Kokoşş Hatunlar Kulübü

eşimi uyandırcaktım sabah 9 da offf unuttumn tel açtı birsürü kızdı yaaa napim ben kendim anca uyandım

ne bu uyuşukluk bendeki yaaa.....:26:

eşimi uyandırcaktım sabah 9 da offf unuttumn tel açtı birsürü kızdı yaaa napim ben kendim anca uyandım

ne bu uyuşukluk bendeki yaaa.....:26:

ama çok normal..

hamilelik hormonları..

kız bu kocana ne oldu sana kızıp duruyorr..

dövücem haaa...

ama çok normal..

hamilelik hormonları..

kız bu kocana ne oldu sana kızıp duruyorr..

dövücem haaa...

kavga ettik telde bağırdı çağırdı işe gitme ozman diyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

neymiş hem erkekn uyanmış geç kaldım hazırlanırken uyandı hemde uyandırmamışım....

bapırdıııııııııııııııııııı bağırdıııııııııııııııııııııııı

yüzüklerinide takmamışsın diyo unuttup dedim neymiş kafam nie dalgınmış kimi neyi düşünyormuşum delimi neeeeeeeeeeeeeee

bide taksiyle geliyorum geç kalınca senin kazandığın taksiye gidiyor çalışma ozaman diyor eeee uzak yerde ev tutan babam mı yaaa sinir etti beni haaa....

ay ben de çarşamba, perşembe yüzüğümü takmamışım.. banyoda unutuyorum
bu sabah ilk iş yüzüğümü taktım, 3. gün olsaydı patlayacaktı eşim..

Günaydın herkesee

napsaydım iş yerinin karşısında mı ev tutsaydım diyorrr haklı çıkmak için delii yaa sabahtır midem bulanıyo ölüyorum beni düşünen yok tabiiii

yine aradı bağırdı çapırdı yeter diyo çalışma ozman diyo beni niye uyandırmadın neden bukdar umursamıyorsun beni diyooo.....adam ilgi istiyor anlıyorumda benim sabahtan beri beni düşünyomusun ben uyuşuk oldum evet napimmm dedim boşa konuşyorum dedi kapadı....kahvaltı bile etmedim öldüm bulantılardan napim yaaa berbatım sabah sabh yataktan kalkamıyorum işe geç kalıyorum burda da sıkıldım zaten aaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlarrrrr
hayırlı cumalarrrrrrrrr

eşin çok sinirli, çok agresif bu halinle bari üzmese seni

biliyorsun eski agresifliklerini....az çekmedim geçimsiz hıhhhhh.....şimdi uyandırmadım diye çıldırmış gibi bağırıyor..........

Annenleri aradın mı diyor yok dedim unuttum uyanamadım daha umursmaz diyo hiç bir şeyi umursamıyorsun uyuşuk oldun bilmem saydı da saydı....

akşam eve gidince hamileliğin hafta hafta vücudunda yarattığı etkileri okut ona, hayret bişi
uyuşuk olucaksın tabi :26:

sbah sabah canımı sıktı töbe töbeeeeeeeeee

naparsa yapsın yaa çok düştüm üstüne kendi bilir beni sinir ederse pişman olur....

valla hiç umrumda olmaz zaten canım burnumda benim...

üzülmeee canım ya..

sen devlet memuru değilmisin..

neden işi bırak diyip duruyor sana yaa..

alla alla...

hamileliğin en belirgin özelliği uyku problemiii ....

neysee boşver alttan all...

elinden geldiğince servise yetiş..

kendi maaşınla geçin... laf sahibi etmee... üzülme minnak kuşumuz üzülmesin..

sinirlerini alamıyorsun yaaa ondan bu halleri...

miroşşş hamiş garuyu üzmek bağırmak mı olurmuşşş
budan sponra ipleri eline al vücudu hormonları herbişesi değişen ben sana noluyo sen mi doğurcan de

ayyyy insanın midesi bulanınca çıldırır çıldırır sen benim koceme yaptığım eziyeti duysan dermisin ilgisiz bıraktım
napim kızım o bulantılar pisssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…