Kokoşş Hatunlar Kulübü

gunaydın koketalarrr işlerim youn ama takıpteyımmm sizlerii:)):

hımmmmmmmmm mıroyyyyyyyyy bebsımız nasıl yawwwwww

allaha şükür iyi ama mide bulantılarım devam ediyor su içemez oldum yaa sütte midemi bulandırıyor bugün sütlü tatlı yapacam karar verdim varmı bildiğin güzel sütlü tatlı tavuk göğsü sevmem önce söyleyim ...
kazan dibi severim onu yaparım galiba...

gunaydın koketalarrr işlerim youn ama takıpteyımmm sizlerii:)):

günaydın naptın kız rüyamda ne işin vardı söle çabuk ne uşraştım senle be...

hımmmmm damla sakızlı muhallebı severım bennnnnnnnn

oyyyyyyyyyyy geçmiş olsunnnnn fıstıkkkkkkkkkkkkkk

miroş dr. ötkerin kazandibisini densene, hem kolay hem lezzetli olkuyor, birde ben üzerine iri çekilmiş fındık serpiyorum harika oluyo walla nezamandır yapmadım alıp yapim ben de..

miroş dr. ötkerin kazandibisini densene, hem kolay hem lezzetli olkuyor, birde ben üzerine iri çekilmiş fındık serpiyorum harika oluyo walla nezamandır yapmadım alıp yapim ben de..

bunuda cnm çekti şimdi tamam kazandibi olsun ...kız öyle bi anlattınki cnm çekti şimdi haa...

damla sakızlıyıda yarın yaaprım muz koysam olurmu içine acaba?:26:

bunuda cnm çekti şimdi tamam kazandibi olsun ...kız öyle bi anlattınki cnm çekti şimdi haa...

damla sakızlıyıda yarın yaaprım muz koysam olurmu içine acaba?:26:
benim yemek albümüm var ya orda fotosu var hatta
ben kelepçeli kek kalıbımda yakıyorum dibini, minik yuvarlak tepsim olmadığı için
ama kek kalıbında iyi oluyo, hem yapışmıyo hiç :)))

benim yemek albümüm var ya orda fotosu var hatta
ben kelepçeli kek kalıbımda yakıyorum dibini, minik yuvarlak tepsim olmadığı için
ama kek kalıbında iyi oluyo, hem yapışmıyo hiç :)))

benim mini tepsim var holey...

kelepçeli bilirim annem onda alman pastası yapardı ne lezzetli olurdu bee...

nerde yemek albümü burdamı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…