ılk gelındım aman dedım sakınolam
şimdıden cadılak yapmayım
ama baktım olacak gıbı değil
şimdık varya herkes benden çekınır
kaynanam k babam görumceler
herkes yerını bılecektınn yanı
komşum ble der cocuklarımın sesı gelıyor mu der
gelır ama demem gelıyor dıye cok rahatsız olmaz sonucta ama olursa cıkar derım yanı
hazalll kızz sarı saçda amma değişik biri gibi geldin bana ama bişe diyeyim sana kesinlikle siyah ve kahve tonları daha güzel yakışıyo haaa
anam şaşırdım düğün fotonla bu çok farklı geldi bana nedense kokoşşşş
hazalll kızz sarı saçda amma değişik biri gibi geldin bana ama bişe diyeyim sana kesinlikle siyah ve kahve tonları daha güzel yakışıyo haaa
anam şaşırdım düğün fotonla bu çok farklı geldi bana nedense kokoşşşş
aha geldi meraklı bucu gördü resmini kesin...
cnm hoş güzel hatunsun ama siyah saç sana daha süper yakışmıştı ben siyah saçlı halini çok beğendim eğer böyleysen boya simsiyaha.........
aha geldi meraklı bucu gördü resmini kesin...
cnm hoş güzel hatunsun ama siyah saç sana daha süper yakışmıştı ben siyah saçlı halini çok beğendim eğer böyleysen boya simsiyaha.........
nan ne diyon sonuçta düğün resimdekide hazaldı orda çok beğendim sadece saç rengini koyu yap diyom bucuuuuuunedemek ıstoyn nennnnn açık açık soleeee ole değişik felan dıyıpte kıvırmaaaaaaaaaaa
Güsel değilmiyim nennn aslında benim saç rengim o düğün fotosundaki gibi değil kendi rengim daha açık kuaför renk tutsun diye koyu boyadı saçımdan aslında kahve tonları ama ben işte genelde sarı seviyorum özellikle 2. resimdeki saçımın rengini beğeniyorummm ama ne renk hatırlamıyorummm
nan ne diyon sonuçta düğün resimdekide hazaldı orda çok beğendim sadece saç rengini koyu yap diyom bucuuuuuu
kız güzelsin tabi dediğim gibi koyu daha çok yakışıyo benceeeee
nedemek ıstoyn nennnnn açık açık soleeee ole değişik felan dıyıpte kıvırmaaaaaaaaaaa
Güsel değilmiyim nennn aslında benim saç rengim o düğün fotosundaki gibi değil kendi rengim daha açık kuaför renk tutsun diye koyu boyadı saçımdan aslında kahve tonları ama ben işte genelde sarı seviyorum özellikle 2. resimdeki saçımın rengini beğeniyorummm ama ne renk hatırlamıyorummm
annemde hep öyle derdi sarı saçlıyken beni beğenmiyordu
şimdi koyu ise çek de bi görek kız bakim sarımı gerçektwen yoksa koyumu güselll
Yok annem şimdi çekmem berbat durumdayımm hasta hasta resim istiyorrr bendennn ama söz saçlarımı daha boyamadımm kendimi iy hissettiğimde çekerim ama şu fox ta bi kız varyaa haberleri sunan nazlı tolga onun saç rengi hoşuma gidiyor bu ara o ne renk kiii bayramdan sonra boyamayı düşünüyorummmmm
Nennn miray baktınmı 2. resimdeki siyah gömlekli resimdeki saçım ne renk nannn sen bilirsinnnn
haaaaaaaaaaaaa ben onları görelı 1 ay olcakkk canımmmmmmmmmmmm pehhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nan varsa dedim sonra hee hasta hasta olmaz tabide
siyah yap sölemicem banane ben siyah sevdim seni ilk tanıştımız günü hatrla bebeğim...
nan varsa dedim sonra hee hasta hasta olmaz tabide
ben 2 kere saçımı boyadım
1. karamell
2, bal rengi aralara
ama en güsel tabi kendi saç rengim ama şu miroşun rengi çok hoş ondan yapıcam kafaya koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?