benimde saçlarım sarı veya kahve tonlarında olsaydı seninki gibi kahve alırdım ama işte koyu olduğu için linkini verdiğim tonlar gidiyor banada artık saç rengine göre gözlük alırız
efet yaa dedım saclrımı koyulaştırrsam napck dıye gercı cok sırtmazzz cırknde durmaz sanıyorum. ama suan tam uyum söz konusuuu hahah
senin şuan saç rengin ne renk tam olarak canım
saçlarımı kestrıp geldım kokoşlar
aslında raybanın Ray-Ban RB 4105 Folding Wayfarer 601 | Gzlk Denizi - Trkiye'nin En Ekonomik Gzlk Maazas
bu wayfarer modeline bayılıyorum ist. dayken denemiştim iki farklı boyutu varmış biri çerçevleri daha büyük biri daha küçük çerçeveli benim denediğim büyük olandı o biraz yüzüme büyük geldi ama az daha küçük modeli kalmamıştı başka yerdede bulamadım ondan bulursam ondan alıcam harika havalı duruyor yaaa
kahve üzerine sarı balyaj ama öleee platin sarı falan dııl az koyu gözlerimde ela değişimi yasıyor guyaaa kuaforüm goz rengıme yakn yaptı hahahahaha neyse gulmeyınnn sakın:):)
resm olsa koycm ama yok sanrm son halımle ama memnunnm buyk ıhtımal uzun sure degstrmıcem koyuya donmıcem hatta actrcm bıraz bıraz
ben azcık süsleneyim eşimin yanına gideyim adamı merak ettim çıkıyım evden karnımda acıktı valla...siz yazın ben arar ara okurum...
iyi hadi bizi bırakta git bakalımmmm
foto koy fottttttttttttttt sıhhatler olsunnn
hazzl foto koydum bak bakalım cok net diil gibi ama öle abartılı bir sarılk yok sımdı dıpler geldı kahve ye boyattım yıne balyajı bıraz ınsın öle yaptrcm ınss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?