Vallahi öyle oldu ama burası çok soğuk sabah bir kalktık heryer bembeyaz kar var birde yağıyordu kar üşüdüm yataktan çıkmak istemedim ama mecbur işe gitmem lazım daha hastayım falanda uyduramam i
ay kar mı off ne guzl
ayyy çok soğuk ama burası yaaa kar yağdı biraz kırılır belki soğuk akşama çıkarken anlarım feci soğuk oluyor çünkü
ayy bende seviyorum damla şekli hele kahve çok afilli duruyor nerden aldın kız optik felanmı?
hahaha koptum harikasınn miroşşş valla sende olmasannn karları marları nerden goruyrsnnn hahaha :):)
ben aldım rayban ama yaz bıtmedn ındrımlı hali 270 tl damla şeklinde olnlrdn cok beegnıyorum hazalll
he he dün nekte sordu canım ama gelmedi bayramda aradı ertelemiş gelişini aralığın 3üne kargo göndercem sana gönderim diyor mal kafa kendi kocası gece çalışıyor gündüzleri hep evde bana gönderiyor salak mı ne bende gündüzleri çalışıyorum dedim kocana gönder bide kargoyu verirken kocasıyla muhatap olucam hiç işim olmazzz ayy delimi neee
Ray-Ban RB 3025 Aviator 004/51 (Hemen Teslim) | Gzlk Denizi - Trkiye'nin En Ekonomik Gzlk Maazas
ahanda bu benım aldıgım ben bizm orda bornova optık var ordan deneyek aldım damla modellerı bana yaksmıyrdu kemık alcaktım ama demekkı ray ban olunca yakısıyorms deneyıncee dayanamadm aldımmm:)400 kusrden 300 e ındı dedı ben guya pazrlık yaptım 270 taksıte aldm ama işte sezon sonuydu bak fıyatı bıraz daha dusmus burdaaa
Ray-Ban RB 3025 Aviator 004/51 (Hemen Teslim) | Gzlk Denizi - Trkiye'nin En Ekonomik Gzlk Maazas
ahanda bu benım aldıgım ben bizm orda bornova optık var ordan deneyek aldım damla modellerı bana yaksmıyrdu kemık alcaktım ama demekkı ray ban olunca yakısıyorms deneyıncee dayanamadm aldımmm:)400 kusrden 300 e ındı dedı ben guya pazrlık yaptım 270 taksıte aldm ama işte sezon sonuydu bak fıyatı bıraz daha dusmus burdaaa
nerden aldın canımm yaaa bende damla alıcam şu iki renk oluyor ya üstü daha koyu alta doğru daha açılıyor camın rengi ben onları seviyorum vardı benim iki senedir kullanıyordum sağolsun kociş halletti gözlüğü o tarzdı şimdi yine o tarz bişey almayı düşünüyorum
kız yok ben daha büyük seviyorum karıştırdım galiba kemik olabilir hazalın dediği....
işte benim geçen seni gözlüğümde bunun siyahlı olanıydı alta doğru camın rengi açılıyordu seninki gibi ayy diyorum acaba yine aynısındanmı alsam ben seviyorum bu modeli diğerleri bana yakışmıyor oldum olası damla modeli alıyorum
Ray-Ban RB 3025 Aviator 003/32 (Hemen Teslim) | Gzlk Denizi - Trkiye'nin En Ekonomik Gzlk Maazas
benim geçen sene kullandığım bundandı işte aynı seninkine benziyor güneşşimmm
bunlarda guzel cnm hazalın dedıgı gıbı bunlrda benm surtımda kocaman duruyor çok yaksmıyorr bene
ama kemik modellere göre cok tarz duruyor damla modelı buna karar evrdım sıyah denedım yakısmadı bana en son sac rengıme tenıme gıttı bu ama siyahlı bişide lazım bana yafsss tam kısn ortasında ucuz bişi denk gelrse onuda kemık alırım belki
senin bu dediklerin güselde bana gitmiyor işteee insan kendine yakışanı takmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?