miroyumla konustummmmmm ÇOK ŞÜKÜR BEBİŞİMİZZZZZZ ÇOK İYİYMİŞŞŞŞ DOKTOR DINLEN DEMIS SADECE
miroyumla konustummmmmm ÇOK ŞÜKÜR BEBİŞİMİZZZZZZ ÇOK İYİYMİŞŞŞŞ DOKTOR DINLEN DEMIS SADECE
rahatladım, çok sevindim :)))))))miroyumla konustummmmmm ÇOK ŞÜKÜR BEBİŞİMİZZZZZZ ÇOK İYİYMİŞŞŞŞ DOKTOR DINLEN DEMIS SADECE
ayy iyi iyi çok şükürr
peki neden öle olmuşş
işede gelemez daha topiğede giremezz
slm sölesydn burcummmmm
Diyo eşimde sinirleniyor böyle yapmasına ama elinden bişey gelmiyor biliyor çünkü benim görüşmek istemediğimi söylememe rağmen sürekli kapıya geliyorr bir kere eşim iş için dışarı çıkmıştı bu aradı beni gelsene diye bende yemek hazırlıyordum dedim yemek hazırlıyorum kapattı sonra beş dakika sonra aradı eşin evdemi dedi bende yok şuan dışarı çıktı dedim ama geri gelicek yemeği hazırladım bekliyorum dedim eşimin dışarda olduğu havadisinide üst katta bir komşu var ondan almış bakarmısın kocamı takip ediyorlar neyse sonra eşim geldi yemek falan yedikk sonra yine aradı gel kahve içelim artık bazen o kadar abartılı ısrarlı çağırıyorki rahatsız etmesin diye yemin ediyorum gidiyorum bir 5 10 dk. sırf kurtulayım diye gitim yine yine ısrarlı sordu eşinm evdemi bende evde dedim neyse eve geçtim yarım saat geçti bir msj neden eşin evde olmadığı halde evde diyorsun yalan söylüyorsun annaaa bana cinnet bastı dedim illa eşimin evde olduğu gösteirmem için kapıyamı çıkartım hiç hoşlanmam böyle şeylerden dedim ben senin eşini takip ediyormuyum dedim yalancılıkla suçluyor beni üstüne bir msj daha sana kahveye gelicem yazıyor aklı sıra gelicek kontrol edicek dedim bana bak eşim evdeyken seni niye eve alim dedim beni bi daha rahatsız etme görüşmek sitemiyorum dedim tlf kapattım ulaşamayınca kapıya geliyor açmadım hiç ayyy şimdi kabuslu günlerim başlıyor
Ya ne dersen deee anlamıyor kadın hiçbişey anlamıyorr şimdi memlektinde bir iki defa aradı şöyle şöyle olmuş diye ordan yetişiyor ben zaten burda kimseyle görüşmüyorum aynı apartmandan arıyor bana yetiştiriyor yeni birileri taşınmış şöyle olmuş böyle olmuş benim bilmediklerimi o biliyor artık açmıyor bir haftadır arıyor açmıyorum tlflarını şimdi üst komşu yetiştirmiştir ben raporluyum işe gitmiyorumda takip ediyordur işe gidip geldiğimi şimdi görmüyor tabi gittiğimi ona yetiştirmiştir ısrarla arıyor ve bende ısrarla açmıyorum çatlamıştır ölmüştür meraktan
Bu gece kapıya net için dayanmasından sonra dedim bu net kapanacak kapattıkta yanii
bebek yerleşiyormus cnm
selam kızlar eve gireli yeni oldu size haber vereyim dedim...
allahıma şükür bebiş benimle yaşıyor hatta elleri ayakları oynadı gördük çok güzeldi kalbide atıyorşükür...ama akıntı çok fazla korkuttu beni ilaca devam dedim ve yat dinlen dedi yarın işe gitcem sonrası resmi olarak izinliyim ...
allahıma şür rahimde açılmada yok üstten muayene etti hatta bana kızdı sertti biraz doktor kızım bişye yok diyişi var tövbe tövbe keyfimdenmi gidiyorum kahverengi akıntı koyulaştı kurumuş kan rengi gibi olurmuş plesanta yerleşirken şükür yarabbim sağlıklı hemde 9 haftalık şuanda...gelişmiş off benim bebişim yaşoyor kızlar çok mutlyum inş hayırlısyla doğorurum sağlıcakla...
burcu aradığın için sağol kızlar aranızda seçtiniz dimi utangaçlar sizi neyse öptüm sizleri sesim umarım sert değildir çok mutlyum allah bozmasın sanki yeniden hamiş kaldım..
selam kızlar eve gireli yeni oldu size haber vereyim dedim...
allahıma şükür bebiş benimle yaşıyor hatta elleri ayakları oynadı gördük çok güzeldi kalbide atıyorşükür...ama akıntı çok fazla korkuttu beni ilaca devam dedim ve yat dinlen dedi yarın işe gitcem sonrası resmi olarak izinliyim ...
allahıma şür rahimde açılmada yok üstten muayene etti hatta bana kızdı sertti biraz doktor kızım bişye yok diyişi var tövbe tövbe keyfimdenmi gidiyorum kahverengi akıntı koyulaştı kurumuş kan rengi gibi olurmuş plesanta yerleşirken şükür yarabbim sağlıklı hemde 9 haftalık şuanda...gelişmiş off benim bebişim yaşoyor kızlar çok mutlyum inş hayırlısyla doğorurum sağlıcakla...
burcu aradığın için sağol kızlar aranızda seçtiniz dimi utangaçlar sizi neyse öptüm sizleri sesim umarım sert değildir çok mutlyum allah bozmasın sanki yeniden hamiş kaldım..
kızlar soğan ekmeğinizi koyuyorum sayfaya gelince afiyetle yiyin hadi bakam çay kek pasta felan yok size .....
böcüğümün böreğini ekleyim size yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...!! şükredin küflü ekmek koymadım bucu küflü koy demişti............
Eki Görüntüle 284489
günaydınnn
cnm cok sevdındık ınan
bebişin sana sıkıca sarılcak merak etme
sağlıcakla kucağınada alacaksınanne olmak kolay değil telaşlancanda arada
böcüğüm inan çok mutlu oldum 2 gün ilerde gidiyor bebişim 9 haftalık olmuş maşallah...
elleri kollarını oynatıyordu tabii minicik daha herşeyi bu akşam resmini koyucam buraya teyzeleri pek fırlama bir bebek olucak çok oynuyor şimdiden
maşallah bebişime
maşallah yaa
bu aralar herkes hamış laa
ablamda bu ay doğurcek benım
gel sürtün bize kızzzz sende hamiş kal yaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?