Kokoşş Hatunlar Kulübü

gunydın cnm nasılsın bakalım hyrdr kız nasıl gordunnnn:)

slm canımcımmm

slm cnm sen nasıloldun bakalım ıyılstnmııığğğ
ayyyyyyyyyy alman pastası cok severım cocukluğumu hatırlatıyorrrrrrrrrr

uff canım cektı kım yapıyor onu bakemmm

slm kızçeler
gelemedım cok yoğunum
bı selam verım gene gelcem
özlen benı anacımm bayyyy

tavuklu şeylerden uzak duryorum tavuk beni mahfediyor şu durumda...

nı yawww tıksınıyormusunn hıımmm krepın ıcınde hoş oluyor ama sebzelı garnıtur vya mantar koy krebın arasına tavuk hasla koy tavuk istemiyorsan sebzelı garnıturun ıcıne mantar koy ıster krema ıster hanı su un ve sutle yapılan seyın adı neydı yawww hatırlayamadım bı turlu ondan koy yada hıç koyma sebzeli mantarlı karısımı krabın ıcıne koy katla kasrla fırına ver gusel oluyorrrrrrr

ayyyyyyy bır gun olurda sana geleirsem ondan ısterımmmmmmmmmmmm bu arada annenın nesı var?

annemin bişisi yok cnm kardeşim hala fakültede yatıyor ben burda yazıp üzmek hem sizi hem kendimi istemedim ben hergün iş çıkışı ordayım...tedavi görüyor kalp kapaçığı enfeksiyon oluşturmuş ama biz hijyenik davrandık vücut kendi yapmış..
günde 4 serum veriyolar annem hep yanında ben kalamıyorum hastane ağır kokyo midem kalkıyo onu görmeye gittiğimde bile...
çıkışlarda gidiyor ihtiyaçları gideryorum kirlileri alyorum kardeşimi görüp eve geçyorum hastane çıkışında kusuyorum resmen ahh bir çıksa artık...annem koyun adadı kardeşim dana o derce....bayramdada ordaydık hep...

ayyyyyyyyyyy uzuldum canım yaaa ama kolay bı amelıyat gecırmedı bu gıbı durumlarrr sıkca oluyor duydugum kadarıyla İNŞALLAH bı an once sağlığına kavusurr

gunydın cnm nasılsın bakalım hyrdr kız nasıl gordunnnn:)

slm cnm sen nasıloldun bakalım ıyılstnmııığğğ

uff canım cektı kım yapıyor onu bakemmm

yaa nebilim çocuğunla gelmişsin kedimi felan çekiştiryo kedicik bişe yapamıyor sonra senin minik üzerine oturyo kedinin ben kısyorum sen de bidaha gelmeyiz felan diyosun diyorum güneş niye kızdın ...sen diyosun bidaha gelmem felan ...töbe ne alaka bebek ağlıyo zorla çekiştirp götüryosun...

kokoş bir hatun olarak bende aranıza katıldım..

Tüm kokoşlara süslü püslü parfüm kokulu günaydınlar diyiyorum.. Gününüz şıkır şıkır geçsin :)

haaaa sen yapmasssın ama hazal kesın yaparrrrrrrrrrrrrrrrrr

anlamadım bu yemek dimi fırında yapılyor ben mantarlı azcık tavuklu yapam bunu yaz bakım anlamdım

ayyyyyyyyyyy uzuldum canım yaaa ama kolay bı amelıyat gecırmedı bu gıbı durumlarrr sıkca oluyor duydugum kadarıyla İNŞALLAH bı an once sağlığına kavusurr

aynen öyle artık alıştık diyebilirim...inş.daha kötüsü olmaz buna sabrediyoruz şükür...

sütlü şeyin ismi beşamel sos
ben haşlanmış koymuyorum tavuğu, biraz soteliyorum yağda, haşlanmış tavuğu hiç yiyemiyorum yaa :/

tekrar ameliyat olması gerekmesin de :26: inş bir an önce iyileşir canım

bende sevmiyorum haşlanmış ozmaan soteleyip koymak en mantıklısı hazır kremalar var şu yemekler için olur dimi...

evet tekrar allah korusun ameliyat olmasında...bu hafat belli olucak bugün yarın kalp fotografı çekilcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…