ahahhçekerim bak
bershkada çok güzel indirimler vardı, oraya atarım ben kendimi cumartesii
aman o öyle der ama vereceği en fazla 200 tl, ben hırka delisi gider yine hırka alırım kendime
pantolon bakim bari bu defa
ay uyukluyorumazcık uzanıyım
iyi sohbetler kızlar
burcu gibi derken
sen değil cnm bir burcumuz var gelir anlarsın beni birsen sen sanki bilmiyon bizim burcuyu...
bizim topikte bir burcumuz daha varda ondan bahsediyor canım onlar birbirlerini yer dururlar
çanakkaledeyim bençalışmıyorum şuan düğün olcak diye istifa ettim tekirdağdaçalışıyordum şehir farklı olunca mecburen ayrıldım işten yapı denetimde yardımcı kontrol elemanıydım
bu yaz tatil planlarınızda neler var kızlar nerelere gitmeyi düşünüyorsunuz
doğu tayini çıkmazsa biz antalyaya gidicez balayınada antalyaya gittik ama hava yağmurluydu bir gün denize girebildimotelde yedik içtik öyle geçti tatil
teşekkür ederim bebeyimmforumdan geri dursam uyucam da, göyaa dinlenmek için izin aldım
kaçim ben, gelirim sonra
hımmm iş bulursun yine boşver düşünyomusun tekrar çalışlmayı bugünlerin keyfini çıkar buarada burda herkes ev özlemi çekiyor ahh yorgan altında olmak vardı diye...:18:
Bizde fethiye düşünüyoruz balayında bodruma gitmiştik beğenmedim pek orayı antalyayada önceden gitmiştim fethiyeyi düşünüyoruz bu sene
düşünüyorum cnm ama eşim bu yıl çalışma diyor seneyede doğu tayini olursa bendegidebilirsem ordada çalışamam kpss ye hazırlanırım artık öyle olur özel sektör eşimin tayinleriyle zor olck çünkü
belki kampa giderizkamp başvurusu yaparız ama bu tayin olckmı olucakmı elimizi ayağımız bağladı
Kimse benlen gonuşmayiiii
ahh canım daha çok yenisin ALLAH nazarlardan saklasın hep mutlu olun
bende şu konudu aynıyım kafama taktığım şeyi almam gerek aklımdan hiç çıkmaz
alana kadar sonra gidip alırım ohhh çok rahatlarım benden iyisi olmaz
buarada dün bahsettiğim deri ceketi aldım bi rahatladım kızlar sormayın
birde yine bershkadan fötr şapka vardı onada dayanamadım aldım
gri simli çok güzeldi :))) hatta eşim gördü kafama o taktı bunuda al çok yakıştı deyince
almamak mümkün mü :))))
slamlarrrr kokışlerrrrrrrrr
slamlarrrr kokışlerrrrrrrrr
hürrem kızılı:) çıtçıtlarımdan varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?