Kokoşş Hatunlar Kulübü

anlamadım bu yemek dimi fırında yapılyor ben mantarlı azcık tavuklu yapam bunu yaz bakım anlamdım

bebeğim;

krep yap normal yapıldgı gıbı sut un yumurta tuz
sonram tavuk gosunu haşla
sebzeli garnıtur ve ya mantar nasıl ıstoyrsan bı kapta tavukla karıstır
krebın ıçıne karısımdan koy,eger sevıyorsan az bısey kremada koyabılırsın bıde sut ve unla yapılan bısey vardıya benım bıturlu adını hatırayamagım sey ondan koyabılırsın yda sade de olabılır ben sade yaptım sonra ıkıye katla ustune ksar rendele ıstersen azcıkda ıcıne kasar koyabılırsın sonra fırında kasarı erıyınceye kadar bekle ve afıyetle yeeeeeeeee

evettt besamel sos ben onu sevmıyorum ama orjınalinda ole yemıstımmm guseldııı evet sote de yapabılırsın olede gusel olur ben ıkı turlude sevıyorum julyen doratıp soteleye bılırsınnn

şimdi ben bunu tavada soteleyip yapcam haşlanmış sevmem hepsinin üzerinemi dökcem kremayı...karıştıcam tavada yoksa krebin içinemi krema dökcem...bide baharat yokmu hiç bunda?

bide bukadar karışım midemi bulandırmazmı onuda sorayım bucu kötü görünmüyor demi...

bebegım sen sade yap en ıyısı belkı mıden kaldırmaz felannn sımdık julyen doğrat tavugu tavada sotele sevdıgın baharatları koy kırmızı pul bıber olur kekikolur az bısey sonra krebın ortasına tavuk koy sebzeli garnıtur koy az bısey kasar rendesı koy kapat eger mantarlı yapcaksan tavukla beraber mantarı soteleyebılırsın sonra kapat ustune tekrar bolca kasar rendele ve fırında erıt hepsı buuu

aaa ama eger ılla krema koycam sıyosan kremayı tavuga ocaktan almadan az mıktarda koy bır ıkı karısıtırp altını kapatabılırsın

sebzeli garnıtur ıstemıyorsan tavuk sotelerken ıçıne kırmızı bıber ve ysil biber ekliyebılırsın bırazda mantar bolede gusel olur tercıh sana kalmıs

ben bilmiyordum canım çok geçmiş olsun biran önce sağlığına kavuşur inş.

bende birkere dışarıda güzelbir yerde yemiştim bayılmıştım çok güzeldi
yanına süsleme ,sos falan yapmışlardı nefisti
nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum iyi yiyenlerdenimdir

ayyyyyy bende dısarıda yedımmm evde yaptım hemen ıspanaklısıda oluyorrrrrrrrr bununn ya aslında sevdıgın seylerı koyabılırsın ıcıne kıymalı kaşar da olur ama ben pek kıyma sevmem et sote olabılır ssusuz usutne kasarr ımmmmmmmmm

acayip cnm sıkıldı yemin ediyorum yaaa....

müdürün oğlunun ing. dersi mi sınavımı ne varmış ben internetten girip yapacakmışım 100 alması lazımmış...

niye kendi yapmıyor banane be...off sıkıldım milletin bana ödev getirmesinden...!:26:

ayyyyyyyyyyy sormaaa gecen senede ben yapıyordum fulllll odevlerııııı sankı baska ısım yokk arada laf sokuyorum karnem nasıl geldı dıye

benim cnm skıldıu bu duruma uyuz oldum yok kardeşim yaa banane millet iyi alıştı burda offffffffffffffffff

osluyos zaten ne ışler karıstıryorsun böcük sennnnnnnnnnnnnnnn

fılm ızlıyom bıde fturaları hazrlıyommm
kokoş bir hatun olarak bende aranıza katıldım..

Tüm kokoşlara süslü püslü parfüm kokulu günaydınlar diyiyorum.. Gününüz şıkır şıkır geçsin :)
şikir şikir geçsın valla
h geldın

karanfıl sende h geldınn

ahh kıyamam sinir olurum öyle tiplere çok biliyosa
kendisi yapsın dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…