Kokoşş Hatunlar Kulübü

valla Antalya SUNGATE HOTEL tavsiye ederim kışın rez.yaptır hatta karar ver ben fiyat alıyım rez.tanırım biraz tuzlu biyer ama olsun süper kalite tatil...otelde yok yok yani...hem antalyayı gezersin ...

ama ben çocuksuz otel istiyorum balayında öyle yaptıkkkk çocuksuz otele gittik he heeee ne rahattıııı

evet zonguldak.. ama bartın da yasıyorumm.. ne güzel sıcaktır oralar burası çok sogukkk

evet ama ben burda da üşüyorum çok soğuk değil tunik trenç var bide üzerimde kot tayt felan giyiliyor geçen hafta denize bile girenler vardı...

bartın nasıl biyer?

aman ağzınızda bal damlıyor bugün biri der üçüz biri der dördüz olsun bari yediz olsun amann allah yazdıysa bozsun amannn amannnn beni tımarhanede paklamaz hepinize birer tane gönderirim banane ben bakamam

hahahahaha

evet ama ben burda da üşüyorum çok soğuk değil tunik trenç var bide üzerimde kot tayt felan giyiliyor geçen hafta denize bile girenler vardı...

bartın nasıl biyer?

Bartın Da işde Fena sayılmaz kışın çok soguk çeklimiyorr küçük insanın canı sıkılıyor.Amasra var inkumu oralar çok güzell

ama ben çocuksuz otel istiyorum balayında öyle yaptıkkkk çocuksuz otele gittik he heeee ne rahattıııı

delimi ne otel kocaman çocuk görsen ne olcak yabancıların çocuğu Türk çocuklarına benzemiyor cnm kendin mıncıklarsın çok akıllı oluyorlar seslerini duymazsın...otel 250.000 metre kare alana yapılmış cnm 90 bini sıpa salonu var ama ne sıpa süper üstü bişe uzaydasın sanki...

tam adam gibi tatil off bir balayı odası var allahım yatak 90 derece dönüyor ....rest.süper benim bildiğim 18 tane bar var içinde diskosu felan harika dolu dolu bir otel ....çok lüx....

uff..Çok iyiymişş yaa güzel gözüküyor..Fİyat çok mu uçuk olur kii....

mıncıklamam ben elalemin çocuğunuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…