Kokoşş Hatunlar Kulübü

güle güle kullan cnm tabi eşin begendiyse hemen al ben öyle yapıyorum bu nasıl begendinmi diyor evet çok begendim deyip kapıyorumkocamın zevkide iyi begeniyorum beni seçmesinden belli

güle güle giy canım, eşine de afferim :))
eşim evden çıkmadan söyleniyodu bana "git üzerine kışlık kalın bişiler al hasta olmuşsun, gömlekle gitmiş işe yaa" diye mırmır yaptı gitti
hırka dolu dolabım ama ben bu fırsatı kaçırırmıyımm, gidip yeni bişiler bakim hafta sonu..

güle güle kullan cnm tabi eşin begendiyse hemen al ben öyle yapıyorum bu nasıl begendinmi diyor evet çok begendim deyip kapıyorumkocamın zevkide iyi begeniyorum beni seçmesinden belli

havanı yesinlerrr
kokoşşşşşşşşşşş

ahh bu fırsat kaçmaz hemen koşa koşa mango,bershka ya git kıss bershkayı özledim dolanmasını ahhh ahhhhhhh git mağazaların iki resmini çek benim için kıss valla ne sevaba geçerrr

annem güneşin yazısı hep böle
neresiyle yazıyo(şaka yaptım nan alınma güneşşşş)

liste kabarık diyooooo

hahaha koptum ya evet heryerde yazımdn sıkayet var kızlr parmaklrm karısyr yazarken napim yaaa alınmam kuzu nedenn alınymmmm:)

kuzucum ekledim seni sen güzelsin kocişin yakışıklı oğluşun fıstık maşallah sizin aileye yahuu...yalnız oğlun babaya sanki çok benziyor çokmu sevdin kız...

hahaha cnm benmm tesekkur ederm nasıl guzl ıltıfat ettın bıze öle sennn kocamn saclrı coktu yalnz dokuldu cıkınleştı hehee 2003 den buyana asıgım ona dermişim heheheh efet oglum aynı babasıııı bi goz yapısını bana benzetıyorlar okdr azcvık bişi oda napalımmm saglık olsunda hihihih:):)

resım koy canım yaa topıgın tadı cıksn aldıklrımızı koyalım hihihi bende fıtr sapka ıstıyorum oyuzden dıyorum:):) tabe

cok sevımlı ama bende evde işte yapammm herlde ztn allerjık astımımdan dolayı doktor ızın vermıyor banadaaa heyvanlrı:):)

buarada yenı gelen herkese hosgeldınız dıyorummm:)):

nektar cnm solıcem solıcem untyrm hastasın sanırım dımı gecmıs olsunn kuzummm

ahh bu fırsat kaçmaz hemen koşa koşa mango,bershka ya git kıss bershkayı özledim dolanmasını ahhh ahhhhhhh git mağazaların iki resmini çek benim için kıss valla ne sevaba geçerrr
ahahh çekerim bak
bershkada çok güzel indirimler vardı, oraya atarım ben kendimi cumartesii
aman o öyle der ama vereceği en fazla 200 tl, ben hırka delisi gider yine hırka alırım kendime
pantolon bakim bari bu defa
ay uyukluyorum azcık uzanıyım
iyi sohbetler kızlar

tatlım dinlen uyu
yarın yazarsın hadi iyi uykular tatlışşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…