Kokoşş Hatunlar Kulübü

aynen benim dediğimde kısa bel hızasında koyu kahve aynı tarzdan bahsediyoruz sanırım
öyle ceketlerin altına neler güzel durur herşeyle şık duruyor mu
iş çıkışı alıcam karar verdim :))

ben en çok krem dar kot giydiğimde beğeniyorum onu canım harika duruyorr ama normal kotlada giyilir yanii

ahh böcüğüm ben yalnız değilim burda kızlar var ama biri hariç o 8 senelik ona lafım yok (bekar) diğerleri beni kıskandıkları için ne evime gelmek sitiyorlar nede eşimin dükkana ...eşimin işi iyi maşallah onlar eşleri ile problem yaşıyorlar 2 si zaten uzağım üniv. gitti 3-4 kişi var burda öyle iş arkdaşlarım eski...eşi iş açıp kızın paralarını batırdı boşanmak istediğini söyledi ahh yorum yapmaz olaydım nerden yaptım kötü ben oldum .....eşi ile iyi oldu arası eşini benim yanımda yerden yere vurmuştu hakaretleri bini bin paraydı....bende haklsın ben beceriksiz bir adama dayanamazdım gibi bişi söyledim o an alınmadı eşi ile barıştı beni aramaz sormaz oldu...çok zoruma gitti bidaha kimseye yorum yapmıcam kanlı bıçalı olsada...bana eşin ne güzel başarılı işi negüzel siz ev alırsınız bu gidişle diye yorumlar yapıyodu eşim farketmiş bu kızı sen seviyorsun ama o seni çok inceliyordu diye...

biara dicle gel Terra citye alışverişe gidelim dedim bizim cafeyte gelmişti nbiyetim kötümü gideriz bişiler bakar yemek yeriz dedim ne var bunda demzmi:

kzım sende para çok biz sen gibi değiliz borç çok sen gez al tabiii ben gelemem felan diye bozdu...ogünden sonra ondan soğudum al işte arkdaşmı bu şimdi yemin ederim kaç defa dedim paraya ihtiyacın olursa sakın kimseyi arama yanındayım diye ara serhat bilmez sölemem kaç kez dedim verimmi felan diye ....

yok dedi gerek yok dedi...bende hiç maddi birşeyin lafı olmaz asla ben hayvanlara yardım eden insanım onlara bile üyeyim ki o benim arkdaşım ahh çok doldum...

bayramda bile aramadı eşi ile tatile gitmiş resim koymuş face çok mutlu allah bozmasın tabiii ama hakaret eden boşanacam diyende kendiydi yani...kafasız eşşeğin teki batırdı bizi altınlarımı yedi diyen kıza bak ben kötü oldum...!!!

ben bulgariyi değiştirdim kullanamadım parmaklarım ince acııttı yara yaptı hatta...anlamadım...kullanırsan al ama...tamtur bilmiyorum o nasıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…