oyyyy benım kuzummm alınganda olmuşşşşşşşş muckssssssss
hoşbulduk tatlışkom miyden ne alemde
Bugün miğdem iyii bebikommm sen ne giydin bakem bugünnnn kokoşlarr söyleyinnn
sen ne giydin...?
çok kızdım ama eşinee..
şımartsın senii.. kızmasın sana..
gerçi adamın sinirleri tepesınde... alışmış her akşam parislerde stres atmaya..
şimdilerde gidemiyorr... ondanda olabılrr geçicidirr.
bana mide bulantısı için metpamid verdi ama ilacı reçetesinde fetusa zarar verebilir kullanılmamalıdır yazıyor ne iş bu yaaa içmiyim bari artık...doktorda iyi bir doktor saçma bişey vermez aslında...ben balık yiyorum bide onu içemem sevmiyorum ama eşim zorladı yedim tekrar yicem bu hafta...folic asit bebğin kemik yapısı ve omurilik için içilmesi gerkiyormuş açtım okudum önemli aslında neden içmedin?
sen 3 lü taramalara başladınmı?*
Heee bide krem şeffaf tonlarında ojem var ojesiz çıkmam abiii
selam kızlarr nasılsınzzz bakemmmm
bıraz uzgunmişime konsantre olamamdım iş beklıyorlar benden cızımımı hala yapamadım ben sehıtlerımizee rahmet dılıyorum ve artık bitsin istiyorum butun bu olanlar ama ıstemekle olmuyor
sizlerde ne var ne yokk
cnm metpamidd.. bebeklerde de kullanılıor..
kötü ilacı vermez merak etmee..
banada emedur verdi....
hergün kullanıordumm..
ben kusmaktan kilo verdimmm kaç ayy...
gebelik katrgorisi b olursa korkmaa reçeteye bak..
c olanları içmee kuzum...
hee bende nezmn oje sursem bişi cıkyr omurya aglıyor ya acıkyr ya uyanyr hahaha
Bugün miğdem iyii bebikommm sen ne giydin bakem bugünnnn kokoşlarr söyleyinnn
Bizde aynıyız bebeğimm pek uğrayamıyosun özlüyoruz senii
Hemen hemen ne giydiğini yaz biliyorsun burası kokoşlar topiği mutlaka yazmalısın bebem
Olsun sen genede vazgeçme sürr herşey kokoşluk için
beyaz v yaka orgulu kazak siyah dar kesim kot çizme kahve rengi çanta ve krem trenç coat ışıltılı far ve siyah kalem saçlarımın onunu gerıye alıpaltın sarısı tel toka takdım bilkent modeli derler ondan işte
hehe temem adetlıydım gecn haftaa raht rahat kırmızı kahve surdum cest cest :):) özlemişim oje surmesınıdee
benim kullandığım vitaminin içinde folik asit dahil her vitamin var.tam 19 tane vitamin var..benim doktorumda çok iyi aynen zofer die bi mide bulantısı ilacı vermişti.benimkinin içindede aynısı vardı merak etme.elbet zararı var ama en az zararlı işte..her balığı yemicen biliyon dimi dip balıklarını özellikle.ağır metal var onlarda somon en güzeli en çok omega-3 olan içinde.bide kasımda hamsi ye.bende hamsi seviyorum bitek oda çok iyi..ben 2li tarmamı yaptırdım 13. haftanın ortasında bi sorun çıkmadı.3lü ye gerek yok dedi doktorum 10 gün önce 4boyutlu ayrıntılı ultrasyona girdim orda zaten tependen tırnağa tüm organları detaylı inceleniyo..ondada bi problem çıkmadı şükür..24. haftada şeker testi var sırada..
Ayy ben oje sürmesini çok seviyorum tuvalet aynamı en çok ojeler dolduruyor geçen bir temizlik yaptım baya bir attım kurumaya yüz tutmuş ojelerimi h.sonu yine alayım artık kociş bile alıp getiriyor denk geldiği zaman ben çok seviyorum sürmesem bile durucak orda rengarenk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?