Kokoşş Hatunlar Kulübü

enemmm ne koymuş kızzzzzzzzz
kaynananıda pek seviyon
galibaaaaaa

Son düzenleme:
kız pudra rengi bir elbise aldım bayramda elbise giyicem ona lacivert bolero bakıyorum hoş durur bide laciver bulursam akkabı alıcam böylece kokoş olucam bayramda...bide saçlarımı bukle bukle yaptırdımmı tamam olur...sen ne yapyosun bayrama hazırlık bakalım...

enemmm ne koymuş kızzzzzzzzz
kaynananıda pek seviyon
galibaaaaaa

Aman aman pek sevmesemde her istediğimi yapıyor karışmaz hiçbişeye varlığıyla yokluğu anlaşılmıyor evine gittimde benim sevdiğim şeyleri yapıyor mutfağa hiç sokmuyor hep bana hizmet ediyor bunu seviyorum işte

Kuru bamya,ceviz,erişte,kurutulmuş biber ve kurutulmuş patlıcan,yarmaymış adı buğday diyeyim ben, kurufasulye,nohut,pekmez,tahin,el yapımı tereyağı,kuru nane,çömlek peyniri

Anammm bolero giyme kızzz köylü kızları gibi oluyor ben hiç sevmemmmm bolerooo

Hellooo kızlarrr:):)

günaydın kokitalar (güneeeş böyleydi dimmi o kelime )

hahaha evet canım ama koketa dıceksınnn :):)

anam parise gidp gidip geliyorsunuz haa biz parisin yolunu unuttuk kocem dun dedıkııı bayrmdan sonr aartık bulusr gıderız biracck sıtemle tabisiii napım cocuk yoruyor püff

napalım arada didişiyoz arada detleşiyoz işte
sen napıyon tatlımmm

güneş hiç grlmedi bu gü yaaaaaaaa

geldım kuzum geldımmmm

bişi sorcem allık ve rimel ne kullanıyonuzz
bide m.f teracota allığı var mı kıslarrrrrrrrrrr

bende barbaraborts şeftali sanrm cok memnunm ondn

buarada bayrmda gıyeck bişi bulamadım henuz cıkamadım alısverıse püfff yaa gunlk bıle gıyeck bişeyım kalmamıs kızlarrr napcam ben yaaa

Hoşgeldin tatlım akşam çıkıver alışverişe birkaç parça al bayramda güsel olmak lazımm

off yaa hazal trendyolda süper bolerolar varmış kaçırmışım 19.90 TL yaaaaaaaaaaaaa petrol rengi boleroymuş hemde...

hoşgeldin tatlım akşam çıkıver alışverişe birkaç parça al bayramda güsel olmak lazımm

r-evette valla bilmiyorum koceme solımde aksam foruma gotrsun bizi yada ankarada arefe gunu cıkarm duruma gore pofff

off yaa hazal trendyolda süper bolerolar varmış kaçırmışım 19.90 tl yaaaaaaaaaaaaa petrol rengi boleroymuş hemde...

evet bende bı elbıse begnmstm bıtmiş saglık olsun hehehe

Anammm bolero giyme kızzz köylü kızları gibi oluyor ben hiç sevmemmmm bolerooo

kzım bildiğin bolerolardan değil nazısı büzüşük kollu bazısı çok şık böyle yelek gibi değil yaa kırçıllı hoş olanlardanda var mesela beyaz gördüm çok şık bişeydi 169 TL di ama çok yaa

batiğe bir uğra valla süper şeyler var güneş hepsini ordan alır çıkarsın...

kızlar yaa tabu dan bır elbıse almıstım kendıme ınce trıko bişi ustu dar altı kılos ıınıyor
ama tabı ustu yapştıgı ıcın cok guzl durmuyor ustunu yelek vs gıbı bişile tamam lamam lazımm sevmıyorm ben oleee kemıklerım cıkyr cunku ofyaa fıkrı olan varmı?

Banane ben yinede bolerolardan hoşlanmıyoorummm cıkkksssssss

kızlar bu nevresim takımı nasıl sizce alayımmı internette gördüm hoşuma gitti?çift kişilik lazım banada...

46.90 ucuz geldi bana sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…