Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende aynısını dedim ama bişe dicem
hazal benim düğün fotomu koysam valla benzetirler az buçuk kaşlar falannnnn

Anammm sende kardeşim ol koysana kıss gelinlikli resmini

Miroooooooyyy seninde yokmu gelinlikli senide merak ediyorum bakem nasıl kokoş olmuşunnnnn

Merhaba arkadaşlar yeni farkettim daha doğrusu şöyle baştan anlatayım
yaklaşık 2 yıl önce üye olmuştum siteye 4-5 ay takip etmiştim sonra hiç girmemeye başladım takiii düne kadar
dün geri dönüş yaptım çok özlemişim kadınlar kulubünü ,sizleri :))))
tabi bütün yazıları okuyamadım ancak ilk sayfaları okuyabildim kokoş durumlarıda çok iyi:)
artık bende aranızdayım tabi kabul ederseniz

bnde yüzümü bebe şampunayla yıkıorum hep..

dalin kullanıordum o bitti..

şimdi jhons baby

bebek şampunlarının ph değeri.. ciltlerle uyumlu olduğu için her cilt tipine uygun..

tavsiye ederim bendeee

Hoşgeldin canım kokoşmusun kokoşluk için neler yaparsın neler kullanırsın kozmetik için anlat bakalım

Anammm sende kardeşim ol koysana kıss gelinlikli resmini

Miroooooooyyy seninde yokmu gelinlikli senide merak ediyorum bakem nasıl kokoş olmuşunnnnn

kızz h.sonu koyarım bende burdaki pc de yokkkkk

Valla ben akşamları sodayla yıkıyorum oda çok iyi yapıyor memnunum başkada bişi sürmüyorum ama birde dalini deneyeyim bakimm bebek yok evde bebe şampuanı alayım bariiii

şimdi ne renk karemal yada bakır tonu dene sana güzel gider harika olur valla...

şimdi ne renk karemal yada bakır tonu dene sana güzel gider harika olur valla...

Aynı renk koyu canım ama altta sarı vardı üzerine koyu boyamıştım şimdi alttaki sarılar hafif açıldı kumral tonunda duruyor yaa nebilim karamel bakır tonlarında kızıllık olduğu için pek istemiyorum ama sendeki karamel güzel o hangi tonu

hazal sarı saç yaşını daha büyük göstermez mi..

karemelin bir tonu o ne açık ne koyu.....İnova loreal'in boyası hiç akmadı güzel bir boyaa....

karemelin bir tonu o ne açık ne koyu.....İnova loreal'in boyası hiç akmadı güzel bir boyaa....

Kendinmi boyadınn ?? Numarası kaç kısss
Bu arada gelinlikli resimlerinle farkettim o şekliyle daha çok benziyoruz kısss valla sanki ikiz gibi çok benziyoruz annemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…