hoşgeldin cnm topik yoğun oldu maş. kime hoşgeldin dedim anlamadım zaten...
hazal yardım et kaçırdıklarıma hoşgeldin çiçeği ver....
nann havacı kokoşlarrr
bebeğimiz varda bizi beğenmimisinizzz
nan bizimde kokoşlumuz var hemide iyi çeneyaparıkkk
hazallllllllllllllll
aa ne güzel hayırlısıyla kucagına alırsın inş. sağlıcaklasen nekadarlık evlisin tatlım
burcu gibi derken
hoşgeldin cnm topik yoğun oldu maş. kime hoşgeldin dedim anlamadım zaten...
hazal yardım et kaçırdıklarıma hoşgeldin çiçeği ver....
canım ebn aslında hiç kokoş değildim eskiden ne zaman kardeşim kuaför oldu bende kokoşş oldumm..
hangi sehirlerdesiniz kızlar
ben 1 yıl bir ay oldu evliyim ..ama eşimi 6 senedir tanırım ....bebişim için dikelerin için sağol cnm sen nerden yazıyosun bize çalışyomusun...
bir ay bir haftalık evli kokoşum canımmanikürsüz ojesiz makyajsız gezmem ayda bir illle kuaföre giderim bir gözüme kestirdiğim ne olursa artık çizme mont ayakakkabı peşine düşerim zten beğendiğim bir şeyi göreyim hemen ona aşık oluyorum alamazsam gece rüyama bile girer indirim dedimi bana akan sular durur
Zonguldakk canımmm
ooff süper bir neden benimde görümcem kuaför ama o benden kokoştur....
ne renk saçların bakalım
Zonguldakk canımmm
kızz miroşş kedin duruyomu hallaa
dr sordunmu kediyle hamişlik olur mu?
bizim topikte bir burcumuz daha varda ondan bahsediyor canım onlar birbirlerini yer dururlar
bizim burcu seni çok sevicek oda zoguldaklı ama ist. yaşıyor
hee duryo bugün kustu sabah galiba oda hamile eşim öyle diyo serhat seni demi mikti yoksa diyo pohahah kendi espirisine baakkkk...
yok kedim çiğ etm yemediği için dışarı gitmediği ve aşıları olduğu için bir sorun yok dedi...zaten olsaymış çoktan bana geçmiş miş...bak teyzesi küçüklük hali ve büyüklük hali ben ondan nasıl vazgeçerim anam...
Eki Görüntüle 288789 Eki Görüntüle 288790
hee duryo bugün kustu sabah galiba oda hamile eşim öyle diyo serhat seni demi mikti yoksa diyo pohahah kendi espirisine baakkkk...
yok kedim çiğ etm yemediği için dışarı gitmediği ve aşıları olduğu için bir sorun yok dedi...zaten olsaymış çoktan bana geçmiş miş...bak teyzesi küçüklük hali ve büyüklük hali ben ondan nasıl vazgeçerim anam...
Eki Görüntüle 288789 Eki Görüntüle 288790
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?