Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız bebişin keyfi iyide benim keyfim kaçtı hep uyuşuk oldum bişey yapmaz oldum varsa yoksa bebiş bide koca delisi azgın garı oldum hormonlar coşdu rüyamda neler görüyom neler telafuz edemem yani okdar...

puhahah süpersin miroşşşş:):):) dur daha durrr ne enerjıler gelck ustuneee sımdı uyu bolbolll hhhihihihi

geceyi beklemeden gitde bir sakinleştirici ağrı kesiciiğne yapsınlar popişine...uff zor olur ama rahat uyur en azından ...

sorma yaa ben böyle değildim ne oldu böyle evden çıkmak istemiyorum dün resmen işyerinde kafamı koydum azcık kestirdi töbe..........

kendime 2 hafta verdim şu 3.ayı atlatayım süper olucam söz...

İş yerindekilere söyledinmi hamile olduğunu bir ara söylememiştin haberleri yoktu

Kıslar ben güneş gözlüğü alıcam yaza kadar almam lazım rayban ama başka istemem indirim olan siteler varmı bildiğiniz güvendiğiniz ?

puhahah süpersin miroşşşş:):):) dur daha durrr ne enerjıler gelck ustuneee sımdı uyu bolbolll hhhihihihi

sorma güneş rüyamda paris eyfel ben...sonra aynı gün eşim bir karı bulmuş nerden bulmuşsa kabusa bak onunla basyom evimde kadını yaka paça dışarı atyom sonra eşyaları topluyom diyorum bebişi unut göremezsin beni artık beni ne yapyor ediyor kandırıyor adamı parçalıyom resmen nasıl bişeydir bilemem sonra uludağdayız işe bak kar yağıyor lapa lapa diyor gel bide karların içinde olsun diyor ben simsiyah saçlar uzun böyle karların içinde töbeee işte paris bir uyandım adam sarıldım sıkı sıkı aşkım diyom öpyom bir baktım bu uyandı aaa olmaz bebiş için dedim döndüm arkamı adama töbee adamada acıdım haa...

Kıslar ben güneş gözlüğü alıcam yaza kadar almam lazım rayban ama başka istemem indirim olan siteler varmı bildiğiniz güvendiğiniz ?

ben aldım rayban ama yaz bıtmedn ındrımlı hali 270 tl damla şeklinde olnlrdn cok beegnıyorum hazalll

bugün vakit geçmiyormu ne ?

evde süper geçiyor cnm mango istemişti onu yedim tadı yoktu bide süt içtim baktım olmadı çikolata yedim kesmedi kek yedim sonra kahve yapıcam gel anam evde güzel geçiyor haa bide poktan porgram var altın günü diye starda geçen ziledim pohahha ne güldüm komik kadınlar yıkıyor ortalığı hepsi birbirini yerden yere vuryo ben de gülyorum azcık sadistte oldum...

alıstın yatmaaaa ya kuzuuu:):)seni senii

ay ne bılım yaparlarmı kucukya dahaaa sebebını blmedn offyaaa ne zor işler bunlar

Vallahi öyle oldu ama burası çok soğuk sabah bir kalktık heryer bembeyaz kar var birde yağıyordu kar üşüdüm yataktan çıkmak istemedim ama mecbur işe gitmem lazım daha hastayım falanda uyduramam iyi izinn yaptım

mekanı cennet olsun cnm çok üzüldüm ağladım bebiş neler yaşamış böyle nasıl olmuş kimse görmemiş mi?

süt ocakta değilmiymiş?

allahım korusun tüm bebişleri...alah rahmet eylesin başın sağolsun böcüğüm ne yazacağımı bilemedim...ailesine allahım sabır versin.

kuzenin çocuğu yanlış anlamadıysam ...?

hahaha koptum harikasınn miroşşş valla sende olmasannn karları marları nerden goruyrsnnn hahaha :):)

İş yerindekilere söyledinmi hamile olduğunu bir ara söylememiştin haberleri yoktu

bir hülya abla var 45 yaşında o anladı öğürdüğümde...artık o biliyor müdürüm bilmiyor ama ne bilim utandım şu 24 gidiyim herkes bilir sonrasında...

eşim sülalesi duymuş görümcem sağolsun...

bende kendi aileme söyledim annem bilyodu zaten nenem çok sevindi 5çayı atlat iskenderuna gel felan diyor bakalım...

kız senin komşu geldimi hahahhahha

ruybun gözlükler süper ama herhalde 1 ay sonra daha ucuzlar geçen sordum 500 TL den 350 ye kadar inmiş daha iner 250 bile olur azcık bekle 1 ay sonra arştır dene al gözlük her yüze gitmiyor netten alma...

he he dün nekte sordu canım ama gelmedi bayramda aradı ertelemiş gelişini aralığın 3üne kargo göndercem sana gönderim diyor mal kafa kendi kocası gece çalışıyor gündüzleri hep evde bana gönderiyor salak mı ne bende gündüzleri çalışıyorum dedim kocana gönder bide kargoyu verirken kocasıyla muhatap olucam hiç işim olmazzz ayy delimi neee

ruybun gözlükler süper ama herhalde 1 ay sonra daha ucuzlar geçen sordum 500 TL den 350 ye kadar inmiş daha iner 250 bile olur azcık bekle 1 ay sonra arştır dene al gözlük her yüze gitmiyor netten alma...

Ben raybanın bir tek damla modellerini kullanıyorum canım benim yüzüm çok genniş olmadığı ufak olduğu için diğer kemik modeller bende çok büyük duruyor hoş olmuyor yanii damlayı bildiğim içinde netten alabilirim sorun yok yaniii evet ben bir ay daha bakim daha indirime girer şuan çok düşük değil fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…