Kokoşş Hatunlar Kulübü

hazalcım sanırım deger kaybedıyor bizm bır tandık var kız arkadasına sıfr deneck derecede bır pırlanta aldı gercek degerı 3999 tl imiş ama bu 1700 falan gıbı bır fıyata almıs alan kışı 1 ay bıle kullanmamıs satms böle kuyumculara denk gelrms ark takıpteymss haha
hatta bızm burda nısanlanmak uzere oln ark soledı oda öle yapck

aman dokunmayalım sana o zamn hatta d gününü unutalım gtsın

nerde yazdın laa bakem bı

lan bır omur surmuyo herahallll reglı olan olan obur burcu karıstırdın herhal benımkı gecen hafta bıttı

canım pırlanta yuzugu bozdururken hıc para etmez solıyımmm gcen benım kocıse gelmıs bır pırlanta 3000 e almıslar kocıs 300 tl ye yakın bı fıyata bozmus haa bua arad kocısım kuyumcu oldugnu açıkladımmmmmmmmmmm bowwwwwwwwwww:18::2:

Ne kadar almıştın acaba canım özel değilse söyleyebilirmisin ?

canım kuyumcuya gitmiştik orda beni yüzüklerle başbaşa bıraktı :))
sonra ben beğendim fiyatı sorunca sen boşver orasını diyip kuyumcuyla fısfıs konuştular
parayı vereceği zamanda bana sen biraz vitrinlere bak demişti kıbarca sepetlenmiştim ordan
ozaman ağzından laf alamamıştım sonra tahminlerime göre 1500 tl falandı ama bahsettiğim 3YIL ÖNCESİ
heralde şuan 2-3 kat artmıştır malum baya uçtu fiyatlar
seninki gibi değil ama üzerinde büyük tektaş var yanlarında altlarına kadar uzanan taşları var işte
öyle bişeyler

lan bır omur surmuyo herahallll reglı olan olan obur burcu karıstırdın herhal benımkı gecen hafta bıttı

hee yok yok normal hastlk hanı ulen yınemı karstrdm nen dınlenmeye cekılmemsmydn sen dunmu oncekı gunmu neee yanı yıkanmk falan ııce grıp olursun valla nihahahahahaha

hee yok yok normal hastlk hanı ulen yınemı karstrdm nen dınlenmeye cekılmemsmydn sen dunmu oncekı gunmu neee yanı yıkanmk falan ııce grıp olursun valla nihahahahahaha

yok len hasta felan degılım bende sabahleyın nasılsın ıyımısın dıyınceee şaşırdımda bozuntuya vermıyım dedımm nektar grıp olmustuuuu bend ebısey yok

amannn iyi yere kapak atmışsın yahuuu istediğin pırlantaları elmasları takıverir sana ben arada takar değiştirirdim çeşit çeşit her gün ayrı beyaz altın pırlanta ohhh mis gibi olurdu

amannn iyi yere kapak atmışsın yahuuu istediğin pırlantaları elmasları takıverir sana ben arada takar değiştirirdim çeşit çeşit her gün ayrı beyaz altın pırlanta ohhh mis gibi olurdu

kıs ole buyuk bı dukkan degel bıde soyulduk bız bır kaç yıl once 6 kılo altın ucup gıttıı ondan sonra zar zor topladıkk zor yaaaa

Hımm anladım canım benim beğendiğim tam tur en düşüğü 2000 liradan başlıyor o zaman geri satmamak lazım hep sıkılsamda takıcam ne yapayım mecburrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…