Kokoşş Hatunlar Kulübü

hazalll kızz sarı saçda amma değişik biri gibi geldin bana ama bişe diyeyim sana kesinlikle siyah ve kahve tonları daha güzel yakışıyo haaa

anam şaşırdım düğün fotonla bu çok farklı geldi bana nedense kokoşşşş

kıs yoksam kaynanayla kayın pederıdemı tenhade cimcikledinnnnnnnnnnnnnn

aha geldi meraklı bucu gördü resmini kesin...

cnm hoş güzel hatunsun ama siyah saç sana daha süper yakışmıştı ben siyah saçlı halini çok beğendim eğer böyleysen boya simsiyaha.........

nedemek ıstoyn nennnnn açık açık soleeee ole değişik felan dıyıpte kıvırmaaaaaaaaaaa

Güsel değilmiyim nennn aslında benim saç rengim o düğün fotosundaki gibi değil kendi rengim daha açık kuaför renk tutsun diye koyu boyadı saçımdan aslında kahve tonları ama ben işte genelde sarı seviyorum özellikle 2. resimdeki saçımın rengini beğeniyorummm ama ne renk hatırlamıyorummm

aha geldi meraklı bucu gördü resmini kesin...

cnm hoş güzel hatunsun ama siyah saç sana daha süper yakışmıştı ben siyah saçlı halini çok beğendim eğer böyleysen boya simsiyaha.........

haaaaaaaaaaaaa ben onları görelı 1 ay olcakkk canımmmmmmmmmmmm pehhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nedemek ıstoyn nennnnn açık açık soleeee ole değişik felan dıyıpte kıvırmaaaaaaaaaaa
nan ne diyon sonuçta düğün resimdekide hazaldı orda çok beğendim sadece saç rengini koyu yap diyom bucuuuuuu

kız güzelsin tabi dediğim gibi koyu daha çok yakışıyo benceeeee

annemde hep öyle derdi sarı saçlıyken beni beğenmiyordu

şimdi koyu ise çek de bi görek kız bakim sarımı gerçektwen yoksa koyumu güselll

şimdi koyu ise çek de bi görek kız bakim sarımı gerçektwen yoksa koyumu güselll

Yok annem şimdi çekmem berbat durumdayımm hasta hasta resim istiyorrr bendennn ama söz saçlarımı daha boyamadımm kendimi iy hissettiğimde çekerim ama şu fox ta bi kız varyaa haberleri sunan nazlı tolga onun saç rengi hoşuma gidiyor bu ara o ne renk kiii bayramdan sonra boyamayı düşünüyorummmmm

nan varsa dedim sonra hee hasta hasta olmaz tabide

ben 2 kere saçımı boyadım
1. karamell
2, bal rengi aralara

ha bide siyaha boyamıştım unutmuşumm
ama en güsel tabi kendi saç rengim ama şu miroşun rengi çok hoş ondan yapıcam kafaya koydum

Son düzenleme:
Hazal fotomu ekledın yafss goremedım ben bişi kuscem sımdı yaaa

nan varsa dedim sonra hee hasta hasta olmaz tabide

ben 2 kere saçımı boyadım
1. karamell
2, bal rengi aralara
ama en güsel tabi kendi saç rengim ama şu miroşun rengi çok hoş ondan yapıcam kafaya koydum

siyah sevmiyorum ben yaaaa böyle ışıltılı sarıya dönük saç seviyorummmm miroyun renginide beğendimm
kıss miroy siyahtan başka renk söyleeee bana değişiklik istiyorummmm değişik olayımmmm kendi rengimde sanki sıradan mış gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…