Kokoşş Hatunlar Kulübü

benim de canım çekiyor bu aralar ama yapmaya kalkışamıyorum
üff kolum kas yapıyor yaa onu karıştırıcam diye
canım çekti, azıcıııık yapsam mı akşam

benim de canım çekiyor bu aralar ama yapmaya kalkışamıyorum
üff kolum kas yapıyor yaa onu karıştırıcam diye
canım çekti, azıcıııık yapsam mı akşam

Yap bence azda olsa
Bende yarına yapim bari evde vardı kuru patlıcan sağolsun kaynanacığım ben seviyorum diye kurutmuş yollamıştı yapim bari bitsinde yenileri gelicek

Yap bence azda olsa
Bende yarına yapim bari evde vardı kuru patlıcan sağolsun kaynanacığım ben seviyorum diye kurutmuş yollamıştı yapim bari bitsinde yenileri gelicek
hazaaaal tamam sus bak bundan da çekti canım, anneciğim ne güzel yapar yaa
ay söylim de bigün yapıp bizi yemeğe davet etsin..
ben ne yapıcam bakalım bu akşam :44:

nek yap banada gönder....
sana irmik yapim bebeyimm
şey miroş, benim mutfak faciam (hasanpaşa köftesi)
dr. Outkerin irmik helvası var satılıyor
ondan alıp yapsana
2 dk sürüyor, içinde fıstığı var
süper oluyor.. tereyağ kullan ama margarin değil

yerim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii amanın bugüğn onuda alayım ozaman görmüştüm ama denemedim hiççç

kız öpücem seni eşin kıskanmasın ben orada olsaydım seni öpücüğe boğardım eşin kıskanırdı belki benimki kız arkdaşlarımdan kıskanıyor beni...

kızlar yaaaaa benımde canım cektııııı helvaaaa ırmık helvasııııııııııııııııııııııııııııı oyyyyyyyyyyyyyyyyyy dr oethkerın kı guzlmı cıdden

ayyyyyyyyyyyy hasan paşa tarıfın cok guzel bıkermmmmmmmmmmm haftaya genem yaparımmmmmmm

Çok güzel canım biz irmik helv. hep ondan yaparız kısa sürede hazır diğeriyle uğraştığına değmez tadıda harika

kıskanmaaaz öp
unutma al ama, çok kolay onu yaparsın bence
burcu ben çok seviyorum tadını, tavsiye ediyorum yanii
ama margarinle yapma margarin kokar
yada yarı tereyağ yarı margarin koy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…