Kokoşş Hatunlar Kulübü

aa ne güzel hayırlısıyla kucagına alırsın inş. sağlıcaklasen nekadarlık evlisin tatlım

ben 1 yıl bir ay oldu evliyim ..ama eşimi 6 senedir tanırım ....bebişim için dikelerin için sağol cnm sen nerden yazıyosun bize çalışyomusun...

ben 1 yıl bir ay oldu evliyim ..ama eşimi 6 senedir tanırım ....bebişim için dikelerin için sağol cnm sen nerden yazıyosun bize çalışyomusun...

çanakkaledeyim ben çalışmıyorum şuan düğün olcak diye istifa ettim tekirdağdaçalışıyordum şehir farklı olunca mecburen ayrıldım işten yapı denetimde yardımcı kontrol elemanıydım

ahh canım daha çok yenisin ALLAH nazarlardan saklasın hep mutlu olun
bende şu konudu aynıyım kafama taktığım şeyi almam gerek aklımdan hiç çıkmaz
alana kadar sonra gidip alırım ohhh çok rahatlarım benden iyisi olmaz

buarada dün bahsettiğim deri ceketi aldım bi rahatladım kızlar sormayın
birde yine bershkadan fötr şapka vardı onada dayanamadım aldım
gri simli çok güzeldi :))) hatta eşim gördü kafama o taktı bunuda al çok yakıştı deyince
almamak mümkün mü :))))

kızz miroşş kedin duruyomu hallaa
dr sordunmu kediyle hamişlik olur mu?

hee duryo bugün kustu sabah galiba oda hamile eşim öyle diyo serhat seni demi mikti yoksa diyo pohahah kendi espirisine baakkkk...

yok kedim çiğ etm yemediği için dışarı gitmediği ve aşıları olduğu için bir sorun yok dedi...zaten olsaymış çoktan bana geçmiş miş...bak teyzesi küçüklük hali ve büyüklük hali ben ondan nasıl vazgeçerim anam...

tüylü hayvanları hiç sevmem hıhhhh

anamm ben kedi sevmem ama harbi tatlıymış bu kızzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…