alıcam ...maşallah bebeğine darısı başıma. benim daha var taramalara herhalde...

hehehe benm koce evde ojeyı yasakldı en son oglum kırnca camlr elınde kırnca ortalıkta oje gormıcem lutfen dedııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…