Kokoşş Hatunlar Kulübü

sen yaparsan ne anlamı varkı
sen mı grcen sınava
aynen böle söyle

fritöz gibi sanki tefal almıştım almasaydım bunu alırdım...

efet baya guzl bişeye benzyr bende dusnyrm

hımmmm gusel ama pahallıııı yaa ben hazır doğranmıs patatese taktım bu ara kızgın yagda kızartınca hıc yağ cekmıyor aynıııı burger mc patatesı gıbı oluyorrrrr hemde pratıkkk

pahalı valla ama her sey yapılyrsaaa alırm belkı takstleee

bızde omrceke yapıyorz coks evyr annemde kızyr tembl ısı dıyee

gel çabbıkk

sen yaparsan ne anlamı varkı
sen mı grcen sınava
aynen böle söyle

ne bilim 100 alması lazımmış bir kurs hem netten hem yüzyüze sınav olucakmış bunu garantileyelimde 100 ü ordan 20-30 alsın geçere yine diyor olaya bak .....ne biçim bir daire burası geçen sende bir ton ödev yaptım ama bu son artık diyecem benim görevim bu değil lütfen kendisi yapsın yeter adam müdür olmasa bilirdm diyeceğimide...

Son düzenleme:

ne saçmalık yaasöyle cnm yapamam de
incir reçelini izledinmi...ölürsün ağlamaktan....

hayır ızlemek ıstedım musaıt olamadımmm

aşk doktoruna bakıyom şuan komedı
vıll smıth oynuyoo

ne saçmalık yaasöyle cnm yapamam de

hayır ızlemek ıstedım musaıt olamadımmm

aşk doktoruna bakıyom şuan komedı
vıll smıth oynuyoo

hımmm zaten onu evde izle eşinle felan sarılır ağlarsınız...hehehhehe

ben işyerinde izleyemem kesin ühü ühü ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü diye bir ses çıkar ...adamlar der kız kafayı yedi...zaten baksana ödevler gelmeye başladı ama bu son aha burya yazıyorum yeter çok sinirlendim garantilemek için beni kullanıyorlar kullandırtmam müdür olmasa ahhhh....

kızlar ben yemeğe gidiyorum sonrasında ödev var 15 soruluk iyi bu azmış öteki kitaptı ben derslerimi bitirince gelirim artık olaya bak kendimle dalga geçiyom artık....

yürü be kim tutar seni :)) adamı sinir etmesinler söyle onlara beni oraya getirtmesinler

bir film biter diğeri başlarr ohh iyiymiş bi mısırın eksik

mısır değilde çekırdek olsa

tmm cnm
dvd sı vardır demı alırık

de valla cnm aa ben mı grcem sınava de

aşk doktoruda çok güzeldir
evt ya
kızlar ben yemeğe gidiyorum sonrasında ödev var 15 soruluk iyi bu azmış öteki kitaptı ben derslerimi bitirince gelirim artık olaya bak kendimle dalga geçiyom artık....

görüşürüz cnm

merhaba kızlarrr

mılapa cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…