Yaa evde kahve yokki bei sevmeyiz kahve o yüzden hiç bulunmaz
Kıs benim canımda tatlı istiyor
cnm malesef eşimle araları çok iyi görümcemin çok kazandığında bişey görmedik ondan biz ...
ama görümcemi çok iyi bilirim aklı fena çalışır parayı sever kocası içerde cnm usulsüzlükten girdi eşime acındıryo bazen kendini..
bzim borcumuz çokken paramız kalmayınca verirmi acaba kendisi tartışılır...Ama onların ailede herkes görümcemden korkar eşim bile çekinir ablasından cadı gibi bağırır ee bide eşi içerde masum çocukların anası rolunde o...
pekte masum değil yaa hadi neyse...ne yaparsa yapsın umrumda değil ama eğer eşimi yoluyorsa oda salak olmasın kafasını çalıştırsın görsün bazı şeyleri...
buarada wellanın bir şampuanı cıkmıs galıba mıgroslarda satılıyormus deneyen oldumu hanı wella herlde ıyıdır dıye dusundum guzel bir şampuana ıhtyacım var saclarım ince yaglı sınr oluyorm
anem mısafr gelse kahve yok yanı
alıver bı paket laa
cırcır için barı
madem mısafırı düşünmuyon
kesınlıkle vermezler cnm emın ol
herkes zor günde sırtını döner
aman neyse sız uyanık olun ondan
o tülki ıse sız kuyruğu olun
nasılsınız kızlar ?
bende saçımı boyatmak istiyorum ama tutuyorum kendimiçünkü 5 aydır falan boyatmıyorum artık kendi saçım çıktı ortaya
aaa bak sayos dıye bı şampaun cıkmıs bende onu aldım gecen deneyeyım dıye memnun kaldımmm
nasılsınız kızlar ?
bende saçımı boyatmak istiyorum ama tutuyorum kendimiçünkü 5 aydır falan boyatmıyorum artık kendi saçım çıktı ortaya
nasılsınız kızlar ?
kız eşim aradı görümcemin yanında istemiş teli sanki çok arayıp soruyor gibi benle konuşyor nasılsın bebiş nasıl bilmem ne göya ilgilenen hala rolüne girdi şimdide...len hergün elim ağzımda geziyom gel kızım bişiler yee bizde demiyorlar git yaa bunlardan aile olmaz yaaa
aman ne biçim aile yaa annem hergün diyor gel ye bizimle diyeee...akşam anneme gitcem..
miroşşş sen bu saç renlklerinden anlıyon ya bişi sorcem
geçen tv gördük eşim bu renk yap dedei saç rengini ne renk bu
ayy resim bulmadım ya şu küçük sırlardaki merve boloğur varya ayşegül onun saç rengi işte
siyah cnm mervenin saçı 1 numara çok siyah kömür gibi....gitgide biraz açlır oturur tam..
ya onu alcaktım arkds dedıkı keçe gıbı yaptı sacımı sakın alma korktum glıss kullnıyordum ıdare eder o da ama
ay benımkıde öle
aylardır aramaz
eşimi arıyo geçen hoperlör acık
dıyokı işte mısn evde msın
böcuk ordaysa sen benı sonra
bende alı dıye bı seslendım bu sustu
eşim de dedı ne dıyceksen de cocu musun böcuk olsa nolur olmasa nolur
böle gızlı gızlı işlerı sevmıyom dedı
o da hemen tmm tmm dedı
ver bı konuşam özledımfalan
dedım konuşmak ıstmıyom
sen onu gızlıden ararsın
sonra kapatt telı eşim
gene aynı sorun kardeşin benı dınlemıo falan fıstık o zaman köyden getrtmıycektın
okulunu adam gıbı okuycaktı erkeklerın peşinde koşmuycaktı nette dolaşmıycaktı
bıde aılesı okutmuyo anası babası sahıp cıkmıyo kucuk görumceme mıllet okutuyordu
onuda okumadı
erkek peşinde koşmaaktan
o gunden berı muhattap dahı olmam ıkısıylede
aaa bak sayos dıye bı şampaun cıkmıs bende onu aldım gecen deneyeyım dıye memnun kaldımmm
yok miroşum son halini diyom siyah deel hürreme özenmiş sankimmm
Ay bugn kk da sornmu var bı garp 2 kere yollyrm hepgıtmedı sanıppp
ozamn glısse devammı etsem bırsenss guzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?