fılm ızlıyom bıde fturaları hazrlıyommm
şikir şikir geçsın valla
h geldın
karanfıl sende h geldınn
acayip cnm sıkıldı yemin ediyorum yaaa....
müdürün oğlunun ing. dersi mi sınavımı ne varmış ben internetten girip yapacakmışım 100 alması lazımmış...
niye kendi yapmıyor banane be...off sıkıldım milletin bana ödev getirmesinden...!:26:
hangı fılmı ıslıyon nennnnnnnnn
hırsız adı cnm
ne heycanlı laa
yerlımı yabancımı bırde gerılım mı aksıyon muuu kıssssss
fritöz gibi sanki tefal almıştım almasaydım bunu alırdım...
hımmmm gusel ama pahallıııı yaa ben hazır doğranmıs patatese taktım bu ara kızgın yagda kızartınca hıc yağ cekmıyor aynıııı burger mc patatesı gıbı oluyorrrrr hemde pratıkkk
işim var
sen yaparsan ne anlamı varkı
sen mı grcen sınava
aynen böle söyle
hırsız adı cnm
ne heycanlı laa
ne bilim 100 alması lazımmış bir kurs hem netten hem yüzyüze sınav olucakmış bunu garantileyelimde 100 ü ordan 20-30 alsın geçere yine diyor olaya bak .....ne biçim bir daire burası geçen sende bir ton ödev yaptım ama bu son artık diyecem benim görevim bu değil lütfen kendisi yapsın yeter adam müdür olmasa bilirdm diyeceğimide...
incir reçelini izledinmi...ölürsün ağlamaktan....
ne saçmalık yaasöyle cnm yapamam de
hayır ızlemek ıstedım musaıt olamadımmm
aşk doktoruna bakıyom şuan komedı
vıll smıth oynuyoo
ne saçmalık yaasöyle cnm yapamam de
hayır ızlemek ıstedım musaıt olamadımmm
aşk doktoruna bakıyom şuan komedı
vıll smıth oynuyoo
hımmm zaten onu evde izle eşinle felan sarılır ağlarsınız...hehehhehe
ben işyerinde izleyemem kesin ühü ühü ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü diye bir ses çıkar ...adamlar der kız kafayı yedi...zaten baksana ödevler gelmeye başladı ama bu son aha burya yazıyorum yeter çok sinirlendim garantilemek için beni kullanıyorlar kullandırtmam müdür olmasa ahhhh....
Philips - Airfryer - Ev ürünleri - Yemek pişirme
ya kızlar bundan kullanan varmı arkadas almıs acayıp herbısy yapılyr ıcnde tavuk patlıcn vs vs pratık geldı bana
yabancı
movıemax ten ızlıyom
gerılım cnm
bir film biter diğeri başlarr ohh iyiymiş bi mısırın eksik
hımmm zaten onu evde izle eşinle felan sarılır ağlarsınız...hehehhehe
ben işyerinde izleyemem kesin ühü ühü ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü diye bir ses çıkar ...adamlar der kız kafayı yedi...zaten baksana ödevler gelmeye başladı ama bu son aha burya yazıyorum yeter çok sinirlendim garantilemek için beni kullanıyorlar kullandırtmam müdür olmasa ahhhh....
evt yaaşk doktoruda çok güzeldir
kızlar ben yemeğe gidiyorum sonrasında ödev var 15 soruluk iyi bu azmış öteki kitaptı ben derslerimi bitirince gelirim artık olaya bak kendimle dalga geçiyom artık....
merhaba kızlarrr
ıslerım bende bı bakayım ınternette yokmudur kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?