günayddıınlar...
kokoşlarrrr....
eşimi uyandırcaktım sabah 9 da offf unuttumn tel açtı birsürü kızdı yaaa napim ben kendim anca uyandım
ne bu uyuşukluk bendeki yaaa.....:26:
ama çok normal..
hamilelik hormonları..
kız bu kocana ne oldu sana kızıp duruyorr..
dövücem haaa...
ay ben de çarşamba, perşembe yüzüğümü takmamışım.. banyoda unutuyorumkavga ettik telde bağırdı çağırdı işe gitme ozman diyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
neymiş hem erkekn uyanmış geç kaldım hazırlanırken uyandı hemde uyandırmamışım....
bapırdıııııııııııııııııııı bağırdıııııııııııııııııııııııı
yüzüklerinide takmamışsın diyo unuttup dedim neymiş kafam nie dalgınmış kimi neyi düşünyormuşum delimi neeeeeeeeeeeeeee
eşin çok sinirli, çok agresifnapsaydım iş yerinin karşısında mı ev tutsaydım diyorrr haklı çıkmak için delii yaa sabahtır midem bulanıyo ölüyorum beni düşünen yok tabiiii
eşin çok sinirli, çok agresifbu halinle bari üzmese seni
günaydın kızlarrrrr
hayırlı cumalarrrrrrrrr
akşam eve gidince hamileliğin hafta hafta vücudunda yarattığı etkileri okut ona, hayret bişibiliyorsun eski agresifliklerini....az çekmedim geçimsiz hıhhhhh.....şimdi uyandırmadım diye çıldırmış gibi bağırıyor..........
Annenleri aradın mı diyor yok dedim unuttum uyanamadım daha umursmaz diyo hiç bir şeyi umursamıyorsun uyuşuk oldun bilmem saydı da saydı....
biliyorsun eski agresifliklerini....az çekmedim geçimsiz hıhhhhh.....şimdi uyandırmadım diye çıldırmış gibi bağırıyor..........
Annenleri aradın mı diyor yok dedim unuttum uyanamadım daha umursmaz diyo hiç bir şeyi umursamıyorsun uyuşuk oldun bilmem saydı da saydı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?