özel sektör çok zor yaa bende bankada çalışıyorum tayinden önce ist. bankanın genel müd. çalışıyordum tayin istedim yapmadılar çıktım işten buraya gelince bir 7 ay evde oturdum sonra şansımdan tekrar girdim bankaya ama burdan gidişte yine yapmayacaklar tayin bende batıda ist. olsun diye eşimden bi 6 ay önce falan gidicem ki tayin ben orda çalışıyorum diye eş durumundan ist. çıksın tabi bunlar benim planlarım olurmu bilmem ist. dışı bir yerde olabilir zor yani özel sektör sürekli iş değişiyor tam alışıyorsun pat bidaha çık
sende sohbete katıl canım evlimiydin sen mesela yaza tatil planın ne neler yapmayı düşünüyorsun
hazal senin özel banka mı
devlet değil yani dimi
yok canım özel banka yine burdan giderken ayrılıcam hatta bu aralar bile düşünyorum çıksammı evde otursammı diye nasılsa hazirandan sonra ist. için iş başvurularına başlicam olursa ist. çalışıcam b.düzündende ev alıp sana komşu olucam
hoşbulduk canım hayırdır ne dıyordunuz bakemmmanammm seni dedik dedik geldin sonunda bacımmmmmmmmmmm
h.geldinnnnnnn
amanınnn bebemmm gelmişşş hoş gelmişşşş fıstıklı baklavammm
tüylü hayvanları hiç sevmem hıhhhh
valla mı nan gelll kız komşu oluruk
ama benim bebiş varrrrr
anamm ben kedi sevmem ama harbi tatlıymış bu kızzzzzzz
valla mı nan gelll kız komşu oluruk
ama benim bebiş varrrrr
özel sektör çok zor yaa bende bankada çalışıyorum tayinden önce ist. bankanın genel müd. çalışıyordum tayin istedim yapmadılar çıktım işten buraya gelince bir 7 ay evde oturdum sonra şansımdan tekrar girdim bankaya ama burdan gidişte yine yapmayacaklar tayin bende batıda ist. olsun diye eşimden bi 6 ay önce falan gidicem ki tayin ben orda çalışıyorum diye eş durumundan ist. çıksın tabi bunlar benim planlarım olurmu bilmem ist. dışı bir yerde olabilir zor yani özel sektör sürekli iş değişiyor tam alışıyorsun pat bidaha çık
Ne zaman belli olucak gidip gitmeyeceğiniz belli olsun ona göre program yaparsınız biz bu yaz antalya max royale ayarladık parayı ödedik ama malesef eşimi geri çağırdılar izindeyken ist. geri buraya geldik gidemedik antalyaya program bile yapamıyorsun bu sene önceden yapmicam son güne bırakıcam
hoşbulduk canım hayırdır ne dıyordunuz bakemmm
hoş bulduk kusummmmmmm nezman gelcen iste
valla bebem bilmiyorum aslında planım şubatta gelmek ama çalışırsam rapor ayarlayıp gelicektim ama artık biraz zor ameliyat olup rapor alınca o iş yattı ama bakarsın heran ayrılırım ama korkuyorum valla işten ayrılmayada karşı komşu tüm gün bu sefer tepemde olur diye vazgeçiyorum belirsin yani ama hazirana kesin ayrılırım iştennn
işte öyle sende çıkmışsın işten eşinin işi sebebiyle aynı dert bendede varbende istifa ettim evlendik Allaha sükür şuan durumumuz iyi paramız yetiyor ama parasında değilim ben sıkılmaya başladım evde
malesef bizde öyleyiz hiç program yapamıyoruz yoksa alt üst oluyor herşey oluruna bıraktım ben bir yere gideriz diyoruz pat nöbet çıkıyortayin olup olmadığı bu ay belli olck cnm beklemedeyiz
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hazıran cok geççççççççççççççççç hanı subatta gelcektınnnnnnnnnnn
kaçabilirsem kaçıcam şubata sen merak etme ben kılıfına uydururum inşallah günlerde geçmiyor kii geleyimm
beklıyorum bakkkkkkk çok bekletme benı haaaaaaaaaaaaaa
ay çalışan insan evde oturamıyor bende 7 ay evdeydim çok sıkıldım patladım hatta geri ist. dönüp çalışmayı bile düşündüm ama benim başımda komşu belası var evde yalnız kalabilsem yine oyalancak bişey bulurmda mümkünatı yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?