Kokoşş Hatunlar Kulübü

miroyumla konustummmmmm ÇOK ŞÜKÜR BEBİŞİMİZZZZZZ ÇOK İYİYMİŞŞŞŞ DOKTOR DINLEN DEMIS SADECE

ayy iyi iyi çok şükürr
peki neden öle olmuşş
işede gelemez daha topiğede giremezz
slm sölesydn burcummmmm

yok ya bebiş yerleşiyormus ondan olmus yarın gelicek işee kıslar ben cıkıyorumm hatta elini felan oynatmış onden gıdıyormus 2 gun tam 9 haftalık olmuş MAŞALLAHHHHHHH OPUORUM HEPİNİZİ BENBDE COK SEVINDIMMMM AYRICA BEYEEEEEEEE

selam kızlar eve gireli yeni oldu size haber vereyim dedim...

allahıma şükür bebiş benimle yaşıyor hatta elleri ayakları oynadı gördük çok güzeldi kalbide atıyorşükür...ama akıntı çok fazla korkuttu beni ilaca devam dedim ve yat dinlen dedi yarın işe gitcem sonrası resmi olarak izinliyim ...

allahıma şür rahimde açılmada yok üstten muayene etti hatta bana kızdı sertti biraz doktor kızım bişye yok diyişi var tövbe tövbe keyfimdenmi gidiyorum kahverengi akıntı koyulaştı kurumuş kan rengi gibi olurmuş plesanta yerleşirken şükür yarabbim sağlıklı hemde 9 haftalık şuanda...gelişmiş off benim bebişim yaşoyor kızlar çok mutlyum inş hayırlısyla doğorurum sağlıcakla...

burcu aradığın için sağol kızlar aranızda seçtiniz dimi utangaçlar sizi neyse öptüm sizleri sesim umarım sert değildir çok mutlyum allah bozmasın sanki yeniden hamiş kaldım..

Bu gece kapıya net için dayanmasından sonra dedim bu net kapanacak kapattıkta yanii

hazal yazdıklarını büyük bir şok geçirerek okudum aslında çokta güldüm kızma hoşuma gitti kadınla dalga geçsene sende takma yani bu çatlak belli kafadan sende ciddiye alma onu bee ama yapışmış zamk gibi nasıl kurtulcan şimdi sen bundan burcu bişey önermiştir şimdi sana kadın seni pek sevmiş yalnız fena terslemen lazım senin hoşgöründen anlamıyor gal,ba bide üzreine bişeyler dök azcık evide kirlensin belki gel gel diye tutturmaz gidice tüm terslikleri yap ama bide apt. seni anlatır durur böylesi offf be sinir bu kadın ama çok güldüm ömürsün valla pohahahhaha

gozun aydın cnmm dınlen bolbolllll işte de yorma kendınııı

günaydınnn

cnm cok sevdındık ınan
bebişin sana sıkıca sarılcak merak etme
sağlıcakla kucağınada alacaksınanne olmak kolay değil telaşlancanda arada

kızlar soğan ekmeğinizi koyuyorum sayfaya gelince afiyetle yiyin hadi bakam çay kek pasta felan yok size .....

böcüğümün böreğini ekleyim size yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...!! şükredin küflü ekmek koymadım bucu küflü koy demişti............

günaydınnn

cnm cok sevdındık ınan
bebişin sana sıkıca sarılcak merak etme
sağlıcakla kucağınada alacaksınanne olmak kolay değil telaşlancanda arada

böcüğüm inan çok mutlu oldum 2 gün ilerde gidiyor bebişim 9 haftalık olmuş maşallah...

elleri kollarını oynatıyordu tabii minicik daha herşeyi bu akşam resmini koyucam buraya teyzeleri pek fırlama bir bebek olucak çok oynuyor şimdiden

maşallah bebişime

maşallah yaa
bu aralar herkes hamış laa
ablamda bu ay doğurcek benım

miray ben demiştim ama ...

neyse için rahatladı barii..

bbek yerini açarken yapıor öyle şeyler... defedior istediği herşeyii..

bende yaşadım hemde 9 ay boyunca.. hep bir akıntım oldu.. ay çok kötüü...

neyseki minnoş iimiş...

fırmala miroşun fırlama bebikosuu...

maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…