bende aynısını dedim ama bişe dicem
hazal benim düğün fotomu koysam valla benzetirler az buçuk kaşlar falannnnn
:117::117::117::117:
:117::117::117::117:
Anammm sende kardeşim ol koysana kıss gelinlikli resmini
Miroooooooyyy seninde yokmu gelinlikli senide merak ediyorum bakem nasıl kokoş olmuşunnnnn
Merhaba arkadaşlar yeni farkettim daha doğrusu şöyle baştan anlatayım
yaklaşık 2 yıl önce üye olmuştum siteye 4-5 ay takip etmiştim sonra hiç girmemeye başladım takiii düne kadar
dün geri dönüş yaptım çok özlemişim kadınlar kulubünü ,sizleri :))))
tabi bütün yazıları okuyamadım ancak ilk sayfaları okuyabildim kokoş durumlarıda çok iyi:)
artık bende aranızdayım tabi kabul ederseniz
Anammm sende kardeşim ol koysana kıss gelinlikli resmini
Miroooooooyyy seninde yokmu gelinlikli senide merak ediyorum bakem nasıl kokoş olmuşunnnnn
Boşu boşuna kardeşim demiyorum sana demiiiii
Başka foto isteyenler onlar evdeki pc de yarın öğleden sonra gelin görünn sarı saçlı halimide görürsünüz koymuştum bir kere burcum gördü çok beğendi ama hala boyatamadım ben bir saç rengineeeeee
kızz h.sonu koyarım bende burdaki pc de yokkkkk
aana görmedinmi koyam hemen .....
bnde yüzümü bebe şampunayla yıkıorum hep..
dalin kullanıordum o bitti..
şimdi jhons baby
bebek şampunlarının ph değeri.. ciltlerle uyumlu olduğu için her cilt tipine uygun..
tavsiye ederim bendeee
şimdi ne renk karemal yada bakır tonu dene sana güzel gider harika olur valla...
bnde yüzümü bebe şampunayla yıkıorum hep..
dalin kullanıordum o bitti..
şimdi jhons baby
bebek şampunlarının ph değeri.. ciltlerle uyumlu olduğu için her cilt tipine uygun..
tavsiye ederim bendeee
hazal sarı saç yaşını daha büyük göstermez mi..
Aynı renk koyu canım ama altta sarı vardı üzerine koyu boyamıştım şimdi alttaki sarılar hafif açıldı kumral tonunda duruyor yaa nebilim karamel bakır tonlarında kızıllık olduğu için pek istemiyorum ama sendeki karamel güzel o hangi tonu
karemelin bir tonu o ne açık ne koyu.....inova loreal'in boyası hiç akmadı güzel bir boyaa....
karemelin bir tonu o ne açık ne koyu.....İnova loreal'in boyası hiç akmadı güzel bir boyaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?