Kokoşş Hatunlar Kulübü

doğu tayini çıkmazsa biz antalyaya gidicez balayınada antalyaya gittik ama hava yağmurluydu bir gün denize girebildim otelde yedik içtik öyle geçti tatil

ben antalyadayım güzel buralar ama bende marmaris delisiyim...ama bebek olunca gidemem sanmam

doğu tayini çıkmazsa biz antalyaya gidicez balayınada antalyaya gittik ama hava yağmurluydu bir gün denize girebildim otelde yedik içtik öyle geçti tatil

ben antalyadayım güzel buralar ama bende marmaris delisiyim...ama bebek olunca gidemem sanmam

burcu hanımlarda burdamıss cıstak laylayyy amanda aman

korkarım hazal yapmıcak yapmıcak bı yapcak dorduzz dogurcek hihuuuu

aman ağzınızda bal damlıyor bugün biri der üçüz biri der dördüz olsun bari yediz olsun amann allah yazdıysa bozsun amannn amannnn beni tımarhanede paklamaz hepinize birer tane gönderirim banane ben bakamam

Evli değilim canım sözlüyümm..Valla Yazın senelik iznimde 20 güncük :S Düğün ve balayıı canımm ama nereye gitsekk tam karar veremedik

valla Antalya SUNGATE HOTEL tavsiye ederim kışın rez.yaptır hatta karar ver ben fiyat alıyım rez.tanırım biraz tuzlu biyer ama olsun süper kalite tatil...otelde yok yok yani...hem antalyayı gezersin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…