Kokoşş Hatunlar Kulübü

elbiseyi çek koy görelim sarı çizmeli memet ağa şimdi bolero desem belki olmaz ceket desem belki elbiseyi kapatır....hırka desem güzel durmaz eee?

esma kız bu nevresimlere bak bi bu karular beğenmedi ee ucuz netten alım mı kalpliyi?

elbiseyi çek koy görelim sarı çizmeli memet ağa şimdi bolero desem belki olmaz ceket desem belki elbiseyi kapatır....hırka desem güzel durmaz eee?

temem dur resmını bulrsm nette koyımm yok yok bolero olmaz uzun kollu dumduz bır elbıse yaaa ınce trıko sıyah belden asagısı kılos gıbı ınıyor ucları uznlu kıslaı bişi cok sadeee öle gıyersemmm neyse du bakalım bnu arada kalplı olan nevresım daha sevımlıı ama hazalın fıkrıde ıyı hahaha daha sert seeksı olması :):)

anlamadım valla cnm

yarın A101 e gelıyo 30 tl nevresımler
bı bak ıstersen cnm

benim yatak büyük öyle yerdekiler olmuyor bunların boyu 220X240 çarşafı işte bulamıyorum her yerde.....normalde özdileğede baktım ama ordakiler çok pahalı ve bazısı uymuyor yatağıma ee ancak sığarız diye 1.80 metrelik yatak aldık pohahahah

neden cıvıl cvıl olsun biraz yaaa içim kararyo böle renkszi şeylerden....çizgili yuvarlak bişi sevmiyorum kalpli olsun dedim yada çiçek?

bende o tarz seylerden zıyade keskın cızgılerı olan seksu seylerı sevıyorummm su dızılerde cıkıyor sıhırlı annemde ve cocuklar duymasında da spor modeller var cok hoş zıt renklı takımlar

kızlar şu akkabılara bakın pudrayla cümbüş olur dimi bunlar ama topuğu iymiş beee

81.50 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…