en yiyisi:) kızım olcak allah nasip ederse ufak ufak almaya başladım..6. aya kadar bekliyorum ama öyle başlıcam tam anlamıyla..sabah yataktan kalkarken birden kalkma oda mideni bulandırır çantanda kraker taşı hep aniden midem bulanırdı benim..elmadan tiksinmiyosan elmada mideyi çok güzel bastırıyo..çaydan 17. haftaya kadar bende tiksindim içemedim ama şimdi sabah kahvaltısında içiyorum..süt içemiyorsan yoğurdunu ihmal etme...ahh ahh o yemek yiyememek varsa çeken bilir neler çekmiştim bende..bu hafta doktoruma sorup hamilelik platestine başlıcam inşallah izin verirse doktorum..havalar soğuk yürüyemiyorum üşütürüm die..ben ekşi şeler severdim tuzlu midemi bastırsın die belki şimdi ekşide tatlıda yiyorum ama tatlıya pek düşkün değilim..vitamin alıyomusun?
Eki Görüntüle 275945 Eki Görüntüle 275944 Eki Görüntüle 275942 Eki Görüntüle 275941 Eki Görüntüle 275943
Bebikimize bunları buldum ama daha güsellerinide bulucam çalışmalarım devam ediyor zara kids'ten seçmeler
Sen ona güzellikte bin çekersin beee iyiki ona çekmemişsin kuzummm
aaayyy şımartıyorsun beni...:124::115::115::115:
Tabi şımarcan bebekim şimdi senin ilgiye ihtiyacın varrr
geldimmmmm canlarımmmmmm
evet ama kocişim hep azarlıyor sev beni diyorum ama sende kızdırıyosun beni diyo...
elmayı alayım eve gidince mandalin almıştım evde unuttum yaa bari yemek yiyemeyince iyi olur dedim ....ne güzel kızın olacak alllah sağlıkla doğurmanı nasip etsin.kız çocuklarına bitiyorum..ben hep geç kalıyorum uykudan kalkamıyorum ani kalkıyorum oyüzden...
süt midemi bulandırdı dün bugün meyveli yoğurt alayım iyi olur...bizde öğle arası kebap vardı allahım o koku öldürdü beni tiksindim kebaptan. şimdi vitamin vermedi folic asit verdi progestan verdi hormon hapı düşüğü engelliyor...
mide bulantısı hapı verdi dadanma dedi.... kraker yemektende bıktım dünden beri yiyorum 1 saat tutyo sonr yine aynı...ben hep ekşi yiyorum ama belli olmaz tabii benim bebek solda seninkide soldamı???
hıhhhh kocişine tesüflerimi ilet hamile bayana öyle kızılırmıymışşşş
sabah kedi odaya girdi ıslak burnu ile onun burnuna dokundu kedim eşimi çok sever oda uyandı...,,
kızdı tekrar uyudu...kalkınca telde kızdı bana nie içeri almışım onu uyandırsın diye miymiş...düşünceli değilmişim...
kediyi severken iyi kedi ona uyuyunca habersiz dokundumu sinirleniyor :26:,
telde kızdı durdu ben de yeter ama ben hamileyim kızma yarın yine yaparsın diyo bide delü yaaa
sabah kedi odaya girdi ıslak burnu ile onun burnuna dokundu kedim eşimi çok sever oda uyandı...,,
kızdı tekrar uyudu...kalkınca telde kızdı bana nie içeri almışım onu uyandırsın diye miymiş...düşünceli değilmişim...
telde kızdı durdu ben de yeter ama ben hamileyim kızma yarın yine yaparsın diyo bide delü yaaa
oyyyy benım kuzummm alınganda olmuşşşşşşşş muckssssssssnasılsa gidersin şimdi sevinmiyorummmm
Hoşgeldin bebemmmm
oyyyy benım kuzummm alınganda olmuşşşşşşşş muckssssssss
hoşbulduk tatlışkom miyden ne alemde
amin canım inşallah sende sağlıkla doğur..evet canım benimkide solda..ben tek folik kullanmadım multvitamin kullanıyorum hamileliğimin başından beri elevit adı ayrıca 1 aydır gnc nin balık hapını kullanıyorum çok yiyemediğim için balığı malum omega-3 çok gerekli bebek için..balık hapını doğumdan sonra kırkım çıkana kadar kullancam sütümede geçer vitamin ordan bebeğe..banada öyle bi mide bulantısı hapı vermiştiki ben yerlerde sürünüyodum bulantıdan sadece 2 kez oda yarım yarım içtim müthiş bi ilaç 10dk içinde bulantıyı kesiyo iştah geliyo..ona rağmen süründüm dayandım daha fazla içmedim..doktr iç desede ilaç nihayetinde..şimdi baş ağrılarım oluyo bu haftalar parol içebilirsin dedi ama 1 kere bile içmedim.ılık duş alıyorum karanlık yerde uyuyorum fazla aç kalmıyorum geçirmeye çalışıyorum
Bugün ne giydin bakim kokoşummm
bana mide bulantısı için metpamid verdi ama ilacı reçetesinde fetusa zarar verebilir kullanılmamalıdır yazıyor ne iş bu yaaa içmiyim bari artık...doktorda iyi bir doktor saçma bişey vermez aslında...ben balık yiyorum bide onu içemem sevmiyorum ama eşim zorladı yedim tekrar yicem bu hafta...folic asit bebğin kemik yapısı ve omurilik için içilmesi gerkiyormuş açtım okudum önemli aslında neden içmedin?
sen 3 lü taramalara başladınmı?*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?