Kokoşş Hatunlar Kulübü

güneşş annem senin saç rengin çok yakışıyo sana hee hep dicem unutuyom valla fıstık gibin garusun maşallahhhhh

hazalll işte kendi saçın üstüne ışıltılar yapabilirsin bence sırf sarı olmamış bebem yaaaaa

ozman karamelin açık tonunu yap....marjinal yada inova olsun boya sor bilirler açık karamel yap benimkinin açığı gibi hep makyaj yapman gerek fondotensiz pudrasız berbat duruyor yüz...

Şuan hiç resmim yok bayadır çekilmedim pekiiii çikolata kahve olmazmıı yada seninkindenmi yapsamm kii
değişiklik istiyorum anladınmııııı değişiklik sarı diye tutturmuyuroum ilaaaa

karamel yap ozaman kahve karışımlı olsun açık olmasın ala ala...............

güneşş annem senin saç rengin çok yakışıyo sana hee hep dicem unutuyom valla fıstık gibin garusun maşallahhhhh

kız nerde gordun ben en son kahve uzerınee sarı balyaj attrdım hihihihih:) degıstım yıne yanı gercı balyajlarımda ındı amaaa:):)

Annem sende bi denk gelemedinn tamam bir gün söz sırf senin için eklicemmm

ya bıdaha koy sımdı pofff

ee zamnın var git yaptır bari beklersin bol bol kuaförde...hem bayrama hazırlık olur...

kız nerde gordun ben en son kahve uzerınee sarı balyaj attrdım hihihihih:) degıstım yıne yanı gercı balyajlarımda ındı amaaa:):)

resim koymuştun ya nan orda gördüm .yeni koy ozaman görelimmm

ee zamnın var git yaptır bari beklersin bol bol kuaförde...hem bayrama hazırlık olur...

İyide benim burda bildiğim ve güvendiğim bir kuaför yokki tanımadığım saçı nasıl yaptıklarını bilmediğim insanlara saçımı yaptırmam burdaki en iyi kuaföre gidipte saç yaptıranların halini gördüm şahsen kestirmiyorum bile kendim boyamayı düşünüyordum ben olduğu kadar ist. gidincede üstünden güzel geçtiririm diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…