saol kuzu bakımlı halım böle bakımsz halımde yuzume baklmıyor cok zayfladm bırden yuzum coktumutsuzmm
ay cnm untmadm da kusra bakma kafa karıskkk ztn uykusuzm bılyrmsn e sende gıttınmı ben ıstanbulda yasıyrsun sanıyrm yınemı karstrdm kuzu haha bka bene belkı tanyrsndrr
hehehe balyaja devam dıyorsn yane temem ztn cok koyu kullndm sıklmstrrr bu oncekı bayrmdn ve yazdn kalma fotlr ama sımdı dıpler baya kahve ındır kuaform az daha ınsın yapalım dedı 1-2 AY SONNA YANE
bende yarın ya pizza+patates kızartması
yada hamburger+patates kızartması düşünüyorum
ben kaçıyorum kızlar kokoş oldum eşime gidiyorum eve yakın azcık yürüyeceğim...akşma nasılsa yine girer okurum..
hepinizi öptüm ....
bebğim aklıma geldı msj atacağın VALLA ama senı aradığım hat ofıs hattıydı onda msj gelmıyor tabıkı
kıs lıttleceaszersda kamoanya var buyuk boy 9.99 mu ne ayyyyyyyyyyyyyyy geçim senın oldugun yerde yoktur
evet ıstanbulda yasıyrum ama doğma buyume anradaydım iş başlayana kadar bu arad çok hossun ve yusun cok tanıdık geldı bana gözlerin lens mıı yoksam orjınal mı benım kullandıgım bı lens vardı rengı cok benzıyorda oyusden sordum
ben kaçıyorum kızlar kokoş oldum eşime gidiyorum eve yakın azcık yürüyeceğim...akşma nasılsa yine girer okurum..
hepinizi öptüm ....
kıs lıttleceaszersda kamoanya var buyuk boy 9.99 mu ne ayyyyyyyyyyyyyyy geçim senın oldugun yerde yoktur
he yok yok lens dııl kendı gözum
ben gri lens kullanmaya calsııyorum calsıyorum dıyorm cok sevıyorm ama gozum allerjık cok acıyor kasınıyor
senın resmın yok dımı belkı tanrm bende sneı nerde okudn sen lıse ılkogretm
bay bayy dayanamadnn ha hemn koş goncanaaa
yok tabe burdaa sen ne sandın burayıben en çok sbarro ve burger olsun isterdim olsaydı zaten hiç çıkmazdım sbarronun pizzasını çok beğeniyoruz kocişle deli gibi yedik ist. dayken
ilköğretim mimar kemal
lise türk telekom anadolu lisesi
hee yok kuzu bilem ozmn senüüü send ebiara resm koy bakm merk ettım senı topraaammmm
Kıslar ben çıkıyorum az iş yapayımmm öptüm hepinizii
gunesşşşşşşşşş baktın mı kızzzzzzzzzzz
gunesss nennnn benı görunce bayıldın mı korktun mu noldu snaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?