Kokoşş Hatunlar Kulübü

ayy bende seviyorum damla şekli hele kahve çok afilli duruyor nerden aldın kız optik felanmı?

Ray-Ban RB 3025 Aviator 004/51 (Hemen Teslim) | Gzlk Denizi - Trkiye'nin En Ekonomik Gzlk Maazas

ahanda bu benım aldıgım ben bizm orda bornova optık var ordan deneyek aldım damla modellerı bana yaksmıyrdu kemık alcaktım ama demekkı ray ban olunca yakısıyorms deneyıncee dayanamadm aldımmm:)400 kusrden 300 e ındı dedı ben guya pazrlık yaptım 270 taksıte aldm ama işte sezon sonuydu bak fıyatı bıraz daha dusmus burdaaa

hahaha koptum harikasınn miroşşş valla sende olmasannn karları marları nerden goruyrsnnn hahaha :):)

kız ben anca rüyamda görürüm karları ...artık hamişlik sendromuda başladı aldatılma korkusu yakarım çırasını valla...neyseki adam dibimden ayrılmıyor ben itelesemde...

off burda ne kızlar var bilyomusun güneş incecik zürafa gbi mankenlere taş çıkarır valla ee insan bazen ipleri geriyor napalım...cam gibi kızlar şu ruslar adam cafeyi ietiyor hertürlü imkanı var beni üzceğini sanmam güveniyorum ama o kadınlar adamı dinden imandan eder valla...

ben aldım rayban ama yaz bıtmedn ındrımlı hali 270 tl damla şeklinde olnlrdn cok beegnıyorum hazalll

nerden aldın canımm yaaa bende damla alıcam şu iki renk oluyor ya üstü daha koyu alta doğru daha açılıyor camın rengi ben onları seviyorum vardı benim iki senedir kullanıyordum sağolsun kociş halletti gözlüğü o tarzdı şimdi yine o tarz bişey almayı düşünüyorum

deseydin ben çalışyorum akşamalrı da bir kankam var onunla görüşyorum ayy çok sevdim kzıı beni anlıyor deseydin kudursaydı tam...

kız yok ben daha büyük seviyorum karıştırdım galiba kemik olabilir hazalın dediği....

işte benim geçen seni gözlüğümde bunun siyahlı olanıydı alta doğru camın rengi açılıyordu seninki gibi ayy diyorum acaba yine aynısındanmı alsam ben seviyorum bu modeli diğerleri bana yakışmıyor oldum olası damla modeli alıyorum

cnm burda bir optikden aldım ama netede baktm dahada ucuzunu bulamadm benmkı böle dore kahve gıbı bişi işte cok hoşuma gitti. ilk defa damla modleı kullanıyorm benmde yuzm kuckmus hehe kız oldu dedıı aldım:):)

senn deıdklerınde hoş evet bak bu modele buarada ben aldım baktım butun optıklerde guzl satıstayms bu gozlukkk

kız yok ben daha büyük seviyorum karıştırdım galiba kemik olabilir hazalın dediği....

benim dediğimde damla model canım diğer kemikler bana yakışmıyor malesef ama raybanın wayfarer diye bir gözlüğğü var ona bitiyorum çok güsell ama yakışmıyor benim yüzüme en gideni damla modeli

ama kemik modellere göre cok tarz duruyor damla modelı buna karar evrdım sıyah denedım yakısmadı bana en son sac rengıme tenıme gıttı bu ama siyahlı bişide lazım bana yafsss tam kısn ortasında ucuz bişi denk gelrse onuda kemık alırım belki

benimde saçlarım sarı veya kahve tonlarında olsaydı seninki gibi kahve alırdım ama işte koyu olduğu için linkini verdiğim tonlar gidiyor banada artık saç rengine göre gözlük alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…