Kokoşş Hatunlar Kulübü

iyi bekliyorum bershkanın yeni trendlerini iyi uykular tatlımm

çanakkaledeyim ben çalışmıyorum şuan düğün olcak diye istifa ettim tekirdağdaçalışıyordum şehir farklı olunca mecburen ayrıldım işten yapı denetimde yardımcı kontrol elemanıydım

hımmm iş bulursun yine boşver düşünyomusun tekrar çalışlmayı bugünlerin keyfini çıkar buarada burda herkes ev özlemi çekiyor ahh yorgan altında olmak vardı diye...:18:

bu yaz tatil planlarınızda neler var kızlar nerelere gitmeyi düşünüyorsunuz

doğu tayini çıkmazsa biz antalyaya gidicez balayınada antalyaya gittik ama hava yağmurluydu bir gün denize girebildim otelde yedik içtik öyle geçti tatil

doğu tayini çıkmazsa biz antalyaya gidicez balayınada antalyaya gittik ama hava yağmurluydu bir gün denize girebildim otelde yedik içtik öyle geçti tatil

Bizde fethiye düşünüyoruz balayında bodruma gitmiştik beğenmedim pek orayı antalyayada önceden gitmiştim fethiyeyi düşünüyoruz bu sene

teşekkür ederim bebeyimm forumdan geri dursam uyucam da, göyaa dinlenmek için izin aldım
kaçim ben, gelirim sonra

dinlen canımmmm bolbolll
iznin tadını cıkarr
burcu nerelerde acep gızlar geldımı hiç anam hafıza balık oldu yıne benım:):)

hımmm iş bulursun yine boşver düşünyomusun tekrar çalışlmayı bugünlerin keyfini çıkar buarada burda herkes ev özlemi çekiyor ahh yorgan altında olmak vardı diye...:18:

düşünüyorum cnm ama eşim bu yıl çalışma diyor seneyede doğu tayini olursa bendegidebilirsem ordada çalışamam kpss ye hazırlanırım artık öyle olur özel sektör eşimin tayinleriyle zor olck çünkü

Bizde fethiye düşünüyoruz balayında bodruma gitmiştik beğenmedim pek orayı antalyayada önceden gitmiştim fethiyeyi düşünüyoruz bu sene

belki kampa giderizkamp başvurusu yaparız ama bu tayin olckmı olucakmı elimizi ayağımız bağladı

özel sektör çok zor yaa bende bankada çalışıyorum tayinden önce ist. bankanın genel müd. çalışıyordum tayin istedim yapmadılar çıktım işten buraya gelince bir 7 ay evde oturdum sonra şansımdan tekrar girdim bankaya ama burdan gidişte yine yapmayacaklar tayin bende batıda ist. olsun diye eşimden bi 6 ay önce falan gidicem ki tayin ben orda çalışıyorum diye eş durumundan ist. çıksın tabi bunlar benim planlarım olurmu bilmem ist. dışı bir yerde olabilir zor yani özel sektör sürekli iş değişiyor tam alışıyorsun pat bidaha çık

belki kampa giderizkamp başvurusu yaparız ama bu tayin olckmı olucakmı elimizi ayağımız bağladı

Ne zaman belli olucak gidip gitmeyeceğiniz belli olsun ona göre program yaparsınız biz bu yaz antalya max royale ayarladık parayı ödedik ama malesef eşimi geri çağırdılar izindeyken ist. geri buraya geldik gidemedik antalyaya program bile yapamıyorsun bu sene önceden yapmicam son güne bırakıcam

ayyy bershka ya gitmem lazım ben şapka delisiyim yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…