Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet ıstanbulda yasıyrum ama doğma buyume anradaydım iş başlayana kadar bu arad çok hossun ve yusun cok tanıdık geldı bana gözlerin lens mıı yoksam orjınal mı benım kullandıgım bı lens vardı rengı cok benzıyorda oyusden sordum

ben kaçıyorum kızlar kokoş oldum eşime gidiyorum eve yakın azcık yürüyeceğim...akşma nasılsa yine girer okurum..

hepinizi öptüm ....

he yok yok lens dııl kendı gözum

ben gri lens kullanmaya calsııyorum calsıyorum dıyorm cok sevıyorm ama gozum allerjık cok acıyor kasınıyor
senın resmın yok dımı belkı tanrm bende sneı nerde okudn sen lıse ılkogretm

ben kaçıyorum kızlar kokoş oldum eşime gidiyorum eve yakın azcık yürüyeceğim...akşma nasılsa yine girer okurum..

hepinizi öptüm ....

bay bayy dayanamadnn ha hemn koş goncanaaa

kıs lıttleceaszersda kamoanya var buyuk boy 9.99 mu ne ayyyyyyyyyyyyyyy geçim senın oldugun yerde yoktur

yok tabe burdaa sen ne sandın burayı ben en çok sbarro ve burger olsun isterdim olsaydı zaten hiç çıkmazdım sbarronun pizzasını çok beğeniyoruz kocişle deli gibi yedik ist. dayken

Bizim burda burger yok buraya gelir gelmez varmı diye ilk işim burger kıngın sitesinden bakmak oldu tabiki yoktu... Bir ara karş kmşuyla sohbet ederken hamburgerden konu açıldı dedim burda yok en çok özlediğim şey o dedim nasıl ısrarlı var burda aaa bilmiyosmusun dedi ama bir ısrarlıki yani sitesinden bakmasam inanıcam olduğuna söylediğide türk mix miymiş ne öyle bişey buda burger king oluyor yanii allahım insanlar ne cahilll bilmiyor hala illa var diye yorum yapıyorrr

ilköğretim mimar kemal
lise türk telekom anadolu lisesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…