Kokoşş Hatunlar Kulübü

elmayı alayım eve gidince mandalin almıştım evde unuttum yaa bari yemek yiyemeyince iyi olur dedim ....ne güzel kızın olacak alllah sağlıkla doğurmanı nasip etsin. kız çocuklarına bitiyorum..ben hep geç kalıyorum uykudan kalkamıyorum ani kalkıyorum oyüzden...
süt midemi bulandırdı dün bugün meyveli yoğurt alayım iyi olur...bizde öğle arası kebap vardı allahım o koku öldürdü beni tiksindim kebaptan. şimdi vitamin vermedi folic asit verdi progestan verdi hormon hapı düşüğü engelliyor...

mide bulantısı hapı verdi dadanma dedi.... kraker yemektende bıktım dünden beri yiyorum 1 saat tutyo sonr yine aynı...ben hep ekşi yiyorum ama belli olmaz tabii benim bebek solda seninkide soldamı???

amin canım inşallah sende sağlıkla doğur..evet canım benimkide solda..ben tek folik kullanmadım multvitamin kullanıyorum hamileliğimin başından beri elevit adı ayrıca 1 aydır gnc nin balık hapını kullanıyorum çok yiyemediğim için balığı malum omega-3 çok gerekli bebek için..balık hapını doğumdan sonra kırkım çıkana kadar kullancam sütümede geçer vitamin ordan bebeğe..banada öyle bi mide bulantısı hapı vermiştiki ben yerlerde sürünüyodum bulantıdan sadece 2 kez oda yarım yarım içtim müthiş bi ilaç 10dk içinde bulantıyı kesiyo iştah geliyo..ona rağmen süründüm dayandım daha fazla içmedim..doktr iç desede ilaç nihayetinde..şimdi baş ağrılarım oluyo bu haftalar parol içebilirsin dedi ama 1 kere bile içmedim.ılık duş alıyorum karanlık yerde uyuyorum fazla aç kalmıyorum geçirmeye çalışıyorum

hıhhhh kocişine tesüflerimi ilet hamile bayana öyle kızılırmıymışşşş

sabah kedi odaya girdi ıslak burnu ile onun burnuna dokundu kedim eşimi çok sever oda uyandı...,,

kızdı tekrar uyudu...kalkınca telde kızdı bana nie içeri almışım onu uyandırsın diye miymiş...düşünceli değilmişim...

kediyi severken iyi kedi ona uyuyunca habersiz dokundumu sinirleniyor :26:,

telde kızdı durdu ben de yeter ama ben hamileyim kızma yarın yine yaparsın diyo bide delü yaaa

Bugün ne giydin bakim kokoşummm

bana mide bulantısı için metpamid verdi ama ilacı reçetesinde fetusa zarar verebilir kullanılmamalıdır yazıyor ne iş bu yaaa içmiyim bari artık...doktorda iyi bir doktor saçma bişey vermez aslında...ben balık yiyorum bide onu içemem sevmiyorum ama eşim zorladı yedim tekrar yicem bu hafta...folic asit bebğin kemik yapısı ve omurilik için içilmesi gerkiyormuş açtım okudum önemli aslında neden içmedin?

sen 3 lü taramalara başladınmı?*

çok kızdım ama eşinee..

şımartsın senii.. kızmasın sana..

gerçi adamın sinirleri tepesınde... alışmış her akşam parislerde stres atmaya..

şimdilerde gidemiyorr... ondanda olabılrr geçicidirr.

kışlık giyiyorum artık kahve yeşilli tunik altına siyah pantolon dar ve kısa kesim...yeni aldığım şirin botlar kısa olan....

bide kahve tonu bir hırka attım üstüme makyaj sadece allık var saçlarım fönlü...dün fönlettim boyasıda geldi ama beklicem 8 ayı artık...

cnm metpamidd.. bebeklerde de kullanılıor..

kötü ilacı vermez merak etmee..

banada emedur verdi....

hergün kullanıordumm..

ben kusmaktan kilo verdimmm kaç ayy...

gebelik katrgorisi b olursa korkmaa reçeteye bak..

c olanları içmee kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…