Kokoşş Hatunlar Kulübü

hazal senin özel banka mı
devlet değil yani dimi

hazal senin özel banka mı
devlet değil yani dimi

yok canım özel banka yine burdan giderken ayrılıcam hatta bu aralar bile düşünyorum çıksammı evde otursammı diye nasılsa hazirandan sonra ist. için iş başvurularına başlicam olursa ist. çalışıcam b.düzündende ev alıp sana komşu olucam

valla mı nan gelll kız komşu oluruk
ama benim bebiş varrrrr

anamm ben kedi sevmem ama harbi tatlıymış bu kızzzzzzz

heee çok datlu kokoş hemde değişik ponponlu tasmaları var... adı sümbül gel dedin gelir git gider göbüşl de açar sevdirir kendini cilvelidir kedim eşimin burnunu öper çok seviyor onu...

pis tuv. asla yapmaz temizlenmesini bekler tutar ben çekene kadar kumunu...titiz kokulu kumlar almazsam yapmaz ucuz kuma haspam...

mama lafını çok sever senden önce banyoya gider orda bekler....

işte öyle sende çıkmışsın işten eşinin işi sebebiyle aynı dert bendede var bende istifa ettim evlendik Allaha sükür şuan durumumuz iyi paramız yetiyor ama parasında değilim ben sıkılmaya başladım evde

malesef bizde öyleyiz hiç program yapamıyoruz yoksa alt üst oluyor herşey oluruna bıraktım ben bir yere gideriz diyoruz pat nöbet çıkıyor tayin olup olmadığı bu ay belli olck cnm beklemedeyiz

hoşbulduk canım hayırdır ne dıyordunuz bakemmm

hoş bulduk kusummmmmmm nezman gelcen iste

valla bebem bilmiyorum aslında planım şubatta gelmek ama çalışırsam rapor ayarlayıp gelicektim ama artık biraz zor ameliyat olup rapor alınca o iş yattı ama bakarsın heran ayrılırım ama korkuyorum valla işten ayrılmayada karşı komşu tüm gün bu sefer tepemde olur diye vazgeçiyorum belirsin yani ama hazirana kesin ayrılırım iştennn

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hazıran cok geççççççççççççççççç hanı subatta gelcektınnnnnnnnnnn

ay çalışan insan evde oturamıyor bende 7 ay evdeydim çok sıkıldım patladım hatta geri ist. dönüp çalışmayı bile düşündüm ama benim başımda komşu belası var evde yalnız kalabilsem yine oyalancak bişey bulurmda mümkünatı yokkkk

bende oyalanmak için akşm kocişe netten plates topu aldırdım kargoyu bekliyorum gelsin dyelojmandamısınız siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…