Kokoşş Hatunlar Kulübü

pasta alrım la ne etcem hazır al gtsın
herhalımlede seksıyımtmm dır hedıye ne alam yaa
onu düşünuyommm

nıce yıllara kaç oluyonnn pekı

beşiktaşlı bişi al olmazmı?

yada şık postal tarzı akkabılar moda oldu erkiklerde siyah kahve olabilir ondan al pek hoş ferihada emir giyodu deri akkabı

kredi kartına el koy kız....beğendiğin yüzüğü iste alırmı?

Dün kocişe dedim ben bir yüzük beğendim ama fiyatı 4999 bin liracık biliyor zaten pırlanta tamtur istediğimi tamam dedi ama ben biliyorum sen 2 sene geçsin ondanda sıkılır başka bir yüzük istersin dedi peki o satınca para edermi dedi edermi ki acaba sıkılırsam satmak için bilgisi olan varmı (çok çabuk sıkılan bir yapım var isterse dünyanın en güzel şeyi olsun ben bir müddet sonra sıkılırım kocişte bunu iyi biliyor)

pasta alrım la ne etcem hazır al gtsın
herhalımlede seksıyımtmm dır hedıye ne alam yaa
onu düşünuyommm

nıce yıllara kaç oluyonnn pekı

benimki fb hastası olduğu için genelde fenerumdan alırım bişeyler bayıır
kalabalık arkadaş gurubunuz varsa öylede sürpriz yaparsın
gecede siz birbirinize sürprizler yaparsınız

hızlı tüketicisin sen aman zor valla.....satılır cnm sonuçta pırlanta o...

hehehe deseen renkli bir kişilksn miroşşş ankara ınsanı öle hehehe bende ızmıre geldım renklendım dermısım hihhihi:):)

aaaaaaaaaaa kıslarrr parıs kısında farklı bır gusel oluyor dun gıttımmm tavsıye edıyprummmmm

hanı hastaydın sen nan bız parise hıc gıtmıyrzz kocam yaknda baskasyla gıdeck tobe tobeee

kızz aslnda bazn mılltn yannda kuzu gıbı ınamyrlr yaramz oldugunaa ama zor zapdedıyorm işteee daha bıcok yaramzlıkları koymuyormm hehehehe

beşiktaşlı bişi al olmazmı?

yada şık postal tarzı akkabılar moda oldu erkiklerde siyah kahve olabilir ondan al pek hoş ferihada emir giyodu deri akkabı

cok var ya bjklı ürünlerımız sıkıldım ayakkabı alabılırım ama dedığın modelı anlamadım ızlemım o fılmı
benimki fb hastası olduğu için genelde fenerumdan alırım bişeyler bayıır
kalabalık arkadaş gurubunuz varsa öylede sürpriz yaparsın
gecede siz birbirinize sürprizler yaparsınız

gece mı süprıs mı olmaz mı laa

82 doğumluyum canım hesaplayın artık kaç oluyorum benim söylemeye dilim varmıyor daha 20 lik çıtırım benn yaaaa

ohaa kocamansın:
benden 5 yaş büyüksun abla dıyım mı

hızlı tüketicisin sen aman zor valla.....satılır cnm sonuçta pırlanta o...

çok sıkılgan bir yapım var bazen kociş diyor iyi benden sıkılmıyorsun oyy o benim koca bebeğim ondan hiç sıkılmamne dersem alıyor ne dersem yapıyor hiçbişeye hayır demiyor yüzüğe bile evet dedi kıyamam ben ona ama daha uygun bişey alırım o kadarda veremem şuan ayyyy 5000 lira çok yüzük için

sana yazdım nıye cvp vermedınn

bencede kışın paris gecelerine doyum olmaz:)))))

hııhh ben yaşımı göstermiyorum bir kere 40 ta olsam hep 20 lik çıtır olucam benn valla yaşlanmışımm şaka maka abla felan deme komplekse girerim zaten ben doğum günlerimde çok durgun olurum duygusal potansiyelim yüksek olur bilemem artık çekiceksiniz beni o günnn

değeri düşer heralde bende de var eşim çok oldu alalı şimdi fiyatı nedir sormadım ama
bence satarken fark eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…