Kokoşş Hatunlar Kulübü

saol şekerim foto su an koyamıyorum mağleseffffff makıne lasım

hee tımamm olsn

güsel olmuş nennn dediğin gibi biraz daha açtırabilirsin yakışır sana

yaaa işte balyaj attrırken daha sık ve acık renk attrcm ıns

eeeeeeee bacılar akşama yemek ne varrrrrrrr

bızde yemek yok annem ank donerken yaprak sarması yapmstı onları koydu onlrı bıtcz ınss bırde corba yaparımm ztn bende iştah miştah kalmadı

bayramda anka mı gıtttıınnnnnn offf offfff kıs varya belkıde karsılasmıszdır senlenn resmın varmı lennnn bı bakayım

GÜNEŞŞ NAN BOMBA HATUNSUN HEEE SU GİBİSİNNN

ANNEME DAVETLİYİK YİMEK DERDİM YOKKKKKKKKKKKK

bılmıyom henus bısey yokkkkkkkkkkkk napsam kı

valla bendede fikir yok yarına yemeğimde yok ne yapsam acaba bugünü hallettim yarını düşünüyorum gerçi yarın evdeyim elbet yapıcak bişey bulunur haftasonu bizim fast food günlerimiz genelde en güzelide o oluyor valla

yarın bizimde fastfood gunu yane pizza gunuuuu

hazzl foto koydum bak bakalım cok net diil gibi ama öle abartılı bir sarılk yok sımdı dıpler geldı kahve ye boyattım yıne balyajı bıraz ınsın öle yaptrcm ınss

çok güzel olmuşsun güneş yıoğun balyaj gözlerini daha ortaya çıkarır sen devam balyaja bence biraz beklede...

GÜNEŞŞ NAN BOMBA HATUNSUN HEEE SU GİBİSİNNN

ANNEME DAVETLİYİK YİMEK DERDİM YOKKKKKKKKKKKK

saol kuzu bakımlı halım böle bakımsz halımde yuzume baklmıyor cok zayfladm bırden yuzum coktu mutsuzmm

konustukya kıssssss çamlıcada oturıyum bennnn yuhhhhhhh unuttunmu nenn

ay cnm untmadm da kusra bakma kafa karıskkk ztn uykusuzm bılyrmsn e sende gıttınmı ben ıstanbulda yasıyrsun sanıyrm yınemı karstrdm kuzu haha bka bene belkı tanyrsndrr

çok güzel olmuşsun güneş yıoğun balyaj gözlerini daha ortaya çıkarır sen devam balyaja bence biraz beklede...

hehehe balyaja devam dıyorsn yane temem ztn cok koyu kullndm sıklmstrrr bu oncekı bayrmdn ve yazdn kalma fotlr ama sımdı dıpler baya kahve ındır kuaform az daha ınsın yapalım dedı 1-2 AY SONNA YANE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…