Kokoşş Hatunlar Kulübü

akşam eve gidince hamileliğin hafta hafta vücudunda yarattığı etkileri okut ona, hayret bişi
uyuşuk olucaksın tabi :26:

bugün doktora gidicez akşam 6 da doktor söylesin ona...ayrıca üstüme fazla geliyor yeter....midem maf oldu sabah sabah koştur işe geliyorum nasıl zor...

kullandığım ilaç var progestan o zaten çok halsizlik yapıyor doktorun verdiği...

bana sorumsuz diyo annemi aramamışım ben koştur hep gittim kendi yatarken......

adam gelir sarılırdı kız adamadan bile parfüm sabun su herbişeden tiksşinmiştim
sarılmaaa git ne biçim kokuyosun diyodum
yeni duş aldım aşkım
alma su duj jeli sabun şampuan vs kokuyosun
yok yok git bu sefer sade su ile duş al
alıyodu garibim
şimdi gene kokuyon halbuki adam mis gibi olmuş kırklamış kendini napim elimde değil

adamın burnundan gelmişti anlicanız ama elimde olmadannn
daha neler nelerrr çok çektm kızlarrrrr

sbah sabah canımı sıktı töbe töbeeeeeeeeee

naparsa yapsın yaa çok düştüm üstüne kendi bilir beni sinir ederse pişman olur....

valla hiç umrumda olmaz zaten canım burnumda benim...

parise gidemiyonuz dıye sınırlenıyordurrr bebısımm onların bızı tam anlamıyla anlamasını beklemek hata olur kımse yasamadıgı bır seyı anlayamaz mumkun degıl ama sana karsı anlayıslaı olması lazım o ayrı bısey

Son düzenleme:
sbah sabah canımı sıktı töbe töbeeeeeeeeee

naparsa yapsın yaa çok düştüm üstüne kendi bilir beni sinir ederse pişman olur....

valla hiç umrumda olmaz zaten canım burnumda benim...

parise gidemiyonuz dıye sınırlenıyordurr bebısımm onların bızı tam anlamıyla anlamasını beklemek hata olur kımse yasamadıgı bır seyı anlayamaz mumkun degıl ama sana karsı anlayıslaı olması lazım o ayrı bısey

yazık kısssssssssssss adam cagızaaaaaaaaaa

birsencim bende senın gibiydim kuzum..

insan nefesınden tiksiniordum...

eşimle odaları ayırdım..

yanımda kimseyi istemıordum...

parfum.. ter yemek kokusu.. duyduğum an kusuyordum...

tahamülüm yoktu.. çok kötü bir hamişliktii..

ki benm bebeğim çok aşağıdaydı..

karı koca yasak dedi doktor...

ben 9 ayda 2 yada 3 kere gittim parisee...

doğumdan sonrada 40 gun loğusa...

sonra çocuk koliklii...

yanıı 2 yıl boyunca... arada sırada oldu...

benm eşimde çoook çook sinirliydi ozmanlar..

onun umrunda değilki devlette çalışmam felan...hafta sonu rahat ederim bugün bir geçsin....
kendi maaşımla geçiniyorum zaten ona bir katkım yok ondan böyle çalışmasam olurmuş....

servise yetişemiyorum kalkamıyorum ilaç beni çok uyuşuk yaptı progestan....

şimdi limon yedim tuzla aç aç iyi geldi...minnağımı üzmicem kendi çıldırsın umrum değil...

birsen millet içinde öğürür oldum kimse bilmiyor burda söylemedim garip garip bakıyorlar ....neyse limon ve tuz iyi geldi...

ona sorcam ben bugün doktora gidince özür diletcem beni üzdüğüne pişman olacak....

dün dudağımdan öptü ben geri çekildim tiksindim anladı ne oluyor benden de mi tiksiniyorsun diyo alışmış ilgiye şimdi adamdan tiksinyom...

kokyosun diyorum gece ne kokması ben hergün duş alırım diyo olsun kokyosun işte yatakta kokuyor evde kokuyor dedim eve glade aldım kokulu orkide kokulu süper kokyo onu sıkyom rahat ediyom ...işin ilginci kedim kokmuyor hiççç onu mıncıklıyom sevyom hiç tiksinmiyorum....beni rahatlatıyor...

dün diyo zaten eee ne zman yapcaz benim oğlanı düşünen yok diyor dedim dunyaya şeeeinden bakma....

şok oldu alışmış hadi eve gidelim şöle yapalım dememe ee artık minik önemli o değil....

esma yaaa erkek mi olacak yoksa böyle öğürmeler arttı bende...

odayı ayırırsam kıyameti koparır valla...:26:

başlarım sinirine daha 2 ay oldu hemen pes etmesin alışsın...

kolikli ne kızzz????

kıslarrrrrrrrr benı cok krkuttunuz yaaaaaa ben normalde bıle kokuya cok hassasımmmm napcam ben yaaaaaaa hamiş olunca

yazık kısssssssssssss adam cagızaaaaaaaaaa
anamm napammm keyiften yapmıyodukkkk
anammm sorma bacım öldüm öldüm dirildimmm
kız benim bulantılarım 4,5 aya kadar sürdü sonra bana bişi olmuştu kocem korkmasa bişi olur diye her gece parise hahahyyyyy azmıştım herhallll hormonlar yan etki etti

anammm gönder kediyi o ii deilllll

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…