Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben bulgariyi değiştirdim kullanamadım parmaklarım ince acııttı yara yaptı hatta...anlamadım...kullanırsan al ama...tamtur bilmiyorum o nasıl...

benimde parmaklarım ince o yüzden sordum acaba kullanan varmı diyee hımm bunu dikkate alayım o zaman

Tamtur alyans bu işte canım

benım koydugum pırlanta stroks sonsuza kadar serısı kenarlardan açılp ıcınden ınce bır tek tas yuzuk olarak cıkıyor 2 farklı sekılde kullanılyor

aşık oldum ben bundan isityorum eşime söyliiim hamişken ne kadar bu pahalımı?

bu resimdeki 3500 civarı ama aynı tarz daha incesi 1500-2000 de var yani maddi imkanına bağlı ama bu koyduğum benimde çok hoşuma gitti ben senin yerinde olsam kesin doğum hediyesi bunu isterdim

bu resimdeki 3500 civarı ama aynı tarz daha incesi 1500-2000 de var yani maddi imkanına bağlı ama bu koyduğum benimde çok hoşuma gitti ben senin yerinde olsam kesin doğum hediyesi bunu isterdim

ben 1500 TL yi kabul ettrim sanırım 3000 vermez sanmam 2000 belki...:26:

bız yakınızda noluyo kocam gondermez dıyonnnn

ne kadar yakındık:26:kocem yollamıyo pek ama yakın olursak ama baya yakından bahsedıom aynı mah.gıbı o zaman sorun olmaz
haftasonu fast food günümüzdü bir gün pizza bir günde hamburger patates kola yaptık ımmhh harikaydı
bugünde pilav üstü tavuk didicem bayadır canım çekiyordu

neresı harıka bunların

aman cnmboşver kaybeden o olsun
ulaa kımse bana ıhtıyacın olursa benı ara demedı bu zamana kadarsen nekadar ıyılıkle gıtmışken o napmışboşver onları cnm benım
onlar kaybeder
ınsanlara cok değer vermıyceksın
totoları kalkıo
ve asla bı karı koca arasına grmıyceksınüzme kendını sen benım semte taşın kaynaşak
bak hemde bına yok hep duplex bahçelı evler yesıllık güzel yanı
bunu bılyom guzellll bende de bu varEki Görüntüle 288185

harıkaymış laa
koceme dersem alır mı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…