pasta alrım la ne etcem hazır al gtsın
herhalımlede seksıyımtmm dır hedıye ne alam yaa
onu düşünuyommm
nıce yıllara kaç oluyonnn pekı
kredi kartına el koy kız....beğendiğin yüzüğü iste alırmı?
onu düşünuyommm
onu düşünuyommm
Dün kocişe dedim ben bir yüzük beğendim ama fiyatı 4999 bin liracık biliyor zaten pırlanta tamtur istediğimi tamam dedi ama ben biliyorum sen 2 sene geçsin ondanda sıkılır başka bir yüzük istersin dedi peki o satınca para edermi dedi edermi ki acaba sıkılırsam satmak için bilgisi olan varmı(çok çabuk sıkılan bir yapım var isterse dünyanın en güzel şeyi olsun ben bir müddet sonra sıkılırım kocişte bunu iyi biliyor)
ankarada cadde ortasında olanlar süper oluyor adamlar kızılayda tezgah açmıştı yapışmıştım tezgaha ama bende bir renkli giyinmişimki her renk vardı tüm kızlar bana bakıp bakıp durdular beyaz kaban içine mor elbise kalın uzun siyah botlar bide şal vardı renkli morlu bilmem ne...bilezikler kolumda renkli renkli her geçen bana bakıyodu onlar giyinmiş koyuları geziyolardı...geçen sene gitmiştim
aaaaaaaaaaa kıslarrr parıs kısında farklı bır gusel oluyor dun gıttımmm tavsıye edıyprummmmm
aman dikkat et yalnız fotolarda hep ya bişiler kurcalıyor ya hareket halinde hiç akıllı oturur bir resmi yok nenem olsa deli hoppa derdi pohahha bende öyleydim deli hoppa eğer ben gibiyse yandın zateiii sen bide 5 yaşında görcen marifetleri...
benimki fb hastası olduğu için genelde fenerumdan alırım bişeyler bayıır
kalabalık arkadaş gurubunuz varsa öylede sürpriz yaparsın
gecede siz birbirinize sürprizler yaparsınız
82 doğumluyum canım hesaplayın artık kaç oluyorum benim söylemeye dilim varmıyor daha 20 lik çıtırım benn yaaaa
beşiktaşlı bişi al olmazmı?
yada şık postal tarzı akkabılar moda oldu erkiklerde siyah kahve olabilir ondan al pek hoş ferihada emir giyodu deri akkabı
benimki fb hastası olduğu için genelde fenerumdan alırım bişeyler bayıır
kalabalık arkadaş gurubunuz varsa öylede sürpriz yaparsın
gecede siz birbirinize sürprizler yaparsınız
82 doğumluyum canım hesaplayın artık kaç oluyorum benim söylemeye dilim varmıyor daha 20 lik çıtırım benn yaaaa
hızlı tüketicisin sen aman zor valla.....satılır cnm sonuçta pırlanta o...
aynen benimkide FBli koyu hemde gidiyom alıyom beğeniyor...
Dün kocişe dedim ben bir yüzük beğendim ama fiyatı 4999 bin liracık biliyor zaten pırlanta tamtur istediğimi tamam dedi ama ben biliyorum sen 2 sene geçsin ondanda sıkılır başka bir yüzük istersin dedi peki o satınca para edermi dedi edermi ki acaba sıkılırsam satmak için bilgisi olan varmı(çok çabuk sıkılan bir yapım var isterse dünyanın en güzel şeyi olsun ben bir müddet sonra sıkılırım kocişte bunu iyi biliyor)
hehehe deseen renkli bir kişilksn miroşşş ankara ınsanı öle hehehe bende ızmıre geldım renklendım dermısım hihhihi:):)
hanı hastaydın sen nan bız parise hıc gıtmıyrzz kocam yaknda baskasyla gıdeck tobe tobeee
kızz aslnda bazn mılltn yannda kuzu gıbı ınamyrlr yaramz oldugunaa ama zor zapdedıyorm işteee daha bıcok yaramzlıkları koymuyormm hehehehe
cok var ya bjklı ürünlerımız sıkıldım ayakkabı alabılırım ama dedığın modelı anlamadım ızlemım o fılmı
gece mı süprıs mı olmaz mı laa
ohaa kocamansın:
benden 5 yaş büyüksun abla dıyım mı
değeri düşer heralde bende de var eşim çok oldu alalı şimdi fiyatı nedir sormadım ama
bence satarken fark eder
kızlar slm..aynen fbden alırım bişilerr bende .gecede parisss:)))
bu paris muhabbeti nerden çıktı yaww kızlar valla merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?