güle güle kullan cnm tabi eşin begendiyse hemen al ben öyle yapıyorum bu nasıl begendinmi diyor evet çok begendim deyip kapıyorumkocamın zevkide iyi begeniyorum beni seçmesinden belli
bende oyalanmak için akşm kocişe netten plates topu aldırdım kargoyu bekliyorum gelsin dyelojmandamısınız siz
nerelisin tatlımm
evet malesef canım
doğu tayini çıkmazsa biz antalyaya gidicez balayınada antalyaya gittik ama hava yağmurluydu bir gün denize girebildimotelde yedik içtik öyle geçti tatil
doğu tayini çıkmazsa biz antalyaya gidicez balayınada antalyaya gittik ama hava yağmurluydu bir gün denize girebildimotelde yedik içtik öyle geçti tatil
slamlarrrr kokışlerrrrrrrrr
eeeeeeeeeee hazal bebeğin varsa gelir ama ıstemezzzzzzzz
bakalım biz napıcaz :26:
iskenderun ama antalyada yaşıyorum...sen zoguldaktı sanırım dimi..
burcu hanımlarda burdamıss cıstak laylayyy amanda aman
korkarım hazal yapmıcak yapmıcak bı yapcak dorduzz dogurcek hihuuuu
hayırlısı canım inşallah güzel bir yer çıkar rahat edersiniz
evet zonguldak.. ama bartın da yasıyorumm.. ne güzel sıcaktır oralar burası çok sogukkk
Evli değilim canım sözlüyümm..Valla Yazın senelik iznimde 20 güncük :S Düğün ve balayıı canımm ama nereye gitsekk tam karar veremedik
amin cnım inş.siz batı tayinimi bekliyorsunuz
valla Antalya SUNGATE HOTEL tavsiye ederim kışın rez.yaptır hatta karar ver ben fiyat alıyım rez.tanırım biraz tuzlu biyer ama olsun süper kalite tatil...otelde yok yok yani...hem antalyayı gezersin ...
mıroyum sen napoyon hamile kokışım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?