benimde canım üzerinde boool ceviz olan kabak tatlısı
ohh yemede yanında yat
nenn bulgari alyansı olan varmıı yada pırlanta tamtur alyansı olan ??
benimde canım üzerinde boool ceviz olan kabak tatlısı
ohh yemede yanında yat
mirooo ekledim sen senii kabul et beniii
parmakların uzunsa bulgarı al ama benım kı kucuk ellerın varsa alma yakısmıyor cunku
parmakların uzunsa bulgarı al ama benım kı kucuk ellerın varsa alma yakısmıyor cunku
benimde parmaklarım ince o yüzden sordum acaba kullanan varmı diyee hımm bunu dikkate alayım o zaman
Tamtur alyans bu işte canım
Eki Görüntüle 288178
benimde parmaklarım ince o yüzden sordum acaba kullanan varmı diyee hımm bunu dikkate alayım o zaman
Tamtur alyans bu işte canım
Eki Görüntüle 288178
ekledim kız insan resim koyar ne bu yaa hiç resim yok...
benimde ufak parmaklarım öyle aman aman çok uzun değil ama ince yani şişko değil parmaklarım
aşık oldum ben bundan isityorum eşime söyliiim hamişken ne kadar bu pahalımı?
aşık oldum ben bundan isityorum eşime söyliiim hamişken ne kadar bu pahalımı?
bi tane resmim varya kıss nasıl görmedinnn iyi bakkk
bunu bılyom guzellll bende de bu varEki Görüntüle 288185
bu resimdeki 3500 civarı ama aynı tarz daha incesi 1500-2000 de var yani maddi imkanına bağlı ama bu koyduğum benimde çok hoşuma gitti ben senin yerinde olsam kesin doğum hediyesi bunu isterdim
hımm bunu biliyorum kıss storksun sitesinde var baktım onada
bız yakınızda noluyo kocam gondermez dıyonnnn
haftasonu fast food günümüzdü bir gün pizza bir günde hamburger patates kola yaptık ımmhh harikaydı
bugünde pilav üstü tavuk didicem bayadır canım çekiyordu
ahh böcüğüm ben yalnız değilim burda kızlar var ama biri hariç o 8 senelik ona lafım yok (bekar) diğerleri beni kıskandıkları için ne evime gelmek sitiyorlar nede eşimin dükkana ...eşimin işi iyi maşallah onlar eşleri ile problem yaşıyorlar 2 si zaten uzağım üniv. gitti 3-4 kişi var burda öyle iş arkdaşlarım eski...eşi iş açıp kızın paralarını batırdı boşanmak istediğini söyledi ahh yorum yapmaz olaydım nerden yaptım kötü ben oldum .....eşi ile iyi oldu arası eşini benim yanımda yerden yere vurmuştu hakaretleri bini bin paraydı....bende haklsın ben beceriksiz bir adama dayanamazdım gibi bişi söyledim o an alınmadı eşi ile barıştı beni aramaz sormaz oldu...çok zoruma gitti bidaha kimseye yorum yapmıcam kanlı bıçalı olsada...bana eşin ne güzel başarılı işi negüzel siz ev alırsınız bu gidişle diye yorumlar yapıyodu eşim farketmiş bu kızı sen seviyorsun ama o seni çok inceliyordu diye...
biara dicle gel Terra citye alışverişe gidelim dedim bizim cafeyte gelmişti nbiyetim kötümü gideriz bişiler bakar yemek yeriz dedim ne var bunda demzmi:
kzım sende para çok biz sen gibi değiliz borç çok sen gez al tabiii ben gelemem felan diye bozdu...ogünden sonra ondan soğudum al işte arkdaşmı bu şimdi yemin ederim kaç defa dedim paraya ihtiyacın olursa sakın kimseyi arama yanındayım diye ara serhat bilmez sölemem kaç kez dedim verimmi felan diye ....
yok dedi gerek yok dedi...bende hiç maddi birşeyin lafı olmaz asla ben hayvanlara yardım eden insanım onlara bile üyeyim ki o benim arkdaşım ahh çok doldum...
bayramda bile aramadı eşi ile tatile gitmiş resim koymuş face çok mutlu allah bozmasın tabiii ama hakaret eden boşanacam diyende kendiydi yani...kafasız eşşeğin teki batırdı bizi altınlarımı yedi diyen kıza bak ben kötü oldum...!!!
bunu bılyom guzellll bende de bu varEki Görüntüle 288185
heee kocım hedıye etmıstıııı tavsıye ederımm bak cok hoş bi parçaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?