kız nerde gordun ben en son kahve uzerınee sarı balyaj attrdım hihihihih:) degıstım yıne yanı gercı balyajlarımda ındı amaaa:):)
resim koymuştun ya nan orda gördüm .yeni koy ozaman görelimmm
YAA VALLA BALYAJLARIM INDI 2 KERE DİP YAPTIRDIM HALA YENİ BİR RESMIM YOKKİPOFFF NEYSE BU BAYRAMDA ÇEKINRMM OZMNNN
Bir ara koyarım yine kıslar sildim çünküüü
POFFFOZMN CIKIN HAZAL DICM SANAAAA HIH OH OLSUN
YAA VALLA BALYAJLARIM INDI 2 KERE DİP YAPTIRDIM HALA YENİ BİR RESMIM YOKKİPOFFF NEYSE BU BAYRAMDA ÇEKINRMM OZMNNN
POFFFOZMN CIKIN HAZAL DICM SANAAAA HIH OH OLSUN
Hııhhh bayramda resim çekilelim hepimiz o zaman koyarız yeni yeni resimlerrr gerçi bize bayram yok ama giyinip süslenip püslenip resim çekilim bariiii
İyide benim burda bildiğim ve güvendiğim bir kuaför yokki tanımadığım saçı nasıl yaptıklarını bilmediğim insanlara saçımı yaptırmam burdaki en iyi kuaföre gidipte saç yaptıranların halini gördüm şahsen kestirmiyorum bile kendim boyamayı düşünüyordum ben olduğu kadar ist. gidincede üstünden güzel geçtiririm diye düşünmüştüm
Hııhhh bayramda resim çekilelim hepimiz o zaman koyarız yeni yeni resimlerrr gerçi bize bayram yok ama giyinip süslenip püslenip resim çekilim bariiii
NASIL YANİ BAYRAM YOK
NASIL YANİ BAYRAM YOK
Eee aileden uzaktayız olduğumuz şehirde akraba vs. kimse yok zaten bayramdada eşim çalışıyor bende evde tekim valla iki aile var görüştüğümüz belki onlar eşlerimizin izin günleri denk gelirse gelirler oda zor bir ihtimal yani bayram yokk bir başıma evde olucam
kuzum bu boyalar dışarda satılmıyorki bunlar prof.kuaför salonların var ama?
Eee aileden uzaktayız olduğumuz şehirde akraba vs. kimse yok zaten bayramdada eşim çalışıyor bende evde tekim valla iki aile var görüştüğümüz belki onlar eşlerimizin izin günleri denk gelirse gelirler oda zor bir ihtimal yani bayram yokk bir başıma evde olucam
HIM ANLADIMMM SENDE BENM GIBISIN AMA BU BAYRMDA ARADAKI 2 GUNDEDE ESIM CALISMIYOR BEN CALISIYORUMM İŞTE IZIN ALAMADIGIM O 2 GUN NE SIKICII
HIM ANLADIMMM SENDE BENM GIBISIN AMA BU BAYRMDA ARADAKI 2 GUNDEDE ESIM CALISMIYOR BEN CALISIYORUMM İŞTE IZIN ALAMADIGIM O 2 GUN NE SIKICII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?