bu she markayı kullnan varmı kızlr rujudr farıdr vs trendyolda ındrmde guya cok uczda 25 tl uzerıde kargo bedava memennsanz bırz kendıme urun alayım
saol şekerim foto su an koyamıyorum mağleseffffff makıne lasım
güsel olmuş nennn dediğin gibi biraz daha açtırabilirsin yakışır sana
eeeeeeee bacılar akşama yemek ne varrrrrrrr
hee tımamm olsn
yaaa işte balyaj attrırken daha sık ve acık renk attrcm ıns
bızde yemek yok annem ank donerken yaprak sarması yapmstı onları koydu onlrı bıtcz ınss bırde corba yaparımm ztn bende iştah miştah kalmadı
ben kullanmadımmm su rollon ve parfum markası olan she mı
efet sanrm o
ya kıytırık duruyorda bazn böle seyler guzl oluyor kuzenm pazrdan cakma maxfaktor alms orjınalındn daha guzel di misal haha
bende mercimek çorbası
kuru fasülye pilav
sizde ne var ??
bayramda anka mı gıtttıınnnnnn offf offfff kıs varya belkıde karsılasmıszdır senlenn resmın varmı lennnn bı bakayım
bu she markayı kullnan varmı kızlr rujudr farıdr vs trendyolda ındrmde guya cok uczda 25 tl uzerıde kargo bedava memennsanz bırz kendıme urun alayım
bılmıyom henus bısey yokkkkkkkkkkkk napsam kı
sendemı ankaradaydın hihihihhi resmım var albummde
valla bendede fikir yok yarına yemeğimde yok ne yapsam acaba bugünü hallettim yarını düşünüyorum gerçi yarın evdeyim elbet yapıcak bişey bulunur haftasonu bizim fast food günlerimiz genelde en güzelide o oluyor valla
hazzl foto koydum bak bakalım cok net diil gibi ama öle abartılı bir sarılk yok sımdı dıpler geldı kahve ye boyattım yıne balyajı bıraz ınsın öle yaptrcm ınss
yarın bizimde fastfood gunu yane pizza gunuuuu
GÜNEŞŞ NAN BOMBA HATUNSUN HEEE SU GİBİSİNNN
ANNEME DAVETLİYİK YİMEK DERDİM YOKKKKKKKKKKKK
konustukya kıssssss çamlıcada oturıyum bennnn yuhhhhhhh unuttunmu nenn
çok güzel olmuşsun güneş yıoğun balyaj gözlerini daha ortaya çıkarır sen devam balyaja bence biraz beklede...
bende yarın ya pizza+patates kızartması
yada hamburger+patates kızartması düşünüyorum
kız bayramda msj attım sana gelmedimi...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?