Kokoşş Hatunlar Kulübü

Amann canım kuru patlıcan dolması çektiiiiii bu ara herbişeysi çekiyor valla sanki aşeriyorum her gördüğümü çekiyorrrr pis boğaz oldummm

cnm eleviti mecbur kullanıorsun...

o bebeğe faydalı bir vitamin sanada..

ama diğer ilaçlar annenin doğal sütüne karışıor..

ve doğduğunde kaliteli süt üretemiorsun...

elinden geldiğince elevitten başka ilaç kullanma ..

zaten 3 aylıkken doktor bırak dicek folic asidi

sana elevit vericek...

ondan başka ilaç kullanmıcaksın..

bebeğe zararı oluyor..

ben idrar yolları iltihabı oldum..

ona bile ilaç vermedi doktor..

ben kullanmanı onermiyorum..

bol su iç dedii..

ilacı sevmeyen doktorum vardı...

kramplar giriordu.. ayağıma onu bile besinlerden al dedi..

magnezyum dahi vermedii...

sütün kalitesi çok önmlii... sütün kaliteli olunca bebek hemen topralanıorr.. gelişiyor canımm...

şu mavi gözlü kulaklı saçlı benim kızıma benziyor ....

pohahaha olsa olsa nekin kızı olur böyle...

çok tatlı dımı amaaaaaaa kıs o hec bellı olmaz bızım bı komsumuz vardı anne kahve gözlü koca kahve gözlü ole beyaz tende değiller ama kızı beyaz tenli mavi gözlü olduuuuu

çok tatlı dımı amaaaaaaa kıs o hec bellı olmaz bızım bı komsumuz vardı anne kahve gözlü koca kahve gözlü ole beyaz tende değiller ama kızı beyaz tenli mavi gözlü olduuuuu

dedelerin nnelerinkine çekmiştir inşallah bilmediğim bir atamda vardır mavi göz.....ela bile olur...

dedelerin nnelerinkine çekmiştir inşallah bilmediğim bir atamda vardır mavi göz.....ela bile olur...

belki ama o maviş kız çocukluk arkadasım o bahsettiğim akrabaların dada yoktu anne ve baba akrabalarının cogunu tanıyorumm yanı kısaca allah bilir kuzum bıde 7 göbek meselesi varrr yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…