Kokoşş Hatunlar Kulübü

hımm kocişin magzasındanmı kız markaları hiç gezdinmi bişi sorcam gezdiysen...

hayır kuzuuuu benm kocam satmıyorr yapıp magazalara toptancılara gonderıyor ve zenne calsıyor onlar spor yok her magazaya bakmaay fırsatım olmadı ankaraya yarına saklıyorm ama sor sen belkı denk gelmısımdırrr...

böcükle benn yıyecez sız sogana talimmmmmmmmmmm hadeeeeeeeeeeeeeeee

bucu yaa hazal elbisem için üzrine hırka giyeceğine Trençkotlar var ya yeni çıkan onlar giy dedi daha güzel olur gibi lacv. trençkot hımm?bildiğin biyerde markda varmıydı laciv...şöyle üstüme oturan olsun bari....

nasıl oksijenli ??:44::44::44: ben görmedim hiç ferah etkisimi varmış adı ne eklesene bir...

şu işte tatlımm

24 saat nemlendirici krem cilde sağladığı oksijen sayesinde dokuların nefes almasını* güçlendirmeye ve çevresel stresi azaltarak cildinizin gençlik ışıltısı kazanmasına destek olur..

Son düzenleme:

laciv az topuklu akkabı klasik ossun ondan bakıyom

ben yinede seviyorum seni,, ya miray oksijenli bi yüz kremi almayı düşünüyorum orifllamden ,,,
bu ayın katalogunda sayfa 159 çikolatalı balm'a bayıldım ben
N**** (Siyahi) bisküviler gibi kokuyor aynıı, ondan alıcam mutlaka :))
Avon'da 3 tl ye ruj var onlar da gayet cazip :))

bu ayın katalogunda sayfa 159 çikolatalı balm'a bayıldım ben
N**** (Siyahi) bisküviler gibi kokuyor aynıı, ondan alıcam mutlaka :))
Avon'da 3 tl ye ruj var onlar da gayet cazip :))

o balm varya her derde deva çok güzel mutlaka al ben çok memnun kaldım,, avonun ucuz rujları hiç güzel olmuyo kokuları bozuluyo,,,

cnm ceket gıbı kısa bişimi istiyrsn adl vardı onlrdnnn

ama uzun trenckot dıyorsan valla hemn hemn her magzada var bende bırrtane begendımm ucuz yollu ama almakda kara veremedım

laciv az topuklu akkabı klasik ossun ondan bakıyom

ya kusumm varyaaa heryerrr 100 punt ayakkabı olmış cok yuksek hıc az topklu denk gelmedım ama ykm ye falan gdıp bakrsn cest cok olur orlrdaa yaaa hep yuksek ama topklarr püff benm kocamda cok yuksek yapıyordıyorm barı az topuklu yapın hayr gıtmıyor ayakkbılr öle bunlr satılıyormus dıyorr

nekkkkk negroya bayılırım
o dediğin ne bakim orfliame kaçıncı sayfa netten bakicammm

o balm varya her derde deva çok güzel mutlaka al ben çok memnun kaldım,, avonun ucuz rujları hiç güzel olmuyo kokuları bozuluyo,,,
hadi yaa :26: 2 tane yazdım, 3 tane mi alsam diye düşünüyodum..

nekkkkk negroya bayılırım
o dediğin ne bakim orfliame kaçıncı sayfa netten bakicammm
159. sayfa balm, birsencim..
sayfaya elini sürüyosun kokusu bulaşıyor ya ordan kokusuna baktım.. süpeeer
balm, merhem gibi bişe.. dudaklarıma kullanıcam ben :))

kızzzz syfaya elimi süremicem netten bakıcam da
159 sayfa yok ki netteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…