Süt galiba öyle hazır şeyleri kociş yaptığı için tam bilmiyorum
ALLAHHIIMMM YAAA bı bana onerıyo kendı yapıyomus gıbıııı kıssss valllaaa alemsınnnnnnnnnnnn
Kızlarrr herbişeyden yazdınız çizdinizzz
ama sanırsam parfümler hakkında hiç konuşmadınız
orjinal parfüm delisiyim anlatın bakem neler kullanıyonuz sizler hem kışta geldiiii
başlarda konuşmuktuk aslında canım herkes kullandığı parfümü yazmıştı ben gucci rus 2 kullanıyorum arada çok sıkılırsam noa kullanıyorum hafif kokuları seviyorum ben
bende noa ve lolita lempicka arasında gittim geldim bu yaz
ama benim favorim lolitaaa
lolita nasıl canım hafif bir kokumu
Kızlarrr herbişeyden yazdınız çizdinizzz
orjinal parfüm delisiyim anlatın bakem neler kullanıyonuz sizler hem kışta geldiiii
miray yapamadı ama onuu, körisini fazla kaçırmış
aman ne köriydi o yaaa midemiz bulanmıştı köriden eşimin bir köfteyi nasıl yediğini hatrladım zorla pohahhaha..bütün yemek çöpe gitmişti...
ben onu körisi yapacam bidaha...
Hynotikten öğğğğ geldi artık herkes kokuyo öffffff
oooooooo bacım o olayı başlarda konustukkkk
ben armani code kullanıyorummm bıde bu ara dkny be delcıus sıkıyorum ha bıde dolce gabbana the one super bı koku tatlı koku sevenler kıs aylarında hpynotıc posiion kullanabılırler
ben onu taaaaaaaaa lise yıllarımda keşfetmiştimm garip bı hıkayesı keşfedısımın anlatırım bı araaaaaaaa
armani code kışın arada kullanırım evde de var benimmmm
been Naomi Campbell'ın parfümünü çok beğeniyorum, D&G seksi çikolata kokusu da çok hoş, Calvin Klein U2 bunları kullanıyorum şuan.. avonun da Perciev'i süper .. aklıma bunlar geldi şimdiKızlarrr herbişeyden yazdınız çizdinizzz
5 te gidiyor yaa, daha 1 buçuk saat sürünecem benhdennnnn optummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?