kız bebişin keyfi iyide benim keyfim kaçtı hep uyuşuk oldum bişey yapmaz oldum varsa yoksa bebiş bide koca delisi azgın garı oldum hormonlar coşdu rüyamda neler görüyom neler telafuz edemem yani okdar...
ay ne bılım canım aslında buyuk ıhtımal dısıdırr cunku sol tarfta 3-4 tane cıkan dıs var cıkmaya calısan ama krem surdum uystrsn dıye bolbol hemdee zararını dusnmedn ama yınede azda olsa bile sakınlemedı işte uff doktorada gıdyrz mesela o an susyr işte doktr varyaaa oda ztn dıyorkı yaramzlk ve dıs yuzndn yapar yapack bişi yok dıyor baklm bu gece napcz eger öle olursa gitcz acıleee
sorma yaa ben böyle değildim ne oldu böyle evden çıkmak istemiyorum dün resmen işyerinde kafamı koydum azcık kestirdi töbe..........
kendime 2 hafta verdim şu 3.ayı atlatayım süper olucam söz...
bugün vakit geçmiyormu ne ?
geceyi beklemeden gitde bir sakinleştirici ağrı kesiciiğne yapsınlar popişine...uff zor olur ama rahat uyur en azından ...
puhahah süpersin miroşşşş:):):) dur daha durrr ne enerjıler gelck ustuneee sımdı uyu bolbolll hhhihihihi
Kıslar ben güneş gözlüğü alıcam yaza kadar almam lazım rayban ama başka istemem indirim olan siteler varmı bildiğiniz güvendiğiniz ?
bugün vakit geçmiyormu ne ?
alıstın yatmaaaa ya kuzuuu:):)seni senii
ay ne bılım yaparlarmı kucukya dahaaa sebebını blmedn offyaaa ne zor işler bunlar
Allah razı olsun canlarım
sızlerınkılere uzun ömürler versın
sıcak sütün içine düşmüş denılıyo ama olay bıraz karışık o yüzden otopsı yapılacak
cunku ortada bı ıhmal var
dr lara dava acılcak falan
çünkü cocuğun düştüğü süt ılık ve vucutta yanık yok kızarıklık var
ama sanırım vucuda serum verılmesı lazımmış verılmemış ve öldü
geçen hazıranda yanındaydımnasıl koşardı peşimde
ölmeden 3 gün önce ona bakan halasını anlattı bana
yüzüne ap ayrı bı güzellık gelmış ve geçen yıl ölen babaannemle yaşardı o bakardı ona
neyse dermışkı ben babaannemın yanına gtcem
gelene gıdene dermış
sonra hastanede annesıne demış cok susadım içmiş üşüdüm falan demış dr lar bişi yapmamış
veesuyu içtıkten sonra uydu demışler ama ölmüş
sağolun kızlar
aradım bıraz önce gömmüşler
annesı ıle babası sureklı ağlıyormuş annesı ve babasını bı araya pek getrmıyorlar cunku daha cok ağlıyorlarmış
bıde cok yağcıydı cocuk
babam babam dıye paçasını bırakmazmış babasının cok düşlkünmüş kızına
babasıda amcamın oğluya kardeş gıbıydık keşke gıdebılseydım
sorma güneş rüyamda paris eyfel ben...sonra aynı gün eşim bir karı bulmuş nerden bulmuşsa kabusa bak onunla basyom evimde kadını yaka paça dışarı atyom sonra eşyaları topluyom diyorum bebişi unut göremezsin beni artık beni ne yapyor ediyor kandırıyor adamı parçalıyom resmen nasıl bişeydir bilemem sonra uludağdayız işe bak kar yağıyor lapa lapa diyor gel bide karların içinde olsun diyor ben simsiyah saçlar uzun böyle karların içinde töbeee işte paris bir uyandım adam sarıldım sıkı sıkı aşkım diyom öpyom bir baktım bu uyandı aaa olmaz bebiş için dedim döndüm arkamı adama töbee adamada acıdım haa...
İş yerindekilere söyledinmi hamile olduğunu bir ara söylememiştin haberleri yoktu
Kıslar ben güneş gözlüğü alıcam yaza kadar almam lazım rayban ama başka istemem indirim olan siteler varmı bildiğiniz güvendiğiniz ?
Vallahi öyle oldu ama burası çok soğuk sabah bir kalktık heryer bembeyaz kar var birde yağıyordu kar üşüdüm yataktan çıkmak istemedim ama mecbur işe gitmem lazım daha hastayım falanda uyduramam i
ay kar mı off ne guzl
bir hülya abla var 45 yaşında o anladı öğürdüğümde...artık o biliyor müdürüm bilmiyor ama ne bilim utandım şu 24 gidiyim herkes bilir sonrasında...
eşim sülalesi duymuş görümcem sağolsun...
bende kendi aileme söyledim annem bilyodu zaten nenem çok sevindi 5çayı atlat iskenderuna gel felan diyor bakalım...
kız senin komşu geldimi hahahhahha
ben aldım rayban ama yaz bıtmedn ındrımlı hali 270 tl damla şeklinde olnlrdn cok beegnıyorum hazalll
alıstın yatmaaaa ya kuzuuu:):)seni senii
ay ne bılım yaparlarmı kucukya dahaaa sebebını blmedn offyaaa ne zor işler bunlar
ruybun gözlükler süper ama herhalde 1 ay sonra daha ucuzlar geçen sordum 500 TL den 350 ye kadar inmiş daha iner 250 bile olur azcık bekle 1 ay sonra arştır dene al gözlük her yüze gitmiyor netten alma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?