anlamadım bu yemek dimi fırında yapılyor ben mantarlı azcık tavuklu yapam bunu yaz bakım anlamdım
haaaa sen yapmasssın ama hazal kesın yaparrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam hoşgeldin
sütlü şeyin ismi beşamel sos
ben haşlanmış koymuyorum tavuğu, biraz soteliyorum yağda, haşlanmış tavuğu hiç yiyemiyorum yaa :/
tekrar ameliyat olması gerekmesin de :26: inş bir an önce iyileşir canım
ne yapar kız hazla çocuğunu alıp götürür omu...
bebeğim;
krep yap normal yapıldgı gıbı sut un yumurta tuz
sonram tavuk gosunu haşla
sebzeli garnıtur ve ya mantar nasıl ıstoyrsan bı kapta tavukla karıstır
krebın ıçıne karısımdan koy,eger sevıyorsan az bısey kremada koyabılırsın bıde sut ve unla yapılan bısey vardıya benım bıturlu adını hatırayamagım sey ondan koyabılırsın yda sade de olabılır ben sade yaptım sonra ıkıye katla ustune ksar rendele ıstersen azcıkda ıcıne kasar koyabılırsın sonra fırında kasarı erıyınceye kadar bekle ve afıyetle yeeeeeeeee
kıslar kreplı tavukda gusel oluyor deneyın mutlaka
şimdi ben bunu tavada soteleyip yapcam haşlanmış sevmem hepsinin üzerinemi dökcem kremayı...karıştıcam tavada yoksa krebin içinemi krema dökcem...bide baharat yokmu hiç bunda?
bide bukadar karışım midemi bulandırmazmı onuda sorayım bucu kötü görünmüyor demi...
annemin bişisi yok cnm kardeşim hala fakültede yatıyor ben burda yazıp üzmek hem sizi hem kendimi istemedim ben hergün iş çıkışı ordayım...tedavi görüyor kalp kapaçığı enfeksiyon oluşturmuş ama biz hijyenik davrandık vücut kendi yapmış..
günde 4 serum veriyolar annem hep yanında ben kalamıyorum hastane ağır kokyo midem kalkıyo onu görmeye gittiğimde bile...
çıkışlarda gidiyor ihtiyaçları gideryorum kirlileri alyorum kardeşimi görüp eve geçyorum hastane çıkışında kusuyorum resmen ahh bir çıksa artık...annem koyun adadı kardeşim dana o derce....bayramdada ordaydık hep...
bende birkere dışarıda güzelbir yerde yemiştim bayılmıştım çok güzeldi
yanına süsleme ,sos falan yapmışlardı nefisti
nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum iyi yiyenlerdenimdir
Philips - Airfryer - Ev ürünleri - Yemek pişirme
ya kızlar bundan kullanan varmı arkadas almıs acayıp herbısy yapılyr ıcnde tavuk patlıcn vs vs pratık geldı bana
acayip cnm sıkıldı yemin ediyorum yaaa....
müdürün oğlunun ing. dersi mi sınavımı ne varmış ben internetten girip yapacakmışım 100 alması lazımmış...
niye kendi yapmıyor banane be...off sıkıldım milletin bana ödev getirmesinden...!:26:
osluyos zaten ne ışler karıstıryorsun böcük sennnnnnnnnnnnnnnn
şikir şikir geçsın vallakokoş bir hatun olarak bende aranıza katıldım..
Tüm kokoşlara süslü püslü parfüm kokulu günaydınlar diyiyorum.. Gününüz şıkır şıkır geçsin :)
acayip cnm sıkıldı yemin ediyorum yaaa....
müdürün oğlunun ing. dersi mi sınavımı ne varmış ben internetten girip yapacakmışım 100 alması lazımmış...
niye kendi yapmıyor banane be...off sıkıldım milletin bana ödev getirmesinden...!:26:
benim cnm skıldıu bu duruma uyuz oldum yok kardeşim yaa banane millet iyi alıştı burda offffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?